עבור לתוכן

שדרוג מחשב עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, מעדיף לנצל 2000 ש"ח מהתקציב.. אבל אם צריך עד 3000.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3000 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. APB Reloaded(חשוב לי במיוחד שירוץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות), Batelfield3, COD3, Far cry3 ושהמשחקים הכבדים ביותר שקיימים ושיצאו בעתיד הקרוב-רחוק ירוצו חלק על הגדרות גבוהות.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . "T220P -1920X1200- 22

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך, יש לי HD 7850 חדש.. חוץ מזה אין לי מושג מה צריך לשדרג, ומה כן ניתן להשאיר ולהנותמביצועים גבוהים(אשמח להשאיר מה שאפשר, אבל לא על חשבון ביצועים גבוהים יותר משמעותית) מארז cm-690, ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V 550w, ודיסק קשיח Hitachi ATA device 500GB- 7200 RPM- SATA 2- כולם נקנו לפני כ-4 שנים. בנוסף 2 סטים של G.Skill 2X2GB 5-5-5-15 -800mhz- DDR2- נקנו לא מזמן.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7.5 ;D

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. tms או ksp ירושלים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא יזיק להשאיר מקום לשדרוג, אבל אין לי תכניות גדולות מדי לעתיד.

תודה מראש

:xyxthumbs:

עזרה מישהו? :-\

פורסם

ציין איזה מעבד ולוח יש לך כרגע.

כרטיס המסך, הספק והמארז שלך מצוינים, בלי לדעת איזה מעבד ולוח יש לך, קשה להמליץ.

שווה לך להריץ BENCH על הקשיח שלך לראות שהוא מתפקד היטב.

אם יש לך איזה C2D או C2Q כמו Q8200 כנראה שיהיה חכם להחליף את הפלטפורמה לI5.

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪347

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪107

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪385

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

סה"כ: ₪1934

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1896 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/y9z5ghvf

מאחר ואתה בונה את המערכת לבד הייתי ממליץ לך לקחת קירור למעבד מ-KSP, ההיצע שלהם יותר גדול בהרבה והם זולים יותר.

יש לא מעט אופציות שקטות לבקשתך כמו הארטיק פריזר פרו, הסקייט קאטאנה, השוריקן ועוד במחירים טובים.

יש מספר בעיות עם הדרישות שלך מכוון שהם יוצרים לדעתי ניגודים מסויימים לדוגמה:

אתה מעוניין במערכת שקטה למדי ואפשר לשלב מארז שקט מאוד בתקציב, אך מארז כמו ה-CM690 הוא מארז מצויין ולא שווה

להחליף אותו לדעתי.

דבר דומה גם לגבי הכרטיס מסך, ה-7850 הוא כרטיס מהדור האחרון וחזק יחסית. במספר לא קטן של משחקים הוא ידע לספק את

הסחורה עם הגדרות גבוהות, כמובן שאם היית מעדיף כמה שפחות פשרות בגיימינג היה אפשר לשלב כרטיס

חזק יותר, אך מאחר והוא כבר ברשותך, גם אותו לא הייתי מחליף כרגע. מקסימום משדרג בעתיד כשיחלש.

הספק נשאר בקלות.

קשיח בן 4 שנים יכול להישאר גם הוא, אם כי יגרום להאטה מסויימת בביצועים מקשיח חדש ומהיר. שילבתי אחד חדש במפרט אך

אם תבחר לוותר עליו תוכל, הקשיח הקיים יעבוד עם המערכת החדשה.

עם הזכרונות אין הרבה מה לעשות מכוון שלא מתאימים למערכת החדשה, תוכל למכור אותם די בקלות במדור יד שניה אם תרצה.

לא ציינת כונן אופטי במפרט הקיים והגיוני להניח שיש ברשותך אחד, בכל מקרה אם אכן יש ברשותך תוריד את זה שבמפרט,

זה דבר זניח.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה :)

filmnoir- לא ציינתי את המעבד ואת הלוח אם כי אני מודע לזה שהם לא טובים מספיק לדרישות שלי.. המעבד הוא e8400 3ghz ולוח אם gigabyte ga- ep 43 -ds3l.

Roy- יש אפשרות ש-tms ירכיבו לי את החלקים גם מבלי לקנות מארז? אולי באמת אני אקח קירור למעבד מ-ksp.. בכל מקרה, איזה קירור מ-tms יכול להיות מתאים?לא חייב שיהיה הכי שקט, רק שלא יהיה רועש(או רועש מדי).

אין לי בעיה עם המארז הנוכחי, פשוט הוא די ישן... (4 שנים בשימוש)לא תהיה בעיה איתו? והספק? כבר פועל 4 שנים, בטוח שיספיק?

לא ממש מעוניין לשדרג כרטיס מסך, אסתפק בו 8) כונן אופטי כבר יש..

חוץ מזה, אשמח גם למפרט מ-ksp(אולי אצליח להוציא מהם מחיר שווה או זול מ-tms).

פורסם

חצי מהמערכת נמצאת אצלך גם ככה. אני לא יודע כמה זה אפשרי לחבר את הקירור על הלוח מכוון שהוא לא יכנס

אחר-כך לאריזתו המקורית ויכול להינזק במשלוח. זכרונות זה לא בעיה ובטח גם ככה אתה יודע לחבר אותם.

כמו שציינתי זה מארז מצויין, אם אין לך בעיה איתו אין שום טעם להחליף. פרק אותו, תן לו ניקוי יסודי, אם המאווררים רועשים

נקה ושמן אותם, או שפשוט תחליף אותם בחדשים ושקטים וזהו.

ספק איכותי מחזיק הרבה יותר מ-4 שנים. שום סיבה להחליף אותו גם כן, אלא אם יש בעיה איתו כמובן.

ההיצע בלוחות בסיסיים ב-KSP הוא לא בשמיים, המעבד יקר יותר, הזכרונות 4 ג'יגה הם יקרים יותר גם כן, הקשיח עולה אותו הדבר.

אפשר להרכיב לוח פשוט יותר מהמוצע אך זול יותר כמו:

http://ksp.co.il/?uin=17266

יחד עם הזכרון הזה:

http://ksp.co.il/?select=.1038..392..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17303&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

או לחלופין לוח יקר יותר כמו זה:

http://ksp.co.il/?uin=16806

ולהישאר עם סטיק בודד של 8 ג'יגה בזול יותר או ללכת על שניים כאלו:

http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14162&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

אם אתה מסוגל להרכיב את המעבד לסוקט, למרוח משחה ולהתקין את הקירור כראוי, קנה את הקירור בנפרד ב-KSP, אם לא

תשלם כמה שקלים למישהו שיעשה זאת בשבילך, אני מניח שלא תיסע לנתניה מירושלים בשביל זה.

כמו שציינתי לפני, אני חושב שזה די בעייתי לשלוח לוח עם הקירור מותקן. אולי אני טועה, תנסה לבדוק זאת מול החנות

אולי דווקא אין בעיה עם זה.

קח בחשבון שהמשלוח מ-TMS בחינם, כך שתוכל לפצל את הקניה איך שנוח לך, אני אחזור על דבריי שוב כי אם אתה לא יודע בוודאות איך

להרכיב כראוי את המעבד והקירור, עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולקנות את החלקים במקום שיהיה לך נוח שיכלול הרכבה מאשר

להרכיב לא נכון ואז לאכול אותה.

פורסם
  • מחבר

ל-tms יש סניף חדש בירושלים ממש קרוב לבית, אז לא נראה לי שאצטרך משלוח :xyxthumbs:

להתקין זכרונות אני יודע, "

אם אתה מסוגל להרכיב את המעבד לסוקט, למרוח משחה ולהתקין את הקירור כראוי"- לא ממש

???

אשמח בכל זאת למפרט מ-ksp, כי משם קניתי בשנים האחרונות ויש סיכויי לא רע שאקבל מחיר לא פחות טוב/טוב יותר מ-tms..

פורסם

נתתי לך את האופציות החלופיות משם, את המעבד תוכל למצוא שם בקלות זה אותו הדגם. כנ"ל הקשיח.

אי אפשר לבנות מפרט שלם שם ולהדביק צריך לחלק את זה ללינקים וזה מעצבן, בכל מקרה גם אין צורך קיבלת את האופציות.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה ;)

עוד המלצות בבקשה?

פורסם
  • מחבר

אשמח לעוד הצעות למפרט..

בכל מקרה, הבנתי שלהרבה אנשים היו בעיות עם הקשיח Segate Barracuda. לא עדיף כבר western digital caviar black?

פורסם
  • מחבר

טוב אז החלטתי לקנות מ-ksp.. איך המפרט הבא?

מעבד אינטל:

‏Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

מאוורר למעבד:

‏Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

לוחות אם למעבדי אינטל:

‏Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זכרונות:

‏G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24

דיסקים קשיחים:

Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003

סה"כ 2201 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אתה מציע לקנות מ-tms? כי המחירים סה"כ לא כלכך שונים, מבחינתי לפחות.

בכל מקרה, תוכל בבקשה להציע מפרט משתלם יותר מ-ksp?(אם יש כזה לדעתך)

פורסם

מה שבחרת בסדר גמור, אין צורך לשנות.

כדאי לראות אם יש לוח מבוסס B75 במחיר זול יותר ושעונה על הצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר

למיטב ידיעתי אין לוח מבוסס B75 במלאי של KSP.. הלוח שבחרתי מיותר ולא מוסיף לביצועים? כי אם כן, אולי אלך על tms בכל זאת :nixweiss:

פורסם

לוחות אם לא תורמים מאומה לביצועים. הם בסה"כ מחברים בין כל הרכיבים וכוללים שבבים שמאפשרים כל מיני ממשקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים