עבור לתוכן

שאלה בנוגע לצריבת DVD

Featured Replies

פורסם

שלום

צרבתי סדרה על דיסק DVD ובאתי להפעיל את הדיסק בDVD אז הוא רשם ש״הדיסק לא מוכר״,עכשיו השאלה שלי אם הייתי צריך לצרוב את הסדרה בפורמט מיוחד או משהו כדי שמה שאני רוצה לראות יעבוד על הDVD, אם כן אז לאיזה פורמט והאם אפשר לעשות את זה דרך התוכנת צריבה?

תודה לעוזרים

פורסם

מה שצריך קודם כל זה לערוץ את הכותרת כדי שתהיה תקנית ואינפורמטיבית. :)

לשאלה שלך - התשובה היא "אולי".

פורסם
  • מחבר

המרתי את הקבצים לפורמט Abu יש סאונד אבל אין תמונה,מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

מה זה לעזאזל abu?

התשובה לשאלה שלך טמונה כמובן בסוג ה-DVD שיש לך.

פורסם
  • מחבר

מה זה לעזאזל abu?

התשובה לשאלה שלך טמונה כמובן בסוג ה-DVD שיש לך.

התכוונתי לפורמט avi ... יש לי dvd של apex דגם dvx 833 וקראתי באינטרנט שהוא קורא פורמט avi ושהכנסתי את הdvd היה רק סאונד בלי תמונה,מה יכולה להיות הבעיה שהdvd לא מראה תמונה?

פורסם

avi זה רק Container, מה שאומר שאפשר לשים בו סרטונים בהרבה קידודים שונים. אתה צריך לבדוק באיזה קידודים בדיוק תומך המכשיר שלך (קידודים לדוגמה - divx, xvid, x264..). לפי איך שזה נשמע הdvd שלך תומך בקידוד סאונד אבל לא בקידוד וידאו של הסרטים.

פורסם
  • מחבר

avi זה רק Container, מה שאומר שאפשר לשים בו סרטונים בהרבה קידודים שונים. אתה צריך לבדוק באיזה קידודים בדיוק תומך המכשיר שלך (קידודים לדוגמה - divx, xvid, x264..). לפי איך שזה נשמע הdvd שלך תומך בקידוד סאונד אבל לא בקידוד וידאו של הסרטים.

אתה מה אתה מציע לי לעשות בנוגע לוידאו שהוא יעבוד יחד עם הסאונד,ולא שרק הסאונד יעבוד ?

פורסם

אתה צריך להמיר את הקובץ ל divx .

יש תוכנות שעושות את זה כמו ImTOO Video Converter.

הקול והתמונה אומנם נמצאים באותו קובץ , אבל הם נפרדים ופשוט מסונכרנים ביחד.

אחרי שהמרת את הקובץ , אתה יכול פשוט לצרוב את זה כ data.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להמיר את הקובץ ל divx .

יש תוכנות שעושות את זה כמו ImTOO Video Converter.

הקול והתמונה אומנם נמצאים באותו קובץ , אבל הם נפרדים ופשוט מסונכרנים ביחד.

אחרי שהמרת את הקובץ , אתה יכול פשוט לצרוב את זה כ data.

ולבחור בnero כdeta burn תגיד אם הסרט עם כתוביות מובנה התוכנה תזהה שיש כתוביות ?

פורסם

כתוביות מובנות זה בעצם חלק מובנה בתמונה , הן צרובות לתמונה (אלא אם כן זה כמו ב mkv שזה בתוך המארז של הקובץ , אבל נפרד , אבל זה בכל מקרה לא המצב פה) , מה שאומר שזה לא קשור לשום דבר ולא משנה בכלל.

פורסם
  • מחבר

כתוביות מובנות זה בעצם חלק מובנה בתמונה , הן צרובות לתמונה (אלא אם כן זה כמו ב mkv שזה בתוך המארז של הקובץ , אבל נפרד , אבל זה בכל מקרה לא המצב פה) , מה שאומר שזה לא קשור לשום דבר ולא משנה בכלל.

הימרתי את הקבצים אבל זה הקטין לי את הגודל של הקובץ ל9.5mb במקום הגודל המקורי של הקובץ שהוא כל אחד וזה מראה רק כמה דקות בודדות מהסרט ולא את כל הפרק המלא 99.1mb מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

כנראנ שהשתמשת בתוכנה דמו הממירה רק חלק מהקובץ.

אם התוכנה שלמה, בטעינת הקובץ להמרה אתה יכול לראות את אורך הסרט.

אם האורך תקין, הוא ימיר אותו ללא בעיות

פורסם
  • מחבר

כנראנ שהשתמשת בתוכנה דמו הממירה רק חלק מהקובץ.

אם התוכנה שלמה, בטעינת הקובץ להמרה אתה יכול לראות את אורך הסרט.

אם האורך תקין, הוא ימיר אותו ללא בעיות

אתה מכי אולי תוכנה חינמית חוץ מImTOO Video Converter שניתן להמיר איתה לפורמט שאני צריך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים