עבור לתוכן

ביטקוין - הדיון הראשי והרשמי

Featured Replies

פורסם

לא ייאמן שיש אנשים מספיק טיפשים "להשקיע" בפונזי שנותן 50% (!!!) ב10 ימים

אתם לא קוראים עיתונים, שומעים חדשות?

מיידוף? ערן מזרחי?

• תגובות 1.9k
  • צפיות 875.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

האתר קיים ופעיל כבר מאז דצמבר, וראיתי הוכחות כולל טרנזאקציות של אנשים שקיבלו את הכסף והריבית כמובטח. שוב, אני אומר במפורש שזו השקעה מסוכנת, ולכן לא מומלץ לשים יותר ממה שמוכנים להפסיד.

באותה הזדמנות אני רוצה להודות למי שנרשם דרך הלינק שלי, ואמשיך לדווח ברגע שאמשוך את הקרן והרווחים. בהצלחה!

לא ייאמן שיש אנשים מספיק טיפשים "להשקיע" בפונזי שנותן 50% (!!!) ב10 ימים

אתם לא קוראים עיתונים, שומעים חדשות?

מיידוף? ערן מזרחי?

פורסם

ברור שיש אנשים שקיבלו את הכסף. ככה עובד פונזי. אם הראשונים לא היו מקבלים כסף - הפונזי היה נגמר ישר בהתחלה.

פורסם
  • מחבר

בינתיים נראה שאראה את הקרן והריבית מוקדם מהצפוי. מעל חמישים אחוזים מהקרן כבר ניתנים למשיכה. עדכונים בהמשך.

פורסם

זה לא משנה את העובדה שזה פונזי...

פורסם

מה החוכמה? גם בפונזי אפשר להרוויח אם נכנסים בזמן...

זה קצת כמו הימורים. קצת הרבה.\

לא שבורסה ומשחקים כלכליים "של גדולים" זה הרבה יותר מהימורים והעברת מספרים מצד לצד, אבל ניחא.

פורסם

אבל הבורסה היא גורם אדיר לצמיחה. הונאות פונזי רק להפך.

פורסם

http://www.קנאביס.com/2014/02/%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%97%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%AA/

התחילו לעשות בארץ מה שעושים בחו"ל עם המטבע הזה - עסקאות לא חוקיות (אני לא טוען נגד או בעד , אני רק מציין עובדה).

מעניין למה למכור בביטקוין ולא בדואר גוביינא?

פורסם

לא צריך ביטקוין , צריך מזומן .

ניתן להתחקות אחרי מפעילי הארנקים ..

פורסם
  • מחבר

איזה כיף שעברנו לפורום חדש ונוצץ למטבעות דיגיטליים :)

פורסם

איזה פורום?

פורסם

מטבע דיגיטלי

פורסם
התחילו ? עשו את זה עוד לפני ששמעת את המילה ביטקוין בפעם הראשונה לדעתי..

ברור שסטלנים הם כנראה לא עם חכם במיוחד, אבל צריך להיות סוחר סמים ממש ממש מטומטם על כל הראש בשביל להסכים לקבל תשלום בביטקוין ...

פורסם

יש מעט מאוד אנשים שבאמת מתעסקים עם darknet, לא מדובר פה על ארגוני פשע בינלאומיים או רוצחים שכירים. כולה כמה ילדים עשירים מהרצליה והסביבה שרוצים לעשן קצת מריחואנה. מי שמוכר להם אותה צריך לשמור לעצמו קצת שכל ולקבל את התשלום במזומן - לא במטבע וירטואלי שלא שווה כלום.

פורסם
  • מחבר

בשביל מה להכנס לפתיל הזה, או לתת-פורום הזה, אם אתה חושב שביטקוין לא שווה כלום? אגב, אני כבר כיסיתי את ההשקעה שלי מזמן.

:xyxthumbs:

יש מעט מאוד אנשים שבאמת מתעסקים עם darknet, לא מדובר פה על ארגוני פשע בינלאומיים או רוצחים שכירים. כולה כמה ילדים עשירים מהרצליה והסביבה שרוצים לעשן קצת מריחואנה. מי שמוכר להם אותה צריך לשמור לעצמו קצת שכל ולקבל את התשלום במזומן - לא במטבע וירטואלי שלא שווה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים