עבור לתוכן

הרבה ניתוקים בראוטר WR-941ND

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היה מוגדר בutorrent 200 בסה"כ, שע"פ ההמלצה שלו צריך להיות 450.

ומהירות ההעלאה הייתה הרבה יותר נמוכה ממה שהיה ואפילו שלא היה העלאה זה קרס.

מה הקשר אבל תוכנת הורדה לקריסה ממש של הראוטר?

כמו שאמרתי, שהוא קורס - רשום בווינדוס שהוא מחובר לרשת ללא חיבור לאינטרנט, ולממשק הוא בכלל לא נכנס (לעיתים נדירות אחרי כמה דקות אבל הכל איטי רצח) וPING לא עובד.

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה שאתה אומר שהוא לא נכנס לממשק, זה מעבר להתנתוק של החייגן, כל הנתב קורס, או הוא היה רק מנתנתק זה סיפור אחר,

אולי כדאי לממש אחריות

פורסם
  • מחבר

זהו - זה מה שיכול לנבוע מעומס של הורדה ממושכת? נשמע מוזר... לא?

במקרה של מימוש אחריות - איך זה בעצם עובד אם קניתי בKSP מישהו יודע?

פורסם

אתה אמור ליצור קשר עם היבואן בנדא ולבדוק

פורסם
  • מחבר

וול אני חושב שעליתי על מקור הבעייה - והיא לא הראוטר אלא הדונגל USB שלי - מתאם הרשת האלחוטי

מדובר על מתאם פיצפון תקן N lite 150mbps שקניתי בebay בזמנו בכמה דולרים בודדים.

זה קרה שוב, לחצתי פרטים על מצב חיבור הרשת ואז ראיתי שהIP השתנה ל169.254.98.103 > לא תקין

ניסיתי לבצע חיבור דרך הגלקסי אס שלי > הכל תקין, יש גלישה, יש חיבור לממשק של הנתב.

הוצאתי את הדונגל USB וחיברתי מחדש > התבצע חיבור מחדש והכל תקין

משמע, הגורם הבעייתי הוא המחבר USB שלי ולא הראוטר ולא הנתב.

כנראה שכבד עליו כל התעבורה (ויש לא מעט........)

עכשיו אלוהים יודע איך בוחרים אחד חדש ;D

פורסם

נסה להגדיר לו איפי סטטי.

פורסם

כל הזמן הזה בדקת את התקלה ממחשב אלחוטי אחד? חשבתי שאתה בודק בתצורה קווית.. ולפחות משני מחשבים..

טוב שעלית על הבעיה :)

פורסם
  • מחבר

כל הזמן הזה בדקת את התקלה ממחשב אלחוטי אחד? חשבתי שאתה בודק בתצורה קווית.. ולפחות משני מחשבים..

טוב שעלית על הבעיה :)

לפעמים גם שם לא עבד. אמרתי לשותפים (שאחת עובדת על האלחוטי ואחד מחובר קווית) לעקוב ולדווח לי.

בכל מקרה יש המצלמה לכרטיס רשת אלחוטי? .. USB?PCI?

:xyxthumbs:

פורסם

כתובת אייפי 169.254 אומרת בעצם שאין כתובת מהנתב. כלומר או שמתנתקת התקשורת מהנתב או שהשירות DHCP בנתב מפסיק לעבוד.

היה לי משהו דומה שניתוק וחיבור רשת אלחוטית החזיר את התקשורת (ניתוק וחיבור של המתאם עושה את אותה הפעולה בעצם). אצלי עדכון קושחה סידר את העניין.

הכי טוב זה לבדוק במכשיר נוסף. אפילו טלפון. אם כשיש ניתוק במחשב, דרך טלפון עדיין יש תקשורת ואפשר להכנס לנתב אז זה כנראה המתאם. אם דרך הטלפון גם אין תקשורת לאינטרנט וגישה לנתב, דבר עם היבואן.

לגבי ההצעה מבזק. דילינק טובים. דילינק מבזק לא יותר מבסדר.

לגבי מתאם אני לא ממש מכיר דגמים, אישית לא היה לי כח להתעסק עם זה יותר מדיי והיחיד שהיה זה טיפילינק 822.

אני מבסוט ממנו, אין לי ניתוקים ומקבל 50 מגה באלחוטי.

פורסם
  • מחבר

במכשיר הסלולרי שלי הכל המשיך לעבוד כרגיל אתמול במקרה הנ"ל.

לגבי המודם מבזק - גם הם אמרו לי שבמידה ואני משדרג מהירות מ15 ל20 אני חייב לרכוש נתב VDSL מהם

פורסם

זה נכון, כי אתה עובר לטכנולוגיית הVDSL, ואין להשיג מודם שתומך בVDSL חוץ מבזק

פורסם
  • מחבר

כרגע אני לא עובר, אולי בהמשך.

מה שבטוח שבזק מבטיחים לעצמם שאנשים ירכשו מהם את הנתב ולא חיצונית. לא ראיתי שמוכרים בפרטי נתב משולב ראוטר VDSL.

פורסם

אתה יכול לעשות מה שאני ועוד רבים עשו.

להגדיר את המודם/נתב שלהם כברידג' ולחבר נתב פרטי. זה לא ממש צריך להיות השיקול שלך לדעתי.

פורסם

זה נכון, כי אתה עובר לטכנולוגיית הVDSL, ואין להשיג מודם שתומך בVDSL חוץ מבזק

דווקא אפשר. כשמתקשרים לבזק ורוכשים חיבור VDSL צריך להתעקש ולבקש מודם VDSL. יש בבזק את האפשרות הזו רק לא כל המוקדנים יודעים עליה וגם אלה שיודעים לא תמיד מתנדבים לספר עליה. תתעקש ואם הנציג לא יודע/לא רוצה תבקש לדבר עם נציג אחר. אני השגתי ככה מודם VDSL בלי שום בעיה.

מה שמקבלים מבזק בתור מודם זה VVG2000 של NETGEAR שאפשר די בקלות להפוך לנתב או לחבר אליו נתב עצמאי.

http://www.netcheif.com/Articles/VVG200-M-to-R/VVG2000-M-to-R.htm

פורסם
  • מחבר

נחמד, רק שעידכנו את זה בלינק שהעלות היא 100 ש"ח בהשאלה

אז מה מתאם USB או PCI-E?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים