עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג ללא ציוד היקפי- עד 6K

Featured Replies

פורסם

אין הבדל. השירות בתלפיות מצויין - לך לסניף שקרוב אליך יותר.

במקרה של מימוש אחריות הם שולחים שליח אליך הביתה.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל העזרה (אבל צריך עוד ;) )

התחלתי להתעמק בתחום ה OC וככל שאני קורא ורואה יותר אני נמשך לזה יותר...

כתוצאה מכך אשמח לקבל הצעה למפרט (שמבוסס על זה שכבר ניתן קודם) עד 5500 שח ושמתאים ל OC בינוני +.

בכל זאת חשוב שיתאים גם לגיימינג אז אפשר להתפשר על דברים כמו כ. מסך אבל במידה :)

פורסם

השאלה היא האם OC בשבילך זה כלי או מטרה.

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק הבנתי את השאלה...

פורסם
  • מחבר

לשם שיפור ביצועים באופן קבוע וגם שבירת שיאים במהירות המעבד של אנשים עם חומרה דומה...

פורסם

לשבירת שיאים תצטרך להשקיע הרבה ולהרבה מזל.

פורסם
  • מחבר

כמה להשקיע? מבחינה כספית? אם אין מפרט טוב עד 5500 אז אני פשוט ירד מזה...

פורסם

בוא נגיד שאנשים ששוברים שיאים באוברקלוק לא בדיוק מקררים את המעבדים שלהם עם מאווררים שעולים 200 שקל... אז אם זו המטרה שלך, תוותר על זה.

פורסם

ברשימת הדרישות הסטיקי ציינת שאתה לא מעוניין ב-oc ואם יהיה אחד אז הוא יהיה קל, לאחר מכן רשמת שאתה מעוניין ב-oc בינוני. לאחר מכן אמרת שאתה יורד מהרעיון בכלל, לאחר מכן אמרת שהתחלת להתעניין בזה ואתה רוצה מערכת שמותאמת

לoc בינוני, עכשיו אתה מדבר על מערכת oc לשבירת שיאים, כשאין לך בכלל כל ניסיון בזה.

לא רק שאתה לא סגור על עצמך, אתה גורם בילבול וביזבוז זמן לאנשים שמנסים לעזור.

אתה אומר שאפשר להתפשר על דבר כמו הכרטיס מסך במערכת לגיימינג, בשביל מערכת ל-oc שלא מוסיפה לביצועים,

ובכך להפסיד ביצועים. בגיימינג, דבר שהוא טיפשי לחלוטין.

אז בוא תיהיה סגור על עצמך, בתקציב של 5k~6K אפשר לקבל את כל החבילה, אך לפני שבונים מפרטים נוספים, תהיה סגור בצורה החלטית לגבי מה אתה רוצה, ולפני שאתה קופץ עם דרישות כאלו או אחרות, אני מציע שתבדוק טוב טוב אם זה בקריאה על oc, תראה שאתה מבין ומסוגל להבין איך לבצע אחד

ברמה טובה ויציבה, או אפילו ניסיון oc גם אם ברמה נמוכה למערכת הקיימת שלך, בשביל לראות שזה בשבילך. תעדכן מהיא הדרישה הסופית ולפי זה

תקבל מפרט.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה!!!

המחשב נקנה ועכשיו רק נשאר לחכות להודעה שאפשר לקחת אותו :yelclap: ;D

פורסם

אני מפחד לשאול על איזה רכיבים הלכת בסוף לפי התגובות האחרונות שלך עם השבירת שיאים...

רק שלא קנית קירור קרחונים מאנטרטיקה ומאווררי טיטניום מטר על מטר.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שקלתי לעשות את מה שכתבת, אבל הגעתי למסקנה שאני יכול פשוט להעלות את התגובות שלך על המסך והמחשב יתקרר מעצמו...

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים