עבור לתוכן

תקלות בגלישה במחשב אחד ברשת -אשמח לעצתכם

Featured Replies

פורסם

אני עובד על Windows 8, מחובר בחיבור קווי לנתב Hotbox (חיבור חיצוני של 100 מגהביט).

אני חווה בשבועות האחרונים תקלות חוזרות ונשנות בעת גלישה לאתרים. אני מנסה להיכנס לאתר והוא פשוט לא נטען.

לעיתים קרובות אני מקבל הודעות בסגנון could not connect, connection timeout או This page can't be displayed עם הצעת fix connection problems וכו'.

ניסיתי זאת עם 3 דפדפנים (IE, פיירפוקס וכרום - כולם מגיבים באופן דומה).

ניסיתי להיכנס מהמחשב שלי לדוגמא ל-Ynet. ניסיון עם שלושת הדפדפנים הביא לתוצאות עגומות דומות.

מחשב נוסף שמחובר אף הוא קווית לאותו נתב, טען את Ynet באותה העת ללא כל בעיה, כך שככל הנראה לא מדובר בבעיה מול הוט.

ניקיתי כמובן את ה-cache בכל הדפדפנים, אך ללא הועיל.

מעניין גם לציין שברקע אני מריץ את utorrent וגם כאשר אני חווה תקלות, ההעלאות וההורדות נמשכות במלוא המרץ כסדרן.

כמובן שלצורך ניסיון זיהוי התקלה, סגרתי את utorrent, אך ללא הועיל.

ניסיתי אף לבדוק בחלון ה-perormance האם ישנה תוכנה כלשהי (וירוס..) ששותה לי את רוחב הפס, אך כאשר utorrent אינו פעילה, אין כלל תנועה.

אשמח לעצתכם.

אמיר.

פורסם

נשמע כמו DNS.

תכנס להגדרות הכרטיס רשת ותגדיר ב-DNS

8.8.8.8

8.8.4.4

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שכבר מוגדר. ללא הועיל

(הגדרתי במהלך נסיונות הפתרון שלי)...

פורסם

תריץ בדיקה לפרנקפורט כשזה קורה ותעל תוצאות - http://www.pingtest.net/

פורסם
  • מחבר

במחשב הבעייתי כלל איני מצליח להתקין JAVA, ההורדה כל הזמן נכשלת. הגלישה הפכה לכמעט בלתי אפשרית.

ניסיתי במחשב אחר באותה רשת.

בצעתי פינג לפרנקפורט (למה דווקא פרנקפורט??) קיבלתי פינג של 72ms, עם jitter של 7ms ו-packet loss של 0%.

line quality קיבל "B", עם נתון של mos=4.36

פורסם
  • מחבר

נראה שהבעיה נפתרה.

את הגדרות ה-DNS הגדרתי בהמלצתו של תומך HOT. עבד סביר במשך שבוע/שבועיים.

שוחחתי כרגע עם תומך של Hot Net, שיניתי את הגדרות ה-DNS חזרה לאוטומטי והגלישה התעוררה חזרה לחיים.

לא מבין.. רגע עובד רגע לא.

בינתיים תודה!

פורסם

מעולה שזה נפתר, דרך אגב הנתונים שלך לבדיקה בפרנקפורט תקינים בשביל תשתית הוט!

פורסם
  • מחבר

מה פירוש בשביל הוט?

האם בבזק היה נראה אחרת?

פורסם

כידוע הטכנולוגיה שהכבלים עובדת איתה היום היא שיתופית של כל השכנים, זאת אומרת שלכל דירה ישנו כבל שמתחבר למפצל ואז המפצל תחבר לכבל שמעביר את הנתונים לארון הראשי, כל הכבל הזה לפעמים נוצר עומס, למרות שהיום זה נדיר ועדיין יש בו הרבה תנועה של נתונים, לכן אתה מקבל JITTER גבוהה יותר וכמובן גם פינג גבוהה יותר,

בבזק הטכנולוגיה היא שונה, שם כל דירה מחוברת דרך שני סיבי נחושת ישירות לארון הראשי, לכן החיבור שלך הוא פרטי לכאורה ואז אתה מקבל JITTER נמוך ויציב בהרבה, ופינגים יציבים, עכשיו לגבי הפינגים זה מתחלק ל-3 קטגוריות כאשר הראשונה היא הכי טובה:

1.VDSL2 של בזק, אנשים שמחוברים במהירות מעל 20 מגה עובדים בטכנולוגיה הזו אשר בזק קוראת לה "NGN" ובעצם היא נקראת FTTC(סיב אופטי עד לארון) כאשר יוצאים שני סיבי נחושת מהדירה שלך ומגיעים לארון שנקרא MSAG שהוא מין שרת עם כרטיסים בתוכו ומהארון הזה בעצם ישנו סיב אופטי שמחבר אותך למרכזיה, זאת הטכנולוגיה הכי טובה כיום בארץ, החסרון שלה הוא רגישות מאוד מאוד גבוהה למרחק שלך מהארון הזה, אם אתה גר 1,200 מטר מהארון אתה תוכל לקבל סביבות 60 מגה, אם אתה גר 200 מטר ממנו אתה תוכל לקבל 100 מגה יציב, כמו כן סיבי הנחושת הישנים גם משפיעים על המהירות, בטכנולוגיה הזאת תקבל פינג של 5-10MS בתוך הארץ וJITTER אפסי.

2.כבלים של הוט, כמו שרשמתי בהתחלה, בנויה מכבלים קוקסיאלים, הרבה אי יציבות בגלל השיתופיות הרבה תקלות בגלל ריבוי מגברים, פיצולים וכו... אתה תקבל פינג של 8 - 15 בתוך הארץ במידה והכל תקין אצלך וJITTER גבוהה ולא יציב, משתנה.

3.ADSL2 של בזק - אתה פשוט מתחבר על שני סיבי הנחושת על למרכזיה, לא עובר דרך הסיב האופטי של ארון הMSAG, היתרון הוא מרחק גדול יותר, החיסרון הוא מהירויות משתנות עד ל15 מגה, אתה תקבל פינג של 10 - 15 MS בתוך הארץ וJITTER דיי יציב תלוי במצב התשתית שלך,

נ.ב

בימים אלו חברת הוט פורסת בנמרצות סיבים אופטיים עד לבניין(FTTB) בכדי להכין את עצבה למעבר לסיבים אופטיים עד לבית שלך(FTTH) ואז כבר לא יהיו לה את כל הבעיות של האי יציבות בתשתית והיא תוכל לספק שירותים נוספים על אותה תשתית,

כמו כן בזק מסיימת לפרוס את הFTTC בכל הארץ ואז תתחיל לפרוס FTTH,

בסוף שני החבורת ישתמשו בטכנולוגיה דומה, אך עדיין יהיה הבדל בגלל הציוד שהן משתמשות בו וכו...

למה הוט ובזק שמקיעות כסף בפריסת סיבים אופטיים? בגלל המיזם של חברת החשמל אם שמעת עליו שאמור לספק לאזרחים חיבור סימטרי לאיטרנט של 100 מגה עד ג'יגה, מה שכיום הוט ובזק לא מסוגלות לספק\לא רוצות.

מקווה שעזרתי לך להבין קצת

פורסם

ג'יגה בייט מהירות מטורפת אני עם 10 מגה של בזק ונהנה מחוויה נקיה ויפה אינטרנט שותף כולל יוטורנט וכדומה.

פורסם
  • מחבר

כידוע הטכנולוגיה שהכבלים עובדת איתה היום היא שיתופית של כל השכנים, זאת אומרת שלכל דירה ישנו כבל שמתחבר למפצל ואז המפצל תחבר לכבל שמעביר את הנתונים לארון הראשי, כל הכבל הזה לפעמים נוצר עומס, למרות שהיום זה נדיר ועדיין יש בו הרבה תנועה של נתונים, לכן אתה מקבל JITTER גבוהה יותר וכמובן גם פינג גבוהה יותר,

בבזק הטכנולוגיה היא שונה, שם כל דירה מחוברת דרך שני סיבי נחושת ישירות לארון הראשי, לכן החיבור שלך הוא פרטי לכאורה ואז אתה מקבל JITTER נמוך ויציב בהרבה, ופינגים יציבים, עכשיו לגבי הפינגים זה מתחלק ל-3 קטגוריות כאשר הראשונה היא הכי טובה:

1.VDSL2 של בזק, אנשים שמחוברים במהירות מעל 20 מגה עובדים בטכנולוגיה הזו אשר בזק קוראת לה "NGN" ובעצם היא נקראת FTTC(סיב אופטי עד לארון) כאשר יוצאים שני סיבי נחושת מהדירה שלך ומגיעים לארון שנקרא MSAG שהוא מין שרת עם כרטיסים בתוכו ומהארון הזה בעצם ישנו סיב אופטי שמחבר אותך למרכזיה, זאת הטכנולוגיה הכי טובה כיום בארץ, החסרון שלה הוא רגישות מאוד מאוד גבוהה למרחק שלך מהארון הזה, אם אתה גר 1,200 מטר מהארון אתה תוכל לקבל סביבות 60 מגה, אם אתה גר 200 מטר ממנו אתה תוכל לקבל 100 מגה יציב, כמו כן סיבי הנחושת הישנים גם משפיעים על המהירות, בטכנולוגיה הזאת תקבל פינג של 5-10MS בתוך הארץ וJITTER אפסי.

2.כבלים של הוט, כמו שרשמתי בהתחלה, בנויה מכבלים קוקסיאלים, הרבה אי יציבות בגלל השיתופיות הרבה תקלות בגלל ריבוי מגברים, פיצולים וכו... אתה תקבל פינג של 8 - 15 בתוך הארץ במידה והכל תקין אצלך וJITTER גבוהה ולא יציב, משתנה.

3.ADSL2 של בזק - אתה פשוט מתחבר על שני סיבי הנחושת על למרכזיה, לא עובר דרך הסיב האופטי של ארון הMSAG, היתרון הוא מרחק גדול יותר, החיסרון הוא מהירויות משתנות עד ל15 מגה, אתה תקבל פינג של 10 - 15 MS בתוך הארץ וJITTER דיי יציב תלוי במצב התשתית שלך,

נ.ב

בימים אלו חברת הוט פורסת בנמרצות סיבים אופטיים עד לבניין(FTTB) בכדי להכין את עצבה למעבר לסיבים אופטיים עד לבית שלך(FTTH) ואז כבר לא יהיו לה את כל הבעיות של האי יציבות בתשתית והיא תוכל לספק שירותים נוספים על אותה תשתית,

כמו כן בזק מסיימת לפרוס את הFTTC בכל הארץ ואז תתחיל לפרוס FTTH,

בסוף שני החבורת ישתמשו בטכנולוגיה דומה, אך עדיין יהיה הבדל בגלל הציוד שהן משתמשות בו וכו...

למה הוט ובזק שמקיעות כסף בפריסת סיבים אופטיים? בגלל המיזם של חברת החשמל אם שמעת עליו שאמור לספק לאזרחים חיבור סימטרי לאיטרנט של 100 מגה עד ג'יגה, מה שכיום הוט ובזק לא מסוגלות לספק\לא רוצות.

מקווה שעזרתי לך להבין קצת

תודה תודה תודה תודה :):yelclap:

פורסם

כיף לי לשתף את הידע שלי עם עוד מישהוא שמתעניין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים