פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים איך Extant? הבנתי שהעונה הראשונה הסתיימה. לדעתי היה שווה צפיה. אחרים חושבים שהיא לא טובה. לא הייתי אומר שהיא ממש טובה, אבל היא גם לא רעה. צפיתי(ועדיין צופה) ביותר גרועים ממנה...
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים holy crap...http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2752825/Married-With-Children-spinoff-works-new-comedy-based-wise-cracking-Bud-Bundy-character.html
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים מחבר Extant ממש מוזרה אבל שווה לצפות בשביל הילד הקריפי. משחק מצויין של טוסטר קיד.
פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים ראיתי שיצאה עונה חדשה לHomeland. לפני כשנה עצרתי לראות את הסדרה בפרק שני של העונה השלישית. האם שווה להמשיך?
פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים באסה the strain נגמרהגעתי לפרק עשר. הסדרה התחילה מעולה. אבל מאז שפרצה המגפה העניינים התחילו ללכת לכיוון מוזר והיו כמה מקרים אידיוטיים. הזכיר לי את Shaun of the Dead לפי התגובות של האוכלוסיה ששורצים שם זומבים כבר שבוע שלם.הבנתי שהעונה הבאה מתחילה עוד כחודש?אגב גוגלנס מודה לך על ההתיחסות לגבי סדרת Homeland. עזרת לי מאוד. נערך 2014 באוקטובר 611 שנים על-ידי Zeev86
פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים חזרBoardwalk EmpireThe Vampire Diariesאני רואה שבימים הקרובים חוזרThe OriginalsArrowSupernaturalAmerican Horror StoryThe Walking Dead
פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים מחבר אין לי מושג מה יהיה ב Supernatural חוץ מהופעה של מפלצת הספגטי המעופפת ומורגן פרימן ראינו שם כל ישות על טבעית באשר היא.
פורסם 2014 באוקטובר 811 שנים עשיתי מראטון של עונה שלישית של Homeland. וואללה איבדתי כל כבוד ליוצרים ברגע שהם התחילו להרוג שוטרים חפים מפשע של איראן. אמריקאים מטומטמים. זה התחיל כל כך טוב והפך לאקשן מטומטם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.