עבור לתוכן

** ה-dropbox של בזק

Featured Replies

פורסם

במקביל לשדרוג המהירות האוטומטי, בזק גם משיקה שירות חינמי לגיבוי בענן. השירות מבוסס על השרתים והממשק של PogoPlug והוא אינו מוגבל בנפח האכסון שלו.

לשירות החדש יש תוכנה ל-Windows המאפשרת גיבוי אוטומטי של ספריות. בנוסף יש אפליקציות יעודיות לסמארטפונים וטאבלטים ב-iOS וב-Android המאפשרת לגבות מכל מקום ומכל מכשיר.

http://www.bezeq.co.il/bezeqcloud/Pages/minisite.aspx

פורסם

זה רק ללקוחות בזק-בינלאומי או שחייב גם תשתית בזק משום מה?

פורסם

ההגיון אומר שזה ללקוחות בזק, אין קשר לבזק בינלאומי

פורסם

זה לא קשור לספקיות אינטרנט בכלל, זה שירות של בזק. אתה צריך קו טלפון של בזק (עם מספר, אז לדעתי גם הקו לייט-אינטרנט בלבד הזה שלהם לא יספיק, אבל אולי אני טועה וכן יש לו מספר.. לא מכיר את זה).

פורסם

כמה ישראלי.... כמה בזק............

אפליקציה ל PC לא מתאים ל 64 ביט

בדף הורדות של אפליקציות שלהם הכל ריק.

אז אפליקציה שלהם שיורדת ברישום - רק ל 32

במייל אישור של רישום יש גם הורדה - כן תומך 64

:kopfpatsch:

פורסם

מעניין. מישהו ניסה ויכול לדווח על קצבי העלאה והורדה ?

פורסם

מעניין. מישהו ניסה ויכול לדווח על קצבי העלאה והורדה ?

למעלה - לפי מהירות החיבור. וזה לא נראה טוב. בענן של גוגל (google drive ) אני הפסקתי להשתמש כי הוא תופס כל רוחב סרט של האינטרנט.

לא מצאתי אך להגביל המהירות באפליקציה של בזק.

להוריד - לא יודע. לא נותן לי עכשיו להיכנס לענן. עושה פלאש של שגיאה-וזהו

פורסם

זה רק למנויים המחוברים לאינטרנט בתשתית בזק ולא רק טלפון.

פורסם

קצת מצחיק שזה מגיע כמה חודשים אחרי שבב"ל עשו את אותו הדבר.

ונראה לי מוזר שהם נותנים את זה ללא הגבלה. בטוח לשנה או משהו ואז כשכבר הכל מגובה מסתמכים על זה שתעדיף להשאר אצלהם בתשלום מאשר להתחיל את התהליך מחדש.

פורסם
  • מחבר

אם תקרא את האותיות הקטנות של רישון השימוש תגלה שלושה סעיפים יפים:

סעיף 8 - בזק יכולה להפסיק את השירות בכל עת.

סעיף 9 - בזק יכולה להתחיל לגבות תשלום על השירות בכל עת.

סעיף 10 - בזק יכולה להגביל את היקף השימוש בשירות בכל עת.

http://www.bezeq.co.il/bezeqcloud/Documents/%D7%AA%D7%A0%D7%90%D7%99%20%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9%20%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%9D%2018.2.13.pdf

פורסם

על הפנים.

בגרירה של תיקיה לכונן הוירטואלי שלהם לקח ל 5 מגה 24 (עשרים וארבע ! ) דקות.

בדיחה.

פורסם

לא יודע... להשתמש בשירותי ענן של חברה ישראלית? זה כמו שאשתמש בשירותי הדוא"ל של וואלה. זה פשוט לא זה וככל הנראה שגם לעולם לא יהיה.

פורסם

לא יודע... להשתמש בשירותי ענן של חברה ישראלית? זה כמו שאשתמש בשירותי הדוא"ל של וואלה. זה פשוט לא זה וככל הנראה שגם לעולם לא יהיה.

אף פעם לא ניסיתי בעצמי, אבל ממה שאני יודע הענן של triple c עובד בסדר גמור.

ההבדל הוא בין חברה שהיא חברה לשירותי ענן ולחברות שמשתמשות בשירותי ענן כגימיק נוסף למשוך לקוחות ככה שהשירות הוא לא במרכז העניינים.

פורסם

זה לא קשור לספקיות אינטרנט בכלל, זה שירות של בזק. אתה צריך קו טלפון של בזק (עם מספר, אז לדעתי גם הקו לייט-אינטרנט בלבד הזה שלהם לא יספיק, אבל אולי אני טועה וכן יש לו מספר.. לא מכיר את זה).

לקו אינטרנט נטו יש מספר טלפון המופיע בחשבונית החודשית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים