פורסם 2013 בינואר 2412 שנים אהלן זה שוב אני (:המחרוזת "Hello GoodBye", אז אחרי הפעלת הפונקציה היא תהפוך ל- "GoodByeHello"מה הרעיון שעומד מאחורי זה?
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים למדת מערכים או רקורסיה? הרעיון כפי שאני רואה אותו דיי פשוט, אתה צריך לקרוא חלק חלק עד התו רווח ואז פשוט ליצור מחרוזת חדשה כשאתה מחבר את המילים בסדר הפוך.
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים מחבר כן למדתי גם מערכים ורקורסיהומה קורה אם המשפט יהיה מורכב מכמה מילים ? אז מה לכל מילה ליצור מחרוזת חדשה ??!!
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים תלוי בדרישות של התרגיל, אבל אם הכוונה היא שכשיש לך כמה מילים אז צריך להפוך את הסדר של כולן, אז במימוש חכם תספיק לך רק מחרוזת אחת חדשה (בנוסף למחרוזת הקלט).
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר בגדול אני יודע מה צריך לעשותזה להתחיל מהסוף עד שיש רווחשזה מזהה רווח ,להצביע בפויינטר עליו ולקרוא את המילה באורך הקאונטר שלי למחרוזת חדשה (ככה אני מבטל להדפיס את האותיות הפוך)הכתיבה טיפה בעייתי ???
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים מחבר #include <stdio.h>#include <stdlib.h>#include <string.h>#include <ctype.h>#define N 100void reverse_parts(char *s){ int i,j,cnt=0; for(i=0;i<strlen(s);++i) if (s[i] != ' ') { printf("%c",s[i]); } for (i=strlen(s);i>0;i--) { cnt++; if ((s[i]==' ')){ for(j=(strlen(s)-cnt+1);j<=strlen(s);++j) printf("%c",s[j]); putchar('\n'); } }}int main(){ char a[N]="hello man whats up"; reverse_parts(a); return 0;} זה מה שעשיתי...זה לאאאאא מדפיס טוב דרושה עזרה
פורסם 2013 בינואר 2512 שנים שים לב שהתנאי שלך על j בלולאת ה-for הוא שאתה לא בסוף המחרוזת. האם זה מה שאתה רוצה?רמז: תשתמש בתנאי ב-cnt ותחשוב מתי אתה מאפס אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.