פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים מחבר תקשיב..אלא אם BF3\FC3\CRYSIS3\SKYRIM\BL2\BIOSHOCK2\DMC וכ' הם לא בלקסיקון המשחקיםשלך אין שום סיכוי שאתה זקוק לכרטיס כמו ה-660TI.עד שתעבור הלאה מ-CS ל-CS-GO בקצב הזה כבר תאלץ לשדרג את המערכת.מה זה MAPLE? אני מקווה שאתה לא מדבר על זה:http://maplestory.nexon.net/ ??? כן, מדבר על זה.ומה זה "עד שתעבור הלאה מ-CS ל CS-GO בקצב הזה כבר תאלץ לשדרג את המערכת."?המחשב שאני קונה צריך להספיק לי למינימום 3 שנים!
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מה שרועי אומר זה שהכרטיס מסך חזק מדי לצרכים שלך. בשביל לשחק קאונטר סטרייק אתה יכול להסתפק גם בכרטיס מסך ב-400 ש"ח או פחות.אם אתה מתכוון לעבור למשחקים כבדים יותר כמו שרועי הזכיר, Battlefield 3, Crysis 3, Metro 2033 וכו', יש הצדקה ל-660TI. אם לא הוא מיותר לחלוטין ושאלתי אותך בעמוד הקודם גם מה הרזולוציה של המסך שלך כי זה רלוונטי לכרטיס שאתה תצטרך.
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר הזמנתי את מה שצח הביא לי,http://www.tms.co.il/preview/spec/9xdb6s7tלא היה קירור למעבד 8000, אז הביאו לי 9000 זה בסדר נכון?
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים בסדר גמור לצרכים שלך כן. מכיוון שהזמנת נגיד לך תתחדש. רק נקווה שתעבור למשחקים יותר כבדים כדי שתוכל לנצל יותר את הכרטיס מסך החזק שרכשת.
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר בסדר גמור לצרכים שלך כן. מכיוון שהזמנת נגיד לך תתחדש. רק נקווה שתעבור למשחקים יותר כבדים כדי שתוכל לנצל יותר את הכרטיס מסך החזק שרכשת. תודה רבה, אולי עוד איזה שנה, אני אשאל על שדרוגים
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים תתחדש.יצא לי לעקוב אחרי הנעשה, אבל לא היה לי מה להוסיף יותר מידי, למרות שלוח האם הזה לא מועדף עלי ובתוספת של פחות מ-70 ש"ח אתה מקבל לוח עדיף בהרבה, זה עדיין מצוין.תספר איך הכל עובד שיגיע. סתם שתדע שיש לך משלוח חינם עד הבית (את נראה לי שאתה כבר יודע), בנוסף במקרה של בעיית חומרה הם אוספים מימך את המחשב (במסגרת האחריות) בחינם.
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מחבר תתחדש. יצא לי לעקוב אחרי הנעשה, אבל לא היה לי מה להוסיף יותר מידי, למרות שלוח האם הזה לא מועדף עלי ובתוספת של פחות מ-70 ש"ח אתה מקבל לוח עדיף בהרבה, זה עדיין מצוין. תספר איך הכל עובד שיגיע. סתם שתדע שיש לך משלוח חינם עד הבית (את נראה לי שאתה כבר יודע), בנוסף במקרה של בעיית חומרה הם אוספים מימך את המחשב (במסגרת האחריות) בחינם. אוקיי, מעולה גם אמרו לי שאם אני מביא להם ויינדוס מקורי הם יכולים להתקין לי, גם בחינם.
פורסם 2013 בפברואר 2212 שנים מחבר המחשב מגיע ביום שני תגידו, למה אמרתם לי לקחת 2 דיסקים קשיחים? זה לא סתם עוד 500₪? זה מועיל למשהו?
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים ^ בכלל לא, זה כונן מבוסס זיכרון פלאש, הכוננים האלו יכולים לבצע מספר פעולות באותו הזמן בלי בעיה (לאומת קשיח שמוגבל לאחת כל פעם).בנוסף מהירויות הכתיבה (בדרך כלל) והקריאה שלהם גבוהות משמעותית מקשיחים.
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר ^ בכלל לא, זה כונן מבוסס זיכרון פלאש, הכוננים האלו יכולים לבצע מספר פעולות באותו הזמן בלי בעיה (לאומת קשיח שמוגבל לאחת כל פעם).בנוסף מהירויות הכתיבה (בדרך כלל) והקריאה שלהם גבוהות משמעותית מקשיחים.להתקין את ה WINDOWS על הכונן הזה? (מישהו אמר לי לעשות את זה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.