עבור לתוכן

פענוח הגרף בתוכנת inssider

Featured Replies

פורסם

לאחרונה החלפתי את הנתב DIR-655 בנתב הפופולרי של TP-LINK, שנכון למועד זה, מבצע את עבודתו נאמנה, יש לי מס' שאלות:

1. אני מחפש את הערוץ האלחוטי הכי טוב שיתן לי את הביצועים האופטימליים ברשת ה WIFI והשתמשתי לצורך כך ב INSSIDER וברצוני להבין מה המשמעות של הגרף מבחינת ערוצי WIFI פנויים.

2. גיליתי היום משהו מעניין בלפטופ שלי: עד עכשיו המהירות הפנימית של כרטיס הרשת הייתה 65Mbps וכרגע זה השתנה איכשהו ל 135Mbps, זה מעולה מבחינתי, אך אני לא מבין איך זה קרה, ואני מאוד מקווה שהמהירות לא תחזור לעצמה למהירות הנמוכה בחזרה, השינוי היחיד שבוצע בלפטופ זה דרייבר עדכני יותר לכרטיס הרשת האלחוטי atheros ar9002wb-1ng.

3. איזה הגדרות אופטימליות ביותר אני צריך לעשות ב TP-LINK 1043 V1 על מנת לקבל את המקסימום ביצועים של הנתב הן ב WIFI והן ב LAN?

אני מצרף צילום מסך של INSSIDER.

תודה מראש.

פורסם

אתה יכול להישאר בערוץ שאתה נמצא עליו, יש שם עוד רשת אחת אבל כפי שאתה רואה כל הערוצים פחת או יותר תפוסים והכי פחות זה ערוץ 6, לגבי החיבור במהירות החדשה, יכול להיות מאוד שהדרייביר תיקן באג של הכרטיס שלא תמך עד כה במהמירות הזאת ועכשיו הוא כן תומך או שזה בגלל הנתב החדש למרות שהישן שלך כן היה אמור לתמוך.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי CHANNEL 1 שאם הבנתי נכון הוא לא בשימוש כלל?

והמהירות החדשה הזו, זה היה משהו זמני, כי פתאום שמתי לב שזה חזר בחזרה למהירות הקודמת, זה מדי פעם משתנה, כך שאני לא מבין מה הסיבה הטכנית לכך, ההגדרות נשארו כפי שהיו קודם לכן.

איך אני גורם לאות האלחוטי להיות יציב יותר? ואיפה אפשר למצוא הסבר מפורט על איך עובדת תוכנת ה INSSIDER אני רוצה ללמוד ולהבין אותה יותר טוב.

פורסם

אתה צודק - ערוץ 1 הוא הפנוי ביותר. הנקודה היא שאתה (וחלק מהנתבים בסביבה שלך) משתמשים בערוצים רחבים של 40Mhz מה שדופק את הקליטה לכולם. תגדיר ערוץ 1 ורוחב של 20Mhz ותראה אם יש שיפור.

פורסם

תתרחק כמה שיותר מהערוצים שבשימוש.

ותפעיל את התוכנה 24 שעות.

כי מה שהיא קולטת עכשיו רוב הסיכויים שלא משקף באמת את מה שמתרחש באוויר בזמנים אחרים.

קראתי פעם שהראוטר משתמש גם בערוצים הצמודים.

כך שאם מוגדר 8 צריך לקחת בחשבון שנעשה שימוש בטווח שימוש של 7-9.

בכל מקרה ככה הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה.

על פי זה אולי עדיף להגדיר ערוץ 2 במקום 1 כדי לאפשר טווח רחב יותר לראוטר שלך.

פורסם

הדבר הגרוע ביותר זה ערוצים חופפים חלקית.

אחר-כך ערוצים חופפים בצורה מלאה.

עדיף להיות באותו ערוץ בדיוק עם כמה רשתות מאשר להיות בערוץ שחופף חלקית לכמה רשתות.

מהסיבה הזו תמיד אמרו לכולם להשתמש ב1, 6 ו11 בלבד, הבעיה היא שאנשים לא מבינים את זה ודופקים את עצמם ואת האחרים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על הטיפים, אני עוד אבדוק את הנושא בהמשך.

:D:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים