פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים כפי שרובכם יודעים, חברת "בזק" הכריזה אתמול על כך שהיא משדרגת את מרבית לקוחותיה למהירות של 15M. על פניו זה מהלך חיובי אלא שבפועל הוא מקפל בתוכו "סוס טרויאני" שיגרום לכל אחד מאיתנו לשלם הרבה יותר על תשתית האינטרנט.סיכום הנושא ודוגמא אמתית ללקוח שעומד לשלם פי 3 על חיבור האינטרנט שלו בפוסט המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3376
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים זה מאוד מעצבן לקרוא את הכתבה כשכל פעם המילה "בזק" מופיעה במרכאות.זה הורס את רצף הקריאה וגורם לזה להישמע בראש כאילו שהמילה "בזק" נאמרת בציניות.כנ"ל גם לגבי השימוש במקף כל פעם שאתה כותב: ל-"בזק".זה הורס את רצף הקריאה וגורם לי לעצור באמצע המשפט.למה אתה עושה את זה?
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מה בקשר לכותרת המטעה שמבטיחה יוונים ומתנות כשבפועל מדובר בכתבה על "בזק"?
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים היתה לי קריאה טובה - ובפראפרזה על מה שכתבת בסוף:ארוחות חינם יש רק במלכודות עכברים
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים זה מאוד מעצבן לקרוא את הכתבה כשכל פעם המילה "בזק" מופיעה במרכאות. זה הורס את רצף הקריאה וגורם לזה להישמע בראש כאילו שהמילה "בזק" נאמרת בציניות. כנ"ל גם לגבי השימוש במקף כל פעם שאתה כותב: ל-"בזק". זה הורס את רצף הקריאה וגורם לי לעצור באמצע המשפט. למה אתה עושה את זה? ציטוט מוויקיפדיה: מרכאות משמשות גם לציון שמות של ארגונים, יצירות וכדומה (אולם לא לשמות בני אדם). נהניתי מאוד מהכתבה, ובניגוד לארנב הקטן לא הפריעו לי המרכאות. אולי כדאי שהארנב יקרא קצת יותר כדי שרצף הקריאה שלו לא יקטע כ"כ בקלות.
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי את השדרוג הזה. יש לי קרוב משפחהשכל מה שהוא עושה זה לבדוק מיילים. במחינתו להיות מחובר גם 0.5 מגה. כל פעם שביטלו מהירות הוא היה צריך להתמקח מחדש ומחיר האינטרנט שלו עלה.
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים ציטוט מוויקיפדיה: מרכאות משמשות גם לציון שמות של ארגונים, יצירות וכדומה (אולם לא לשמות בני אדם).מה אכפת לי מה כתוב בויקיפדיה, ומה זה קשור בכלל ש"ניתן להשתמש במרכאות לציון שמות של ארגונים"?זה בסך הכל כלל בשפה העברית שמציין את השימושים האפשריים במכראות, זה לא אומר שצריך להשתמש בזה באופן קבוע.זה מעצבן, מפריע לרצף הקריאה, ואין שום אתר/עיתון/גוף/אדם בעולם שעושה את זה.
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים צודק. אם כבר, אז למה להפסיק ב"בזק"? למה הוא לא כתב בכל פעם "בזק החברה הישראלית לתקשורת בע"מ"?אפשר לחשוב שהכתיבה עונה על כל כללי הכתיבה האזוטרים בשפה העברית (לא שה"כלל" הזה מחייב-ולראיה כמעט שום גוף עיתונאי אחר לא משתמש בו).
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים לפי כתבה שמופיעה היום ב YNET, בזק טוענים שהמחיר ללקוחות ששודרגו לא יעלה בתום המבצע, למעשה הם הולכים לעדכן את מחיר המחירון לפי המהירויות הנמוכות יותר.
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מחבר ניסיון העבר עם בזק מוכיח אחרת.למי ששכח - באפריל 2012 בזק ביטלה את את האפשרות לרכוש קצב גלישה של 2.5M ועל מנת להתמודד עם הביקורת, הפחיתה את מחיר חבילת ה-5M לזו של 2.5M. לא עברו חודשים וביוני 2012 עלה המחיר של חבילת 5M ב-22% מ-45 שקל ל-55 שקל.הטבלה שיש היום ב-YNET אכן מראה שמחיר המחירון לחבילת 5M עולה שוב - הפעם ל-100 שקל. מחיר המחירון לחבילת 15M הוא 120 שקל.איפה בדיוק יש כאן הוזלה?http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4346912,00.html
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים אני לא בטוח, אבל אולי בכך שמחיר המחירון רחוק מלשקף את המחיר של השוק? האם אלה מחירים טובים?לא בהכרח. מחירי המחירון בדרך כלל גבוהים מדי כדי לאפשר מבצעים.
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מחבר אני לא בטוח, אבל אולי בכך שמחיר המחירון רחוק מלשקף את המחיר של השוק?גם אם יהיה מבצע, ואני לא בטוח שיהיה - כי איזה תחרות יש ל-"בזק"? - המחיר לחבילת 5M כבר לא ירד ל-55 שקלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.