עבור לתוכן

טמפ לא קבועה

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח של GIGABYTE 8S655FX ונראה לי שיש לי 3 חישני טמפ'

אני רורה בעזרת מס' תוכנות של שמציגות טמפ' שהטמפ' אינה קבועה בכלל בעיקר ב-TEMP1 (אני לא יודע מה זה אפילו)

היא עולה מ- 20 ל -40 -50 -60 תוך מס' שניות ללא קשר למאמץ המעבד או כדומה

הדבר קיים לא תכונה אחת אלא במפסר תוכנות כלומר זאת הבעייה מתקיימת במשהו אחר שהוא אינו התוכנה!

בתוכנה של GIGABYTE אני רואה רק חיישן אחד ו ומאורר אחד פעילים ואני יודע שיש לפחות 3 מאווררים פעילים מה קורה פה???? ???

בבקשה עזרה מכם. ??? ???

פורסם

יש תוכנות שלא מסתדרות עם כל מיניי לוחות, אז התוכנה שמגיע עם הלוח היא הכי טובה שתראה נתונים מדוייקים.

עכשיו לגביי המאווררים: התוכנה מציגה את חיווי המהירות של מאוורר אחד, השניים האחרים מחוברים ללוח או במילים אחרות יש להם חיישן מהירות?

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע אפ יש להם חיישן מהירות וכן בתוכנה של GIGA BYTE יש טמפ די יציבה אבל היא גם מתריאה לי על כך שהמאורר פועל לאט מידי כלומר בסביבת ה- ~2300 - ~2600 והוא מתריע על 3000 כברירת מחדל אז אני אמור לשנות את זה ?

וגם הוא אומר לי שהסיסטם -system פועל ב- 0 אז מה אני אמור לעשות?

פורסם

אתה צריך ללמוד להכיר את הלוח.

קרא את הספר שלו וגם את הדף שלו אצל היצרן.

אח"כ לבדוק האם הטמפ' מופיעה בביוס וגם משתנה כמו שתארת או שרק בוינדוס .

כלומר - איפה הבעיה : ברמת הביוס או בהגדרות התכנה של הנתונים.

פורסם
  • מחבר

לפי התוכנה של GIGABYTE הטמפ' לא משתנה כול כך אבל.....

גם הוא אומר לי שהמאורר של ה-system fan פועל על 0 RPM

אני בכול זאת הולך לבדוק את העניין ולקרוא בחובר הדרכה אני רק מקווה שזה לא קשוא ללוח

פורסם
  • מחבר

בחוברת הדרחה כתוב לי שיש 4 חיבורים של מאוררים או מהו כזה - לא יודע איך כי יש אנשים שיש להם הרבה יותר מזה

אבל הוא אומר שלשלושה מהם יש חישנים

1) CPU?FAN

2) SYS_FAN

3)PWR_FAN

והרביעי הוא NB_FAN שלו יש רק שני פינים - ללא חישן

בדקתי גם את ה- FAQ ולא היה כתוב שם משהו אבל מתמונה שראיתי של הBIOS ה SYSTEM FAN גם כן רץ על 0 RPM

אני בודקתי את המהירות בביוס והיא גם כן כ- 2600 2500 בערך אותו הדבר

אבל גם בביוס הוא מראה לי 0 RPM ב- SYSTEM FAN אבל אמור להיות סנסור שם אז אני לא מבין למה?

(אני יודע שהוא פועל כי אני שומע רואה ומרגיש שהוא פועל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים