פורסם 2013 בפברואר 712 שנים יש לי תיקיה שמכילה בערך 5000 תמונות או יותראני מחפש סקריפט VBS שפשוט ייצור תיקיה נגיד 01 ויעביר לתוכה 1000 תמונותוכן הלאה יצור תיקיה נוספת בשם 02 ויעביר לשם עוד 1000 תמונות...יש דבר כזה? תודה רבה
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים מחבר אני מתעסק עם VBS ועם VISUAL BASIC עצמו גם כןלמדתי את זה דרך האינטרנט בלבד ככה שאני לא יכול להגיד שהרמה שלי גבוהה...אני יודע שמדובר באיזה לולאה... שעוברת על הקבצים עד שהיא מכילה 1000 קבצים בתיקית משנהאני רק לא יודע איך לכתוב אותה נכון...
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים תעשה לולאה שעוברת על כל הקבצים בתיקייה.חוץ מזה, תגדיר שני משתנים - אחד שסופר קבצים ואחד שסופר תיקיות.כל קובץ תעלה את המשתנה הראשון ב-1, ואם הוא מתחלק ב-1000 אז תעלה את המשתנה השני ב-1 (ותיצור תיקייה חדשה בהתאם לערך החדש הזה). כל פעם תדאג להעביר את הקובץ הנוכחי לתיקייה שנקבעת על פי המשתנה השני.
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים מחבר כמה שאני אוהב את התחום לפעמים אני מקבל כאב ראש מלכתוב לולאות!!!אפשר קצת עזרה?...יש דברים שאני יכול לכתוב בשניות ויש דברים שאני מקבל סוג של בלאקאוט... שאני לא מסוגל להסתכל על המסך... נמברפוביה שכזאת חחח
פורסם 2013 בפברואר 712 שנים לולאה עם משתנה i תרוץ על כל הקבצים (מ-1 ועד האחרון) ותשים אותו בתיקייה j.המשתנה j יאותחל ל-1 ויגדל ב-1 כל פעם ש-i מתחלק ב-x (מספר הקבצים בתיקייה הרצוי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.