עבור לתוכן

מבקש מפרט בתקציב 4K לגיימינג, ע. משרדית - לא כולל ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (אם צריך).

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה (אולי בהמשך זה ישתנה אם זה יהיה קריטי - למשל, אם צריך להוסיף עוד 200 ש"ח לספק כח יותר טוב שיחזיק את המחשב זמן רב יותר אז כן, אבל לפחות בהתחלה ,עד שאבין במה מדובר, אעדיף לא לחרוג מהתקציב).

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו ברמה חובבנית, וכדומה)? גיימינג - כמו שכתוב בחוקי הפורום - שהכרטיס יוכל להריץ על הגדרות אולטרה וגבוהות (לפחות בחודשים הראשונים או השנים הראשונות לחיי המחשב), אבל לשמור על מערכת מאוזנת שתשרת גם עבודה משרדית (פתיחה של מספר טאבים במקביל). אני לא צריך כרטיס מסך ב-2,000 ש"ח, אלא משהו טוב שישרת לשנים הבאות, ואני רק רוצה להדגיש שאין לי בעיה שבעוד 3,4,5 שנים הכרטיס מסך יוכל להריץ לי רק על הגדרות בינוניות ולא אולטרה או גבוהות, והעיקר שיצליח להריץ משחקים. צפייה בתכני HD - ולכן אני צריך שכרטיס המסך, חיבורים או/ו כל מה שקשור לצפייה בתכני HD יכלל במפרט, ועדיף Full HD. עריכת וידאו ואודיו - ברמה חובבנית ובתדירות נמוכה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Cool Edit Pro היא התוכנה היחידה שאני מכיר כרגע. נוגע בזה בתדירות נמוכה (פעם בחודש במקרה הטוב), וברמה חובבנית. עריכת הוידאו, שעדיין לא התחלתי אותה, גם היא תהיה חובבנית (למרות שבמסגרת פרויקטים שאני עובד עליהם בעבודה) אבל כנראה שבתדירות קצת יותר גבוהה (פעם בשבועיים).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, FIFA, NBA, Hitman, סימולטור טיסה של מיקרוסופט וכיוצא בזה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי בעיה עם זה כרגע. רציתי לקנות את ה-Dell U2312 המומלץ, אבל זה רחב מדי ב-3 ס"מ ולא נכנס לספרייה שלי. לכן אני אחפש המלצות למסך אחר שהוא או 23 אינצ' וצר יותר מה-Dell או 22 אינצ' שטוב יותר מהמסך שיש לי היום, שהוא Samsung Mastersync T220P והרזולוציה שלו היא 1920X1200 שהבנתי שהיא טובה למסכי 22 אינצ'.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? היות שזה מיועד גם לגיימינג אז גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בציוד היקפי, אבל לא במסגרת התקציב הזה. אני כנראה אלך על מבצע של מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי של מיקרוסופט שמוצאים בדרך כלל ב-100-150 ש"ח. רוצה למצוא ג'ויסטיק לסימולטור טיסה של מיקרוסופט, וגם צריך רמקולים, אבל כל זה לא חשוב כרגע.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 או 8. המחשב יהיה בחדר השינה שלי ויכול להיות שיהיה פעיל בשעות הלילה. המחשב הנוכחי שלי הוא לא הכי שקט ולא הרגשתי אותו כל כך (או שהתרגלתי לזה במשך הזמן), אבל חשוב לי שהמחשב החדש לא ירעיש מדי, ומוכן לחרוג קצת מהתקציב אם זה יבטיח את זה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן - מערכת הפעלה Windows 8, למרות שאני יודע שיהיו פה לא מעט שיגידו שעדיף Win7, ואם צריך אני אפרט בהמשך למה אני חושב על Win8. כן - הרכבת המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעדיף לרכוש בחנות שאפשר לקנות פנים מול פנים ולא דרך האינטרנט, ולכן מעדיף בגוש דן. אם תהיה חנות שאפשר לקנות רק דרך האינטרנט והמחיר יהיה נמוך משמעותית בהשוואה לחנות אחרת שאפשר לקנות בה פנים מול פנים אז אני אשקול את הקנייה האינטרנטית.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 1) אני לא יודע אם חיבור HDMI הוא הכרחי כדי להריץ HD או שאפשר להתקין מתאם על חיבור אחר. אם הוא הכרחי אז כמובן שחיבור HDMI נחוץ. 2) מתלבט בין כונן דיוידי ובלו-ריי, אשמח לשמוע דעתכם (מעדיף שהכונן יהיה גם צורב דואל-לייר, אבל אם ההבדל במחיר בין צורב דיוידי לצורב דואל-לייר הוא גדול אז אני אסתפק בצורב דיוידי). 3) מקום אחסון: 1TB. לא משנה אם ההבדל בין 1TB ל-2TB הוא 20,50,100 ש"ח. מעדיף לנצל את זה לטובת חומרה אחרת.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. את המחשב הנוכחי שלי רכשתי ב-2001 עם XP חוקי. ב-2006 שידרגתי כמעט את כולו חוץ מהכונן, ומאז 2006 החלפתי חומרה רק פעמיים (ספק כח בפעם הראשונה מאז 2001, וכרטיס מסך). אני לא אחד שיכול לשדרג או להחליף מערכת כל 3 שנים. אני לא יכול לרוץ אחרי הטכנולוגיה כל הזמן. חשוב לי שהמחשב יחזיק מעמד 5-6 שנים. לגבי כרטיס מסך, כפי שכתבתי מקודם, אני לא מצפה להריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות אחרי שנתיים או שלוש מרגע הקנייה, העיקר שהכרטיס יצליח להריץ, אני אסתפק בזה.הערות:

* לא מתוכנן סלי.

* לא מתוכנן שימוש גראפי.

פורסם

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪879

קירור למעבד:

EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN

כמות: 1 - מחיר: ₪65

לוח אם:

Gigabyte GA-H77-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪513

מארז:

Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic M12II-750- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪999

זיכרון:

Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C10 CL10

כמות: 1 - מחיר: ₪289

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף

כמות: 1 - מחיר: ₪499

כרטיס מסך:

Sapphire ATI 6970 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪999

סה"כ: ₪4243

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4159 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ljsy9rhq

אני מצטער שחרגתי מהתקציב, ראיתי שביקשת לא לחרוג.

בכל מקרה לא הייתי מתפשר פה על אף אחד מהרכיבים.

מארז מצויין ומאוד מבוקש שישמור לך על השקט ועל ניקיון מהאבק (מסנני אבק וכו, תראה ביוטיוב ביקורות עליו אני בטוח שתתרשם :) ) שבא במבצע עם ספק 750 שגם הוא מצויין ומודולרי ויחזיק לך כל דבר שתשים עליו (בXFIRE) .

כרטיס מסך שיחזיק לך הכל על הגדרות גבוהות כנראה ב-3 שנים הקרובות בלי צורך להחליף :xyxthumbs: הוא אומנם מדור אחד ישן יותר, אבל לפני שנה וחצי עלה פי 2, ולפי דעתי מאוד משתלם. הרבה יותר טוב ומשתלם מאשר לקנות כרטיס שיתן לך תוצאות טובות.

לא הייתי מתפשר פה על כלום, ולפי דעתי תצתרך לוותר על OC (באמת באמת שאין צורך)

אבל אם אתה מתעקש אתה יכול להוסיף עוד 100 שקל לאותו לוח אם רק שבאמצע רשום Z77 במקום H77

ומעבד 3570K במקום ה-3470 שיעלה עוד איזה 200 שקל.. אבל באמת שאני לא חושב שיש צורך, המעבד הזה מחזיק כל כרטיס מסך שיש כיום בלי צוואר בקבוק ולמשחקים אין צורך לעשות OC למעבד

פורסם

מפרט טוב.כדי לעמוד בתקציב כדאי לרדת בספק לבאנדל של 620W

http://www.tms.co.il/product/11766

תודה תודה, חשבתי לשים את זה, אבל גם חשבתי שאני הייתי מעדיף לחרוג קצת ולקחת את הבאנדל של הR4

לשיקולו של פותח הדיון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שלום,

יש לי שתי שאלות לגבי מה שנכתב,

1) נתקלתי בהודעות של חברים אחרים שדיברו איתם על שני "סטיקים" של זיכרון (כל אחד 4 ג'יגה) במקום כרטיס אחד של 8 ג'יגה. מה ההבדל? כלומר, למה לפצל את הזיכרון?

2) לגבי הספק, כשניסיתי ללמוד בימים האחרונים את הנושא בגוגל, וכמובן כאן בפורום בנושאים שנפתחו על ידי חברים אחרים, כתוב הרבה פעמים שספק טוב ב-500 וולט מספיק בדרך כלל כיוון שאם הוא טוב הוא גם ככה לא מנצל את כל כוחו ואין חשש שישרף. למה במקרה שלנו הספק הוא 750 וולט? האם זה קשור לכרטיס מסך החזק או למערכת כולה שהיא חזקה בהשוואה למערכות אחרות שעליהן קראתי בפורום?

תודה על המפרט ועל התגובות של שניכם.

פורסם

שמע אתה יכול לקחת את ה-R3 + seasonic-500W ב-650 ש"ח.

http://www.tms.co.il/product/12097

אני אישית מעדיף את הRִ4 כי ראיתי השוואות בינו לבין הR3 וראיתי שיש הרבה שיפורים אז העדפתי לקחת את הR4, למרות המחיר.

הקטע שאני אישית רציתי גם ספק מודולרי, והיה באנדל של R4 וספק מודולרי... 750 זה באמת הרבה ואין צורך אם לא שמים יותר מכרטיס מסך אחד, אבל היה חשוב לי שיהיה ספק מודולרי, ורציתי שתיהיה לי את האפשרות גם להוסיף עוד כרטיס לXFIRE, (למרות שתמיד עדיף כרטיס יחיד על פני 2, אבל מי יודע אולי ייצא משתלם יותר, אני אוהב שיש לי אופציות פתוחות, וכן הלוח אם תומך בזה)

אם לא חשובה לך המודולריות של הספק כוח, אבל מתעקש על הR4 , יש גם את זה R4 + seasonic-500W ב-850 ש"ח

http://www.tms.co.il/product/12214

והבאנדלים האלה יוצאים ממש משתלמים מאשר לקנות את המארז וספק בנפרד.

בקשר לשאר החלקים לא הייתי מחליף שום דבר, חוץ מהכרטיס מסך שהייתי ממליץ לך אולי להשקיע עוד 200 שקל וללכת על הGTX660 או ה HD7870

לגבי הזיכרון, לא כזה משנה.. אני הייתי הולך על סטיק בודד כמו ששמתי..

פורסם
  • מחבר

שמע אתה יכול לקחת את ה-R3 + seasonic-500W ב-650 ש"ח.

http://www.tms.co.il/product/12097

אני אישית מעדיף את הRִ4 כי ראיתי השוואות בינו לבין הR3 וראיתי שיש הרבה שיפורים אז העדפתי לקחת את הR4, למרות המחיר.

הקטע שאני אישית רציתי גם ספק מודולרי, והיה באנדל של R4 וספק מודולרי... 750 זה באמת הרבה ואין צורך אם לא שמים יותר מכרטיס מסך אחד, אבל היה חשוב לי שיהיה ספק מודולרי, ורציתי שתיהיה לי את האפשרות גם להוסיף עוד כרטיס לXFIRE, (למרות שתמיד עדיף כרטיס יחיד על פני 2, אבל מי יודע אולי ייצא משתלם יותר, אני אוהב שיש לי אופציות פתוחות, וכן הלוח אם תומך בזה)

אם לא חשובה לך המודולריות של הספק כוח, אבל מתעקש על הR4 , יש גם את זה R4 + seasonic-500W ב-850 ש"ח

http://www.tms.co.il/product/12214

והבאנדלים האלה יוצאים ממש משתלמים מאשר לקנות את המארז וספק בנפרד.

בקשר לשאר החלקים לא הייתי מחליף שום דבר, חוץ מהכרטיס מסך שהייתי ממליץ לך אולי להשקיע עוד 200 שקל וללכת על הGTX660 או ה HD7870

לגבי הזיכרון, לא כזה משנה.. אני הייתי הולך על סטיק בודד כמו ששמתי..

1) אני חושב ללכת על ה-GTX660. הבנתי שגרסת ה-660TI לא שווה את ההפרש ב-300 ש"ח בינה לבין ה-660 וה-660 אמור להספיק.

2) אני לא מתכוון לעשות OC. אז ללכת על ה-500 וואט או עדיף כמו ש-sashaefi אמר ללכת על 620 וואט?

3) האם המארז לא דורש קירור? אני נתקל בהרבה מפרטים שכוללים והרבה שלא כוללים. זה תלוי ספציפית במארז ובמקרה שלנו לא צריך?

4) כפי שציינתי בטופס בהתחלה, דרוש לי גם כונן. החלטתי ללכת על כונן DVD. על מה היית ממליץ? אני נתקל פה הרבה ב-LG דואל לייר 22X סטה בלק. הוא בסדר בשביל הדרישות שלי?

5) קירור למעבד - מה לגבי Zalman FB123 90MM Bracket או ZALMAN 7000V Al SI EDITION או ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION היקר יותר? איך EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN שהבאת בהשוואה אליהם?

6) ראיתי שיש 3 גירסאות של דיסק קשיח 2TB - אחת ב-460, אחת ב-499 (שהבאת) ואחת ב-553 ש"ח. איך יודעים לבחור? גם לפי השם זה נראה שמדובר בממש אותו דבר.

7) ועוד דבר אחרון, נגיד שבעוד כמה שנים הלך הספק, אמרת שהספק מגיע ביחד עם המארז אז האם זה אומר שצריך להחליף את כל המארז או שפשוט מפרקים לי את הספק מתוך המארז ומחליפים רק ספק?

הרבה שאלות, ניסיתי לפשט אותן כמה שאפשר עם מידע מדויק כדי שלא תצטרך לכתוב הרבה. שוב תודה על העזרה, עזרת לי מאוד ורואים שאתה מבין מאוד באיך לבנות מפרט

פורסם

בכיף, גם לי עזרו כאן לפני כמה שנים , שמח לעזור בחזרה :)

1- בתקציב שלך אין לך צורך ללכת על ה660ti , ה660 יספיק בהחלט.

2- כפי שאמרתי, אם לא חשובה לך המודולריות ה500 יספיק.

3- המארז מגיע עם שני מאווררים דיי גדולים של 140mm , גם הR3 וגם הR4 מצויינים. אין לך מה לדאוג בקשר לקירור.

4- לא מבין בזה יותר מדי, מניח שכן.

5- אני לא יודע איך מה שהבאתי בהשוואה אל הקירורים היקרים יותר, אני יודע אבל שהוא יספיק די והותר

6- האמת שאינני יודע בקשר לקשיחים האלה של seagate, או שמישהו שמבין יותר ממני בנושא יענה לך או שתתקשר לחנות ותשאל אותם אם אתה לא בטוח.

7- על ספקי כוח יש בדכ 5 שנים אחראיות (יותר מכל חלק אחר במחשב בדכ) , ואם הוא ילך אז יחליפו רק אותו ולא את כל המארז.

פורסם

מערכת לא מדהימה בכלל לדעתי, ממספר סיבות:

1-אלא אם אני טועה יש צורך למערכת הפעלה מה שלא צויין במפרט.

2-לוח שיקר בכ-200 שקלים מלוח מבסיסי שיהיה יותר ממספיק פה.

3-סטיק זכרון בעלות מוגזמת בעליל, ואם כבר לוח עם 4 סלוטים הגיוני מן הסתם לפצל את הזכרון לשני סטיקים, בעלות של 214 ש"ח

ולקבל תוספת של דואל צ'אנל זניח ככל שיהיה זה עדיף ויוצא פה יותר זול.

4-באנדל בעלות מחרידה, לא דובר פה על רמת שקט "10" ברמה קיצונית קריטית שמצדיק באנדל ב-1K ועוד על חשבון הביצועים.

אם המערכת שקיימת אצל פותח הדיון לא שקטה והוא מסתדר איתה, אז באנדל של פרקטל קור 3000 עם ה-SS 500W

בחצי המחיר ממה ששמת יהיה הבדל של שמיים וארץ לעומת הקיים. לדעתי יספיק מעל ומעבר.

ובכלל, למערכת שקטה עם רכיבים כ"כ יקרים כמו ששמת ראוי גם לשלב קירור שקט ביותר ולא אחד כזה בסיסי ופשוט.

5-בדיוק כמו שצויין בשאלון לגבי הקשיח, אכן הוא יותר משתלם ומומלץ מאוד מבחינת יחס עלות\נפח, אבל לא על חשבון המערכת.

ככה שהייתי משאיר את זה לסוף, ואם נכנס בתקציב אדרבה, אם לא גם קשיח של 1TB יהיה מצויין.

6-למערכת גיימינג ב-4.2K אפשר לקבל יותר מה-6970, הוא דיל לא רע אם כי חזק מה-7850 במעט אך מיושן ממנו.

שוב, במצב רלוונטי הוא דיל לא רע, אך בתקציב כזה בלי דרישה למערכת מותאמת ל-OC צריך לדעת להוציא הרבה יותר.

פורסם

אם אתה מתכוון למה שאני חושב שאתה מתכוון,- GA-B75M-D3H

הלוח הזה שאתה מציע ב200 שקל פחות לא תומך בסראונד (מבחינת חיבורים שאין לו), יש לו פחות כניסות usb, ואין לו סלוטים של pci-e x1, ועוד כל מיני דברים שאפשר לראות פה www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?m=1&ck=2&pids=4150,4316

לי אישית זה חשוב מבחינת גם שדרוגים עתידיים (כי כשאתה קונה מחשב בכזה מחיר זה טוב שהאופציה הזו פתוחה) גם אם תרצה לשים כרטיסי הרחבה מסויימים וגם אם לחבר המון דברים מאחורה בUSB (אצלי יש את מה ששמתי לפותח הדיון, וכולם תפוסים)

בקשר לזיכרון אם זה יוצא יותר זול (עם אותם מאפיינים כמובן, מהירות וכו) אז באמת אולי עדיף.

זה שווה גם כשרשום שהשקט חשוב ברמה של 7-8, לא צריך שזה יהיה 10 רק בשביל זה. כן הR4 מארז יקר יחסית אבל עם היתרונות שלו הייתי לוקח אותו שוב פעם בלי לחשוב פעמיים. איכות במארז לפעמים שווה 200 שקל יותר מאשר 200 שקל שילכו לביצועים, זה תלוי בקונה.

ובגלל זה גם רשמתי (לא יודע אם אתה קורא בכלל) שהוא יכול ללכת הR3 + 500W ב-650 שח.

kikocal3 לפי דעתי הכי טוב תראה ביקורות של כל המארזים שהוזכרו פה ותחליט מה הכי בא לך.

לפי דעתי תלך על ה660 , אל תלך על פחות. לא ה6970 ולא ה7850.

פורסם

נו באמת..

אני מדבר על מגוון לוחות, אתה רוצה שאני יעלה כמה פוסטים שבהם אתה מטעה וממשיך להטעות בעניין הזה למרות שהסבירו לך

את העניין? גם אם כן מי בכלל ביקש את זה? מישהו דיבר פה על מערכת לשימושים הללו?

קשקוש, יש לו מספיק שם חיבורי USB ובמקרה (שלא יקרה) שנגמרים לו החיבורים אפשר לקנות מפצל USB בעשר שקל.

חריצי הרחבה.. עוד שטות, למרות ששוב אתה מטעה כי יש לו שניים, (מה לא קראת את הקישור שנתת)?

אני בחיים לא השתמשתי בחריצי PCI-X1 וגם לא אשתמש, אלא אם הוא ביקש לחבר רכיב לשם אין שום טעם בלשלם יותר

בעבור לוח כזה. למרות ששוב, הם קיימים.

בקשר לזיכרון אם זה יוצא יותר זול (עם אותם מאפיינים כמובן, מהירות וכו) אז באמת אולי עדיף.

תודה רבה באמת.

"אותם מאפיינים ומהירות וכ' ".. עוד שטות.

לא זה לא שווה, אלא אם הוא יודע בדיוק מה הוא קונה או רוצה לקנות, נתת לו את האמא של המארזים השקטים למי שמחפש

רמת שקט בצורה ייחודית, יחד עם ספק מוגזם בצורה הזויה במעטפת של אלף שקל. ועוד שזה גורם לחריגה ובא על חשבון הביצועים.

פורסם

אתה מאיים? חח

מפצל USB זה לא רעיון טוב במיוחד.. לשים כמה מכשירים על אותה כניסה? נו באמת

אתה שוב מזכיר את הבאנדל של ה1000 שקל למרות שרשמתי שיש גם את הזה של ה650 שח

ואני לא דיברתי על pci רגיל, אלא הקטנים יותר...אתה באמת חושב ששמתי לינק בלי להסתכל בו?

גם אני לא ביקשתי לחבר כלום למחשב שלי כשקניתי אותו, אבל רציתי שתיהיה את האופציה. ובמחשב הקודם שלי ניצלתי תאופציה הזו.

הכל אצלך זה שטויות...בשבילי ואני בטוח שבשביל עוד אנשים הדברים האלה ממש לא שטויות.

אני לא מטעה אף אחד. אני מביע את דעתי. זה מה שאני הייתי עושה (ועשיתי) ופותח הדיון יכול להחליט בשבילו.

מבחינתך אני בא ומטעה אותו? מבחינתי אתה זה שמטעה, כי אם אני הייתי פותח הדיון לא הייתי מרוצה מההצעות שלך.

שים לב שיש כאן עוד מישהו בדיון בקטגוריית ״מומחה״ שהגיב ורשם ״מפרט טוב״.

אני אשמח אם תפסיק לתקוף אותי, כולנו פה בסך הכל מנסים לעזור, ולא להכשיל אף אחד.

פורסם

cyberX אתה בנאדם טוב ואני בטוח יש לך רק כוונה לעזור לאנשים, באמת.

אבל אתה חייב להפסיק לנסות להרכיב לאנשים את המחשב שהיית מרכיב לעצמך ולהרכיב להם את המחשב שהם רוצים עבור הצרכים שלהם.

הבנאדם ציין פה שהוא לא מעוניין בכרטיס מסך חזק ולא עושה אוברקלוק ויספתק ברמת שקט 7 ולמרות זאת אתה מכניס לו באנדל מארז + ספק שעולה 1000 שקל ולוח יותר יקר ב-200 ש"ח ממה שהוא צריך, פלוס שמת לו סטיק אחד של זכרון בלוח שהוא דואל-צ'אנל. סטיק אחד של זכרון שמים בלוח שהוא סינגל צ'אנל מכיוון שפחות טוב לעבוד עם זכרון בשני ערוצים שונים.

בנוסף הלוח שבחרת לו לא תומך ב-XFIRE, אני עשיתי את אותה טעות וחשבתי שהלוח הזה תומך אבל כל עוד אין עליו גם תקן תמיכה ב-SLI הוא לא יספיק למערך וזה מכיוון שחריץ ה PCIE המשני שנמצא עליו לא מספק את רוחב הפס הדרוש לעבודת שני כרטיסים במערך, לכן מדובר במ-200 ש"ח מבוזבזים.

פותח הדיון אנא ממך, תסתפק בבאנדל של R3 וספק 500W, ייתכן ותוכל להוסיף ל-TMS עוד כמה שקלים בשביל ספק מודולרי ועדיין לקבל את הבאנדל, דבר איתם לגבי זה. המארז שקט, הכרטיס חסכוני בחשמל וספק 500W יספיק לך לחלוטין.

פורסם

חח אני ממשיך לקבל את ההרגשה שאתם קוראים רק אץ התגובה הראשונה שלי לפי התגובות שלכם , כמה הודעות מתחת רשמתי לו שיש לו גם את הבאנדל של ה R3

מפרט טוב, אני את דעתי הבעתי. לפי דעתי זה טוב שיציעו עוד הצעות חוץ ממה שאתם מציעים , שפותחי הדיונים ידעו שיש עוד אופציות. כי שוב, אם הייתי פותח דיון ולא מבין בכל הבנית מפרטים אז רוב הסיכויים שהייתי מתחרט שקניתי x במקום y. חשוב שאנשים ישמעו שיש עוד אופציות.

קניה מוצלחת!

פורסם

מפצל USB זה לא רעיון טוב במיוחד.. לשים כמה מכשירים על אותה כניסה? נו באמת.

אה?? מה הבעיה לחבר דברים פשוטים כמו עכבר\מקלדת\קורא כרטיסים וכ' למפצל USB? למרות שרוב הסיכויים שבכלל לא יהיה צורך באחד.

שים לב שיש כאן עוד מישהו בדיון בקטגוריית ״מומחה״ שהגיב ורשם ״מפרט טוב״.

יופי, אני שמח שאתה מאושר מזה לפי רב התודות בתגובה על כך. לדעתי הוא טעה שחיזק מפרט כזה. לא שהוא

מפרט נוראי, אבל אפשר היה לשפר מספר דברים רב כמו אלו שציינתי. לקבל יותר ביצועים או לחסוך הרבה כסף. ופה, אנחנו מדברים על

המפרט הראשוני עם הבאנדל המוגזם למרות שהוא תיקן אותך בעניין.

אני אשמח אם תפסיק לתקוף אותי, כולנו פה בסך הכל מנסים לעזור, ולא להכשיל אף אחד.

מי תוקף אותך? אתה בוחר לראות חוות דעת אחרת כתקיפה, לא הכל אצלי שטויות, אבל כשאתה מנסה לכפות את הנקודה של בכוח

למרות שזה די ברור שאתה טועה זה נראה כך.

מה אתה חושב שאני לא טועה לפעמים? ההבדל הוא שמתקנים את טעותי ובמידה ואני מבין שאכן טעיתי אני לא מתנגח כמו עיוור.

הבעיה שלך שאתה לא מוכן לקבל ביקורת תוך כדי תרומה וללמוד מכך אלא מתעקש ללכת עם הראש בקיר, וזו לא פעם ראשונה שזה קורה.

למעשה זה קורה בכל פעם שאתה מקבל ביקורת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים