פורסם 2013 בינואר 2112 שנים היי קניתי לפני כמה ימים ADATA SP900 1280 GBססד פתאום הופיעה לי בעיה במנהל המשימות שלmarvell 91xx configata deviceויש עליו צהוב אין לי מושג מה עושים עם זהניסתי לחפש דריבירים בכול חור אפשרי לא מוצא משהו שיעדכן את הססד
פורסם 2013 בינואר 2112 שנים חבר פורום יקר.איני יודע מה מפרט מחשבך.איני יודע איזה לוח ברשותך.והאם יש עליו בקר אחד או שניים.יכול להיות שהכונן מחובר לבקר המשני.ואם זה המצב, כדאי שתחבר אותו לבקר הראשי.כדי לבדוק את העניין ברמת התוכנה, ולקבל נתונים נוספים, אבקש שתוריד ותריץ בדיקה עם התוכנה AS-SSD.ותעלה תמונת התוצאות שנוכל לראותה.
פורסם 2013 בינואר 2112 שנים מחבר כן חיפשתי ברור הבעיה שזה אתר כל כך מעפן שאי אפשר למצוא שם כלוםיש לי לוח אם g pigab p-55 UD7 sהחיבור מחובר לSATA 3 הדלקתי בלוח אם את האפשרות ל6GB AHSIעשיתי פירמוט התקנתי עשיתי בדיקה של ASS גם וזה מראה לי תוצאה של 310 שאחרים קמבלים 450-480 מעבד I7 875 למרות שלא יודע מה הקשר למעבד ושאר המפרט לוח אם זה הדבר המרכזי שיכול להיות בעיה
פורסם 2013 בינואר 2112 שנים מחבר צילמתי 2 תמונות אחת של הבדיקה ASS והשניה של הבעיה שמופיעה לי במנהל התקנים
פורסם 2013 בינואר 2112 שנים אתה עם הדרייברים של מיקרוסופט, תוריד את IRST (שזה: Intel Rapid Storage Technology)מערכת ההפעלה מעודכנת?נראה כמו דרייברים לא מעודכנים (או קיימים לבקר שחיברת אליו עכשיו).
פורסם 2013 בינואר 2112 שנים מחבר עשיתי לפני שעה וחצי פירמוט עדכנתי את כל העידכונים שהיו זמינים יש אפשרות ללינק לדריברים שאתה מדבר עליהם?
פורסם 2013 בינואר 2112 שנים מחבר מצאתי את הדריברים באינטל הורדתי הבעיה שהם דריברים פתוחים אין שם התקנה איך אני מתקין אותכם? אין סיטפ כאילו
פורסם 2013 בינואר 2212 שנים באמת התקנת דרייברים, נכנסתי עכשיו לעמוד הלוך שלך באתר החברה ומצאתי את הדרייבר המדובר בנוסף לדרייבר של MARVELL.תראה בתמונה, תתקין בנוסף גם את הדרייבר של Marvell.תתקין את: (בדיוק לפי הסדר הזה, מהראשון ועד לאחרון)Intel® Rapid Storage TechnologyMarvell Console Driver (SATA3)Marvell RAID Driver (SATA3) for AHCI Mode
פורסם 2013 בינואר 2212 שנים ואתה אמרת שהתקנת את כל הדרייברים... מאיפה אם לא מאתר היצרן?http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3324#dl
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.