פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים לא נורא בסה"כ יצא לי ממש טובה-60 הוחלף ל-90ה-64 הוחלף ל-120וה-240 שהיה בן שנה וחצי במותו הוחלף ל-240 חדש שנתן תוצאות יותר טובות מהישן ב-AS SSDכמו שאמרת יש שיפורים.
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים ה-vertex 2 די מיושן. ב-M4\C400 (אותו כונן) כנראה היה לך מזל רע במיוחד. האם הקושחות היו מעודכנות?
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים הקושחות של כולם היו מעודכנות וכנ"ל הדיסקים המחליפיםגם מתו לא בסמיכותמה שכן גיליתי שהכי קל להחליף כונן SSDזה ענין דיכוטומי, עובד / לא עובד אין שלבי בינייםההחלפות יחסית מהירות ותמיד מקבלים חדש באריזהדווקא הוורטקס 2 של OCZ עומד יפה במשימהמחובר לביטורנט ונטחן בלי הפסקה.
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים מחבר חוץ מזה דיסקים 4 טרה מכילים הרבה צלחות ולכן הם איטיים יותר ואמינים פחותזהו...מספר הצלחות זה הגורם שבעבר שמעתי שיש לו השפעה על המהירות.בכל מקרה, נפח של 4TB לא רלוונטי כמו שנאמר כאן עקב מחירו המוגזם.לגבי 3TB ו-2TB, איך מס' הצלחות משפיע על ההבדל במהירויות ביניהם?בעקרון אני חושב ש-3TB זה פתרון יעיל בהתחשב במחירים.
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים תמיד יש נפחים משתלמים ונפחים לא משתלמים.הנפחים המקסימלים בהתחלה יקרים ומיועדים בעיקר למגזר העסקי שמוכן לפעמים לשלם יותר כדי להשיג נפחים גדולים במספר הרדיסקים מופחת(ואולי גם מקבל הנחה על כמויות).וכמובן גם למגזר הפרטי שמוכן לזרוק כסף בשביל נוחות מסוג כזה או אחר.עד עכשיו 2TB היה הכי משתלם.לאחרונה 3TB התחילו להיות משתלמים.4TB עוד רחוק מלהיות משתלם.וכך גם ישאר, אני מעריך. לפחות עד שיתחילו למכור 5 ו6TB לזמן מה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.