עבור לתוכן

ביטקוין - הדיון הראשי והרשמי

Featured Replies

פורסם

תן לו קצת זמן ..

אל תשכח את כמות ה"מכות" שהביטקוין חטף בחודשים האחרונים ..

• תגובות 1.9k
  • צפיות 875.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל כמה זמן זה מספיק? אנשים לא רוצים להיכנס לספקולציה עתידית הם רוצים להיכנס למשהו מבוסס

פורסם

לא הבנתי.

הרי יש לו כבר ערך.

עובדה שהוא נסחר.

ועובדה שיותר ויותר גופים מודיעים שהם מקבלים אותו.

הוא מאובטח למשעי.

מה לא אמיתי בזה?...מה הופך כל מספר אחר במחשבי הבנקים ליותר 'אמיתי'?

ואם זו פרמידה...מי בראש הפרמידה ואיך הוא מרוויח?

פורסם

גיבוי פיזי

פורסם

ולמספר במחשב של גנבי הבנק יש גיבוי פיזי?

כבר מזמן לא.

פורסם

ואם זו פרמידה...מי בראש הפרמידה ואיך הוא מרוויח?

מי שקנה ביטקוין בדולרים כשה"שער" שלו היה מאוד מאוד נמוך, ומכר אותם לפראיירים כשהוא היה בשיא.

פורסם

כן , אבל זה לא היה מתוכנן . מכאן שאין "פירמידה" , פונזי וכדומה ..

אף אחד לא משכנע אותך להשקיע ! .

לא רוצה - אל תקנה/תשקיע ..

פורסם

זה שזה לא היה מתוכנן (דבר שאני בכלל לא בטוח בו) לא אומר שזה לא פונזי. למטבע הזה אין שמץ שמצו של ערך. באותה מידה אני יכול למכור חול מהגינה שלי. אם מספ]יק אידיוטים יקנו אותו גם הוא ייסחר בסכומים גבוהים.

פורסם
כן , אבל זה לא היה מתוכנן . מכאן שאין "פירמידה" , פונזי וכדומה ..

אף אחד לא משכנע אותך להשקיע ! .

לא רוצה - אל תקנה/תשקיע ..

אף פירמידה לא משכנעת אותך להשקיע. היא פשוט שמחה שאתה עושה את זה

ולמספר במחשב של גנבי הבנק יש גיבוי פיזי?

כבר מזמן לא.

מדינות(ממשלות)/בנקים מרכזיים/ביטוחים.

אל תבלבל בין העובדה שהמשקיעים בארה"ב הימרו על השקעות לא בטוחות והפסידו לכולם את הכסף.תחשוב אך ורק במובן הקלאסי של בנק

פורסם

בסדר

אבל עכשיו אחרי שכל מחלות הילדות עברו אני חושב שיש בזה ממש ולו רק בגלל צורת האבטחה שלו.

ועובדה שעוד ועוד חברות גדולות\ענקיות כקטנות מקבלות אותו כמטבע ליגיטימי.

זה מה שנותן לו הערך.

יעני השילוב של עוצמת האבטחה שלו ועצם השימוש בו הוא שנותן לו ממש.

כך נראה לי בכל אופן.

פורסם

אף חברה "גדולה/ענקית" לא מקבל אותו כמטבע לגיטימי. יש אחת או שתיים (!) בכל העולם שהציגו אופציה כזאת בצורה מאוד מוגבלת.

הבודדות שמקבלות אותו מגבילות מאוד את אפשרויות השימוש בו, עד כדי ממש "אפליה" שירותית של מי שקונה באמצעותו (למשל, שהוא מוותר מראש על האפשרות להחזיר את המוצר ולקבל זיכוי, או שיש לו מספר דקות מוגבל לבצע את התשלום מאז הוספת המוצר לעגלת הקניות לפני ש"הצעת המחיר" שלו הופכת ללא רלוונטית). זה ברור לחלוטין שאותן חברות עשו את זה לצורכי הייפ בלבד, בשניה שהן מקבלות את הביטקוין הן מיד ממירות אותו לכסף אמיתי (דולרים). מדובר בחברות עסקיות רציניות ולא בילדים שמתלהבים מהריגוש של ההימורים, ועובדה שהם לא מתעסקים בזבל הזה.

פורסם

מעניין מה שאתה אומר.

ומעורר מחשבה.

מעניין מה יהיה עוד שנה.

בינתיים אני אוגר בקצב איטי...שיהיה.

פורסם

ברגע שגוף כמו paypal יקבל ביטקוין כאמצעי תשלום, אז תהיה מהפכה

פורסם
  • מחבר

כן, פשוט תקליקו על התמונה. ואני לא מתווכח עם מי שבא ללכלך. מי שמבין כבר יודע שביטקוין או נגזרת שלו זה העתיד של הכלכלה. אגב, בעיניי אחת ההוכחות לכך היא שמדינה כמו בוליביה הוציאה אותו מחוץ לחוק כי הוא יציב וטוב יותר מהמטבע של המדינה וכך היה עשוי למוטט את הכלכלה המושחתת לטובת כלכלה עצמאית אמיתית

פורסם
  • מחבר

באמת? אז חברת Dell לא מספיק גדולה בשבילך? מה לגבי Overstock שהיא אחת מהקמעונאיות הגדולות ברשת? נו טוב אתה תקוע על מסילה צרה מאוד וכנראה אין באמת טעם בלדבר אליך

אף חברה "גדולה/ענקית" לא מקבל אותו כמטבע לגיטימי. יש אחת או

שתיים (!) בכל העולם שהציגו אופציה כזאת בצורה מאוד מוגבלת.

הבודדות שמקבלות אותו מגבילות מאוד את אפשרויות השימוש בו, עד כדי ממש "אפליה" שירותית של מי שקונה באמצעותו (למשל, שהוא מוותר מראש על האפשרות להחזיר את המוצר ולקבל זיכוי, או שיש לו מספר דקות מוגבל לבצע את התשלום מאז הוספת המוצר לעגלת הקניות לפני ש"הצעת המחיר" שלו הופכת ללא רלוונטית). זה ברור לחלוטין שאותן חברות עשו את זה לצורכי הייפ בלבד, בשניה שהן מקבלות את הביטקוין הן מיד ממירות אותו לכסף אמיתי (דולרים). מדובר בחברות עסקיות רציניות ולא בילדים שמתלהבים מהריגוש של ההימורים, ועובדה שהם לא מתעסקים בזבל הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים