עבור לתוכן

מעוניין במחשב למשחקים - תקציב 7K

Featured Replies

פורסם

בעיקרון המפרט ש-Tzach-n הרכיב לך מצויין, כמה שינויים, כמו סטיק בודד של 8 גיגה ולוח טיפה יותר מתקדם של גיגהבייט. כל זאת ב-10 ש"ח פחות :xyxthumbs:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1089

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪205

לוח אם:

Gigabyte GA-Z77-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪620

מארז:

באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1333C9 CL9

כמות: 1 - מחיר: ₪268

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪490

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪401

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1683

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

סה"כ: ₪5511

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5401 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/8wsqeygf

כמה נקודות.

1.אוברקלוק למשחקים זה ממש לא משתלם , ואפשר בקלות לחסוך פה בסביבות 500 שקל.

2.הרבה יותר משתלם לקחת דיסק של 2 טרה בתוספת של 100 שקל בערך.

3.בתקציב הזה הייתי מכניס את r4 עם באנדל או בלי , תלוי אם הוא בסוף מחליט ללכת על אוברקלוק.

4.הזיכרונות xms 3 או כל זיכרון שעובד ב1.65v , בשביל לקבל מהירות של 1600 cl9 לא מומלץ , ועדיף זיכרונות אחרים.

מהשוואות שראיתי, יש הבדל במהירות בין 1600 ל 1333 , אבל מעבר לזה ההפרש הוא זניח וגם ההפרש בין cl 9 ל cl 11.

וגם בלי מסך באיכות טובה , המחשב הזה יתבזבז ואני ממליץ מאד לקנות מסך חדש כבר עכשיו.

ואם אתה מחליט לקנות גם מסך , אז גם אפשר לקנות בתקציב הזה את gtx 680 , אם אתה רוצה.

הנה המפרט:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪879

קירור למעבד:

EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN

כמות: 1 - מחיר: ₪65

לוח אם:

Gigabyte GA-B75-D3V

כמות: 1 - מחיר: ₪387

מארז:

Fractal Design Define R4 Black Pearl

כמות: 1 - מחיר: ₪583

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪274

זיכרון:

Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C10 CL10

כמות: 1 - מחיר: ₪289

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף

כמות: 1 - מחיר: ₪499

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪490

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1683

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪899

סה"כ: ₪6153

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6030 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/re23h46s

פורסם

ידידי, אני לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע שלך אבל אתה פשוט בא וכותב שטויות חסרות בסיס ומבלבל את פותח הדיון לחינם.

1. אתה שם לבנאדם HD6970 מהסדרה הקודמת ועוד אומר לבנאדם שהוא יותר חזק מ GTX660TI? רוצה השוואה? הנה:

http://www.anandtech.com/bench/Product/509?vs=647

http://www.videocardbenchmark.net/video_lookup.php?gpu=GeForce+GTX+660+Ti

תתעורר, 660TI הוא כרטיס שמשתווה היום ל GTX580 (שחזק יותר מה 6970 גם כמובן), כמובן שהוא כרטיס חזק יותר מה-6970 באופן משמעותי ואין שום סיבה שעם 6970 הוא יחזיק מעמד בפסגה עם המשחקים החזקים בעוד 3 שנים, גם 680 ירד לתחתית הטבלה בעוד תקופת זמן כזו.

2. הורדת לו את הקירור לקירור פחות טוב כאשר הבנאדם מציין שהוא עושה אוברקלוק למעבדי Ivy שנחשבים חמים יותר מ Sandy.

3. בשביל מה לעזאזל להוציא 1000 ש"ח על קשיח 3TB Red?!?!?! בזבוז כסף מטורף ומיותר

4. ספק כח 750 מיותר במערך של כרטיס יחיד, כמו שכתבתי שוק החומרה הולך אל כיוון של חסכון באנרגיה וצריכת חשמל נמוכה, 500W של סיסוניק זה די והותר והוא לא צריך ספק 750W נקודה.

5. הקשיח SSD שבחרת לו איטי יותר משמעותית מהכונן של סמסונג.

6. אל פסק? עוד דרך נחמדה לבזבז 500 שקל? מיותר כמו כן.

7. הוא לא ירגיש שום הבדל בזכרון במהירות 1600

ChealseaFC, בבקשה אל תקשיב למה שהוא כתב אתה סתם תצא עם מערכת חלשה יותר במקומות הנכונים וחזקה יותר במקומות הלא משמעותיים.

אתה מדמיין או הוזה?

1)לא רשמתי בשום מקום שה6970 יותר חזק מה-660TI , רק שלא שווה לשלם מעל 1000 שקל לכרטיס כשאתה מקבל כרטיס חזק כמו ה-6970 במחיר של 1000 שקל.

וסתם שתדע, מי שמדבר שטויות זה אתה, אתה חושב שאני לא מכיר את ההשוואה הזו? שים לב שבחלק מהמקומות ה6970 עובר את ה660TI סתם בשביל להוכיח שאתה מדבר שטויות, ו-10 FPS בין 80 ל- 90 זה לא משמעותי ולא שווה 600 שקל.

2) סבבה, קיבלתי את ההערה לגבי הקירור (למרות שבכל מקרה לפי דעתי חבל לו לעשות OC ולבזבז עוד כסף על מעבד K ולוח Z77 , אבל שיהיה )

3) מיותר להוציא 1000 שקל על 3 TB של WD ? החלטה אישית של כל אחד, אבל כן הוא יכול ללכת על ה2TB של Seagate ב-500 שקל.. אני אישית מעדיף WD ובתקציב כזה בהחלט הייתי הולך על מה ששמתי.

4)ספק כוח 750 ממש ממש לא מיותר, בעיקר עם כרטיס מסך שזולל חשמל ובעיקר בעיקר אם הוא ירצה יום אחד לעשות מערך XFIRE או לקחת כרטיס שיזלול יותר חשמל. עדיף לך להיות עם ראש שקט, וכשיש לך כזה תקציב לא צריך להתלהם שאני "דופק אותו" , כי בנתיים מי שדופק אותו זה אתה , ידידי.

5)אני לא מבין בכונני SSD , מבחינתי עדיף לו לא לקחת בכלל במחירים האלו וציינתי את זה בפניו.

6) זה שאתה חושב שאל פסק זה בזבוז של כסף זו דעתך בלבד, לא שמתי לו את זה במפרט , רק ציינתי שכדאי לו, פעם הבאה תשמור את הדעה הזו לעצמך במקום לצאת כאן על אנשים שמנסים לעזור.

7) דווקא רבים אמרו שיש הבדל בין ה-1600 ל-1333 , חוץ מזה בשביל 40 שקל עדיף ללכת על המהיר יותר.

בבקשה תשתדל לא לפתח פה מריבות, פותח הדיון יכול להחליט בשבילו, לא זכור לי שהוא לקח אותך בתור הסנגור שלו

פורסם
  • מחבר

מהידע שלכם אני מבין שכדאי לוותר על OC.

במצב כזה שבו אני באמת לא עושה OC, איזה מעבד ולוח לקחת? כי אין לי מושג בזה :nixweiss:

פורסם

אני אענה לך לפי דעתי.

Henry55 צודק שמיותר הOC ,

רק הייתי מחליף את הלוח אם לGA-H77-D3H למען יותר חיבורי USB3 מאחורה וגם תמיכה בסראונד.

הייתי מוותר על ה660TI ולוקח את ה6970 ב-1000 שקל, הבדל ביניהם זניח לעומת הפרש המחיר.

והייתי לוקח ספק כוח יותר חזק, לפי דעתי קח את ה-620W של SEASONIC , או שפשוט תלך את הבאנדל של הR4 + 750W ב-1000 שקל (בשביל ראש שקט בנוגע לצריכת חשמל או החלפת כרטיס מסך או מערך XFIRE )

ולפי דעתי עדיף לך לרדת מהSSD לבנתיים, אבל החלטה שלך

כל השאר בסדר.

קניה מהנה :xyxthumbs:

פורסם

אתה מדמיין או הוזה?

1)לא רשמתי בשום מקום שה6970 יותר חזק מה-660TI , רק שלא שווה לשלם מעל 1000 שקל לכרטיס כשאתה מקבל כרטיס חזק כמו ה-6970 במחיר של 1000 שקל.

וסתם שתדע, מי שמדבר שטויות זה אתה, אתה חושב שאני לא מכיר את ההשוואה הזו? שים לב שבחלק מהמקומות ה6970 עובר את ה660TI סתם בשביל להוכיח שאתה מדבר שטויות, ו-10 FPS בין 80 ל- 90 זה לא משמעותי ולא שווה 600 שקל.

2) סבבה, קיבלתי את ההערה לגבי הקירור (למרות שבכל מקרה לפי דעתי חבל לו לעשות OC ולבזבז עוד כסף על מעבד K ולוח Z77 , אבל שיהיה )

3) מיותר להוציא 1000 שקל על 3 TB של WD ? החלטה אישית של כל אחד, אבל כן הוא יכול ללכת על ה2TB של Seagate ב-500 שקל.. אני אישית מעדיף WD ובתקציב כזה בהחלט הייתי הולך על מה ששמתי.

4)ספק כוח 750 ממש ממש לא מיותר, בעיקר עם כרטיס מסך שזולל חשמל ובעיקר בעיקר אם הוא ירצה יום אחד לעשות מערך XFIRE או לקחת כרטיס שיזלול יותר חשמל. עדיף לך להיות עם ראש שקט, וכשיש לך כזה תקציב לא צריך להתלהם שאני "דופק אותו" , כי בנתיים מי שדופק אותו זה אתה , ידידי.

5)אני לא מבין בכונני SSD , מבחינתי עדיף לו לא לקחת בכלל במחירים האלו וציינתי את זה בפניו.

6) זה שאתה חושב שאל פסק זה בזבוז של כסף זו דעתך בלבד, לא שמתי לו את זה במפרט , רק ציינתי שכדאי לו, פעם הבאה תשמור את הדעה הזו לעצמך במקום לצאת כאן על אנשים שמנסים לעזור.

7) דווקא רבים אמרו שיש הבדל בין ה-1600 ל-1333 , חוץ מזה בשביל 40 שקל עדיף ללכת על המהיר יותר.

בבקשה תשתדל לא לפתח פה מריבות, פותח הדיון יכול להחליט בשבילו, לא זכור לי שהוא לקח אותך בתור הסנגור שלו

1. הביצועים של ה-6970 וה-660TI משתויים יחסית ברזולוציות גבוהות יותר, אבל הבנאדם משחק על 1440x900, שים לב מה קורה במשחקים הכבדים יותר כמו BF3 ובאטמן בתמונת מסך שצירפתי. ה-660 עובר בהרבה את ה-6970. אם כבר יהיה לו עדיף לקחת 7950 מאשר 6970.

2. סבבה, בוא נתפור אותו בבאנדל של מארז יותר גדול ומרווח שמתאים למערך כרטיסים ויותר קשיחים שהוא לא ישתמש בחצי מהמקום שבו כי הוא עם לוח M-ATX וניתן לו ספק כח 750W שמיועד ל-CFX\SLI + אוברקלוק כבד + 5 קשיחים + 10 מאווררים במארז כשהוא משתמש בכרטיס אחד מהדור הישן. בשביל מה בדיוק? תקרא מה שרשמתי למעלה, כרטיסי המסך החדישים יותר שואפים לצריכת חשמל נמוכה יותר ואם היית מבין קצת בספקי כח וקורא את כל הדיון היית מבין שזה ש NVIDIA\ATI רושמים שדרוש ספק 550W מינימום זה אך ורק כדי להגן על עצמם במקרה שלאנשים יש ספק גנרי. תסתכל כאן:

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-660-ti-memory-bandwidth-anti-aliasing,3283-14.html

הכרטיסים הכי כבדים לא צורכים יותר מ-150W במאמץ מלא, ובשילוב עם כל שאר המערכת, ספק אם הצריכה תגיע לאיזור ה-350W מתישהוא. לכן 550W מספיק גם מספיק ואתה סתם מטעה.

