עבור לתוכן

ביטקוין - הדיון הראשי והרשמי

Featured Replies

פורסם

לפני כמה שנים יכלת לקנות כמה אלפי בטקונים בדולרים בודדים, והיית כורה עשרות בטקונים בשבוע.

• תגובות 1.9k
  • צפיות 875.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המטבע בהמראה היום משבוע שעבר שהיה 700 היום כבר 1000 פשוט הזוי

פורסם

ממש לא הזוי בהתחשב בזה שזינגה אימצה אותו ביחד עם חברת נדל"ן לא קטנה.

פורסם

מקורות ?

פורסם

ככל שזה קשור לביטקוין - כן .

תודה .

פורסם

אני עוד אתחרט יום אחד שלא קניתי כשהיה שווה 30 דולר...

פורסם

לא רוצה להמר על מטבע שהסיכוי שיצליח (כלומר, שיבלוט בינות שאר המטבעות) קטן מאוד :( ואין סיכוי בלי סיכון, אבל אני מחפש מקסימום סיכוי במינימום סיכון - כמו כולם :)

מה הולך חזק עכשיו חוץ מביטקוין ולייטקוין?

פורסם

שאלה בכלכלה - רלוונטי ביותר למטבעות ווירטואליים אך לא רק:

האם קיימים מצבים בהם מישהו רוכש כמות משמעותית של מטבעות (נתח גדול מהכמות הקיימת)ובכך מעלה את ערך המטבע ומביא עוד אנשים לרכוש, ואז מוכר את כל שקנה ברווח של כמה אחוזים יפים? ומה הסיכוי שמישהו ינסה לנפח "בועה מלאכותית" שכזו סביב אחד המטבעות?

פורסם

ביטקוין וליטקוין - מטבעות זבל ???

פורסם
  • מחבר

זה סיפור אמיתי. הוא כרה אותם בשבוע אחד כשרמת הקושי הייתה נמוכה מאוד. לא היה צורך בכרטיסי מסך אז. הספיק מעבד רגיל. נדמה לי ב-2009

פורסם

והינה עוד סיפור אמיתי:) עצוב..

יש חניות שמוכרות מערכות למיינינג ללקוחות שלא מבינים כלום אך רוצים להקחת חלק - לוקחות 500 ש"ח על הגדרות המערכת(מאמין שגם מוכרות WIN מקורי/או שלא) הגדורות כמובן על פול של LCT - משתלם? לרב ממש לא. אבל מה הדבר המעניין?! מערכת מבוססת על SLI GTX770:)

פורסם

^

קשה מאוד להבין מה אתה כותב עם כל ה-TYPO ועוד קשה יותר להבין מה זה קשור לנושא הדיון...

פורסם

זו פשוט רמאות.

פורסם
^

קשה מאוד להבין מה אתה כותב עם כל ה-TYPO ועוד קשה יותר להבין מה זה קשור לנושא הדיון...

הוא התכוון שיש חברות שגובות כסף רב על הגדרות כרייה לא משתלמות ועוד יותר עצוב שדוחפות לקונה מערך של כרטיסי NVIDIA חזקים שלא מצטיינים בכרייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים