פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים הו! עכשיו אני מבין!בחייך, רק מקריאת התיאור אתה מבין שזאת סדרה מפגרת. דילגתי על הפיילוט.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים התיאורים האלה לא אומרים כלום, קשה להבין משתי שורות אם הסדרה טובה או לא. זו הסיבה ששאלתי פה.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים עזוב, ראיתי בזמנו גם את הטריילר - על הפנים.עוד סדרה עלאק מסתורית נמרחת בגרוש.שובר שורות אהבתי מהרגע הראשון! נערך 2014 באוגוסט 1211 שנים על-ידי nat64x
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים די כבר עם הסדרות מסתורין שממציאות דברים חסרי הגיון רק כדי ליצור דרמה מסביבם.היי ממי, מה זה על הרצפה בסלון? אוי אלוהים!!! זה חרא!!!חרא על הרצפה??מאיפה זה הופיע כאן פתאום?לא יודעת... חבק אותי אני פוחדת.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים צריך לדעתי יותר מפרק אחד של הנותרים בשביל להתחבר. כאמור, לדעתי יש הרבה פוטנציאל.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים בכלל לא ראית, אז איך בדיוק אתה מחווה דעה?אהה, קראת תקציר של שתי שורות להחלטת שעדיף לו סדרה אחרת שגם עליה אתה לא ממליץ. הגיוני... נערך 2014 באוגוסט 1211 שנים על-ידי omrij
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים זה כמו משחקי הרעב - לא צריך לראות! גם לא באטמן האחרון! חכה חכה אתה עוד תגיד שצדקתי, אם הסדרה בכלל תעבור את הניפוי הראשוני (אני לא אופטימי) ותגיד איך הייתי כזה מטומטם שנפלתי במלכודת העכברים הזו. אני אוהב כשאנשים מתעצבנים כשאני מלכלך על הסדרה החביבה עליהם חח. יאלה מכות!
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים זאת רחוקה מלהיות הסדרה החביבה עלי, כבר אמרתי - אני חושב שיש לה פוטנציאל. אני רק חושב שהשטויות שאתה פולט פה קצת מיותרות - "יעני" מומחה לטלוויזיה (מטעם עצמו) שפוסל בצורה שטחית סדרות. קודם תראה ואז תחווה דיעה. לדעתי זה בסיסי.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים ALIEN = הנוסע השמיני.קבוצה של אנשי שווק האחראים על תרגום כותרות יושבים במשרד וחושבים:חייזר? לא נשמע לי שם שימכור.הם 7 בחללית אז החייזר הוא הנוסע השמיני, נשמע מסתורי ומעניין נכון?יאללה הנוסע השמיני!דווקא זו לא דוגמה הכי טובה - הנוסע השמיני זה שם הסרט במספר שפות אחרות.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים תתפלא. יש לי אינסטינקטים חדים ששנים רבות של צפייה מרובה רק השחיזו אותם. צפיתי הרבה יותר מכל אדם בפורום הזה. גם מאלה שמחשיבים את עצמם "כבדים".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.