פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים שלום,אמרול י בבקשה, מה הוא ערך המשתנה b?int a=7,b=8,c=-2;for (i=c;i<2:i++)b=++c*b+a++
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים פשוט תעבור על הקוד שורה אחר שורה, בכל פעם תכתוב מה בדיוק ערכי כל המשתנים. תדאג להבדיל בין ++x ו-x++.
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר פשוט תעבור על הקוד שורה אחר שורה, בכל פעם תכתוב מה בדיוק ערכי כל המשתנים. תדאג להבדיל בין ++x ו-x++.אני לא יודע מה ההבדל, תוכל להסביר לי?
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים האחד מגדיל את הערך ואז מחזיר אותו והשני מחזיר אותו ורק אז מחזיר את הערך. דוגמא:int a = 5;int b = 0;b = ++a; // b is 6 and so is a//now b=6, a=6b = a++;//b is 6, a is 7
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים קודם כל ++, אחר כך כפל ואחר כך חיבור רגיל.שים לב להבדל בין ++x ו-x++ כמו שהסברנו לך. אם לדוגמה אתה מחשב משהו כזה:x = ++y + z++אז הפעולות שצריך לעשות הן: לשמור את הערך הישן של z בצד, להעלות את z ואת y ב-1, ואז לשים ב-x את הסכום של הערך החדש של y (כי ה-++ בא לפניו) עם הערך הישן של z (כי ה-++ בא אחריו).
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים עריכה - הייתה לי טעות, עשיתי בדיוק ההיפך מקודם...תחשוב על זה ככה:c++ מגדיל את c באחד ואז מבצע את הפעולה עם c.שקול ל-:b = cc = c + 1++c מבצע פעולה עם c ואז מגדיל אותו באחד.c = c + 1b = c
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים בדיוק הפוך.++ אחרי ה-C יתן ל-B את C, ול-C את C+1.++ לפני ה-C יתן ל-B וגם ל-C את C+1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.