פורסם 2015 בנובמבר 1410 שנים מחבר עם פארגו אני לא עושה את אותה טעות שוב פעם.הפעם אני מחכה שיהיו לי את כל הפרקים ואז אני אצפה.
פורסם 2015 בנובמבר 1410 שנים בבינג' אתה מפספס פרטים וEaster Eggים(אם כי לא ראיתי הרבה העונה), לא אוהב. ובו לא נשכח את הספויילרים (זה אומנם לא משחקי הכס, אבל מקבלת כותרת פה ושם).
פורסם 2015 בנובמבר 2310 שנים מישהו ראה פה ג'סיקה ג'ונס? מחפש משהו למלא את הזמן בין פרקים של סוכני שילד, העונה השלישית לא רעה בינתיים.
פורסם 2015 בנובמבר 2410 שנים מישהו ראה פה ג'סיקה ג'ונס? מחפש משהו למלא את הזמן בין פרקים של סוכני שילד, העונה השלישית לא רעה בינתיים.ראיתי 5 פרקים עד כה. שווה צפייה.
פורסם 2015 בנובמבר 2610 שנים ראיתי אותה בטיסה חזרה מארהב לישראל (שני פרקים בשדה, והשאר במטוס). לא רעה בכלל.
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים איפה ארט שיעדכן את הת'רד? בינתיים: 1. אנג'י טרייבקה - הומור עבש שמנסה לנסות את ההומור (העבש) של האקדח מת מצחוק. אפשר לוותר. 2. F IS FOR FAMILY - מיני סדרה מצויירת על חיי משפחה בשנות ה70 כולל כל הסטריאוטיפים. חביבה. 3. X-FILES - בעיקר מביכה את עצמה, השחקנים ואותנו. לא ברור לי איך נתנו לדבר הזה לעלות לאוויר.
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים ראיתי 2 פרקים של X-FILES. חוץ מלצחוק בקול רם על הקונספירציה החדשה, (זה לא חייזרים שחוטפים בני אדם ועושים בהם ניסויים, אלא זו הממשלה שרוצה שנחשוב כך) לא הבנתי בכלל איך צפיתי בה בעבר, כי תכלס אותו בולשיט. כנראה זו לא הסדרה השתנתה אלא אנחנו.
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים הפרק השלישי היה מצחיק ולא קשור לשאר הקונספירציה המקושקשת. כל השאר בזבוז זמן מביך.
פורסם 2016 בפברואר 239 שנים אם כבר סדרות, The Shannara Chronicles חביבה למרות הנטייה אל מתבגרים. עוד שבוע וחצי house of cards חוזרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.