לגבי המערך, אם הוא לא קונה עכשיו שני כרטיסים, הוא כבר לא יקים מערך כי זה יהיה די טפשי בעוד שנה לחפש כרטיס חדש משני דורות אחורה ולקנות אותו במחיר מלא כאשר באותו מחיר סביר להניח שהוא יכול לקנות כרטיס חדש שיהיה חזק יותר מזוג 6970 או מזוג 660TI, זה נקרא טכנולוגיה. בנוסף הלוח אם לא תומך ב-SLI בכלל אלא רק ב-CFX וגם שם זה בעייתי כי אין לו שני סלוטים שרצים במהירות מלאה ולכן מערך אמיתי לא יוכל להיות מוקם על לוח כזה, וזה אחרי שקראתי בנושא. אם הוא רוצה לוח שמתאים למערך מדובר בהשקעה של 750 ש"ח לפחות וזה חייב להיות לוח שמתאים גם ל-SLI.

3. אם אתה לא מבין בכונני SSD, למה להגיד סתם? אתה יודע איזה הבדל זה עושה בזמני טעינה של המערכת? דחיסה\פתיחה של קבצים גדולים ב Winrar? מהירות העתקת קבצים בין כוננים? זמני טעינה של משחקים? הבדל של שמיים וארץ, המחיר הזה הוא ממש זול ל-SSD ומשתלם והבוסט שהוא יקבל בביצועים שווה הרבה יותר מה-1000 ש"ח בזבוז על כונן RED של 3TB.

4. סבבה לגבי הזכרון אני לא אכנס לזה.

לפותח הדיון, אם אתה רוצה לוותר על ה-OC, אתה צריך ללכת על המפרט האחרון שהוצע לך על ידי Henry55.

פורסם

ספק 500 לא יספיק לכרטיס 6970 שלוקח 250W במאמץ, ואם תעשה מחשבון וואט תראה שהוא מגיע לסביבות ה460W כל המערכת, אז גם ספק 500W עם 80% נצילות לא יספיק..

פורסם

ספק 500 לא יספיק לכרטיס 6970 שלוקח 250W במאמץ, ואם תעשה מחשבון וואט תראה שהוא מגיע לסביבות ה460W כל המערכת, אז גם ספק 500W עם 80% נצילות לא יספיק..

תשמע אתה כנראה חי בסרט אם אתה חושב ש-6970 במאמץ צורך 250W לבדו! הכרטיס עצמו צורך 200W במאמץ:

http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_6950_6970_review,11.html

Measured power consumption Radeon HD 6970

• System in IDLE = 174W

• System Wattage with GPU in FULL Stress = 361W

• Difference (GPU load) = 187W

• Add average IDLE wattage ~ 20W

• Subjective obtained GPU power consumption = ~ 207 Watts

• System in IDLE = 165W

• System Wattage with GPU in FULL Stress = 300W

• Difference (GPU load) = 138W

• Add average IDLE wattage ~3W

• Subjective obtained GPU power consumption = ~ 138 Watts

כמו שאתה רואה בשני המקרים, כל המערכת ביחד צורכת 360W עבור 6970 ו-300W עבור 7950, וכמובן שב Guru3D משתמשים רק ברכיבי

High End.

מעבר לזה כמו שגיל אמר, מה הקשר לנצילות? אתה יודע בכלל מה זה נצילות? זה מה שנקרא AC\DC, הספק לוקח זרם חילופי שנקרא AC ומזרים אותו ישר למחשב - DC. ככל שהנצילות יותר גבוהה הספק יותר חסכוני ומבזבז פחות חשמל, זה שהנצילות היא 80% לא אומר שהספק ייתן 80% מההספק שכתוב עליו, אין שום קשר להספק פה! הספק תמיד ייתן 500W כל עוד מדובר בספק איכותי ולא גנרי.

ולגבי המחשבון W הזה תעשה לי טובה... אי אפשר להסתמך על זה, הדבר היחיד שאפשר להסתמך עליו זה ביקורות של אתרים מנוסים שבדקו כבר עשרות אלפי כרטיסים כאלה ויודעים בדיוק מה הם אומרים, כמו אלה ששמתי לך בקישורים ומשום מה בחרת לא לקרוא או להתעלם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ההזמנה בוצעה

תודה על העזרה חברה! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים