עבור לתוכן

מה ההבדל בין 2 הראוטרים הללו?

Featured Replies

פורסם

WR1043ND או WR941ND

הבדל במחיר כ100 שקל.

הראוטר ישמש להורדות כבדות(לכן חשובה מאוד תמיכה בריבוי חיבורים, שלא יתנתק הרבה).

כמו כן חובה שיכול להיות כחייגן להוט.

תודה

פורסם

לא יודע מה בדיוק אתה מחפש בראוטר, באופן עקרוני מהדברים הבסיסיים, 1043 תומך במהירות גבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

הדרישות שלי נרשמו בגוף ההודעה אתה מוזמן לקרוא פעם שנייה(או ראשונה).

מה הכוונה מהירויות גבוהות יותר? שניהם בתקן n שזה מה שחשוב לי. לא יהיה חיבור קווי.

אשמח לתגובות מאנשים שמבינים ויכולים להגיד לי האם לדרישות שלי אפשר להסתפק בראוטר הזול יותר.

תודה שוב למי שיוכל לעזור.

פורסם

לראשון חיבורי רשת של ג'יגה וחיבור USB

לשני לא

פורסם

שלום רב,

אני בעל הראוטר 1043ND של TP-LINK.

הראוטר עצמו, מעולה ! בעל מעבד חזק וכמובן, כמות זיכרון מספקת לריבוי חיבורים, כמו כן הורדות כבדות ללא ניתוקים, שהרי הניתוקים בדרך כלל מתבצעים כאשר ראוטרים זולים ובעלי זיכון ומשאבים מועטים, קורסים תחת הורדות כבדות או ריבוי יתר של חיבורים.

גילוי נאות, החלפתי את החדש דרך החברה לאחר כחודש, מכיוון שהייתה לו בעיית ניתוקים, קיבלתי חדש לגמריי (שלחתי עם כל האריזה והציוד הנלווה) ונכון להיום (עברו כ 8 חודשים ) אין שום בעיה ועובד במשך חודשיים ללא כיבוי או ריסט ( כן עובר ריסט כללי עם המודם של הוט, שעושה בעיות לכן אני כבר מרסט את שניהם)

לידיעתך, אין לך צורך בחייגן אצל הוט אם אתה במהירויות גבוהות ובכלל, בהוט אין צורך בחייגן ברמה הכללית.

הראוטר בעלי טווח שידור WIFI לא רע, ואפילו די מספק, בדירת 5 חדרים חדשה מבטונת, מצליח לספק אות לכל הדירה ( 160 מ"ר נקי ).

היתרון שלו הוא בכך שהוא בעל פורטים ( חיבורי לרשת ) של 1Gb לכן, אידיאלי למהירויות של 100 מגה ומוכן למהירויות עתידיות.

קח בחשבון, שאולי כדאי להשקיע קצת יותר, עוד 100 שקלים ואולי קצת יותר, ברכישת ראוטר מתקדם אף יותר אשר תומך ב 2 תדרים , ה 2.4 וה- 5Ghz , מה שהסמארטפונים החדשים מתחילים לאט לאט לתמוך ( האייפון 5 תומך ) זה בעיקרון משדר אות על רשת "נקייה" יותר מרעשים של כל המכשירים בבית העושים שימוש בתדר 2.4 הנפוץ ( ויש לא מעט מכשירים, החל מהטלפון הביתי ).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על התשובה המפורטת.

האם יצא לך להשתמש בusb המובנה שלו ככו ן אחסון רשת? אם כן, מהי מהירות הכתיבה/ קריאה ממנו?

תודה שוב!

פורסם
  • מחבר

תודה ציף'. האם ניתן להשתמש בראוטר הנוכחי שלי(3CRWER10075 3com) ולשרשר אותו אלחוטית כמגביר אות לראוטרים הללו של tp-link? (הtp-link יהיה זה שבפועל יחובר למודם).

בנוסף, האם חוץ מחיבורי ה1gb והusb אין הבדל בין 2 הדגמים שציינתי?

פורסם

לא הייתי ממליץ על שרשור כיוון שה-3COM הוא בתקן G ויסרס את הנתב שלך שהוא בתקן N.

פרט ליציאות ה-1G וה-USB, אין בין ה-941 ל-1043 הבדלים מהותיים אחרים.

פורסם
  • מחבר

האם השרשור יגרום לכך שגם שהמכשירים שיתחברו לtplink יעבדו בg? או שרק מי שיקבל שירות מה3com יגלוש בg?

תודה לך!

פורסם
  • מחבר

בנוסף, אשמח לשמוע ממי שבבעלותו הראוטר, האם ניתן לנגן ממנו(מהרדיסק נייד שמחובר אליו) בצורה אלחוטית לxtreamer לדוגמא סרט באיכות 1080p. האם התצוגה חלקה וללא תקיעות.

פורסם

לצערי לא ניסיתי את זה, מה שכן השתמשתי בו בעבר עם חיבור דיסק און קי לצורך גיבוי קבצים וזה עבד מעולה, וגם השתמשתי בו כשרת מדפסת שגם עבד מעולה

פורסם

קח בחשבון, שאולי כדאי להשקיע קצת יותר, עוד 100 שקלים ואולי קצת יותר, ברכישת ראוטר מתקדם אף יותר אשר תומך ב 2 תדרים , ה 2.4 וה- 5Ghz , מה שהסמארטפונים החדשים מתחילים לאט לאט לתמוך ( האייפון 5 תומך ) זה בעיקרון משדר אות על רשת "נקייה" יותר מרעשים של כל המכשירים בבית העושים שימוש בתדר 2.4 הנפוץ ( ויש לא מעט מכשירים, החל מהטלפון הביתי ).

האינטרנט יעבוד על 5 אם אני לא טועה והסטרימר על 2.4 או שאני טועה??

פורסם

ה1043 עושה אצלי סטרימינג של סרטי 1080 לא כבדים מידי בקלות רבה לסטרימר שלא ממש קרוב אליו.

פורסם
  • מחבר

ה1043 עושה אצלי סטרימינג של סרטי 1080 לא כבדים מידי בקלות רבה לסטרימר שלא ממש קרוב אליו.

ההארדיסק מחובר לנתב ישירות? או שהסטרימר מחובר לתיקיה במחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים