עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג ללא ציוד היקפי- עד 6K

Featured Replies

פורסם

תקציב- עד 5000

חריגה- עד 6000 (אם יש חריגה של עד מאה שקל מעבר ל 6000 אז גם בסדר)

ייעוד- מחשב גיימינג כבד (באטלפילד 3, aliens:colonial marins-כבר בפרה אורדר ;) , בורדרלנדס 2, סקיירים, פאר קריי 3 ועוד)

חשוב השקט של המחשב (מסולם של 1-10 בערך 7 או 8 ).

ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו')

רזולוציה- 1920X1080

לא מתוכנן OC ואם יהיה אז קל...

כנראה שיהיו שדרוגים עתידיים אז חשוב גם לשמור על האופציה הזו פתוחה.

בנוסף- אין צורך לכלול במחיר מע' הפעלה או תוכנות אחרות (אנטיווירוס ועוד)

תודה.

פורסם
  • מחבר

תוקן.

יש הצעות?

פורסם

אפשרות לדוגמה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪899

קירור למעבד:

ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪120

לוח אם:

MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪306

מארז:

באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W לבן - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪226

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף

כמות: 1 - מחיר: ₪499

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪490

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1549

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4844

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4748 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/a2wxbs6h

אתה לא חייב SSD כמובן, אם אין לך צורך או רצון לאחד אתה יכול להוריד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, התקציב שלי עלה ל 6K ואני רוצה לנצל את כולו.

המארז נראה לי קצת משעמם (פשוט...לבן) וראיתי שהספק כוח משולב איתו, אז יש רעיונות לאחד יותר מעניין ולספק כוח טוב?

בנוסף - מה המקבילה של הכרטיס מסך הזה בNVIDIA והאם שם הוא יותר טוב? והמחשב מסוגל להריץ את כל המשחקים שכתבתי על הגדרות גרפיות טובות +? וגם לסיום- האם יש הבדל מהותי (לצרכים שלי) בין ה i5 ל i7 ואם כן האם כדאי להשקיע (כשהתקציב גדל) בi7 או שזה ייצור צוואר בקבוק ויותר כדאי להשקיע בדברים כמו הכרטיס מסך או הזיכרון (יותר מ8 זה נחוץ או מיותר?).

פורסם

המארז לא פשוט בכלל. הוא מהמארזים הטובים והאיכותיים, שקט במיוחד. משעמם? טוב, הוא מעוצב בצורה סולידית ויפה ולא מצועצעת.

המקבילה של NVIDIA זה ה-660TI. דומה בביצועים. שניהם יריצו לך את הכל המשחקים היום על הגדרות גבוהות.

מעבד I7 לא ייתן לך מאומה על פני I5 בכל הקשור לגיימינג.

לשימושים שלך גם אם התקציב בלתי מוגבל אין צורך להוציא כסף מעבר לכך. קנה לך עכבר גיימינג, מקלדת נוחה, רמקולים טובים יותר... עדיף.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה.

סליחה שאני חופר אבל זה ממש חשוב לפני שאני קונה- המחשב הזה יכול להריץ את כל המשחקים שכתבתי ועוד משחקים שיצאו בעתיד בשנים הקרובות- בהגדרות גבוהות+ ?

נ.ב.

לא התכוונתי לומר שהמארז פשוט- התכוונתי שהוא פשוט לבן= רק לבן (אין לי שום דרך אחרת להגדיר את זה) אבל במבט שני הוא באמת נראה לי אלגנטי יותר מכל המארזים המפלצתיים למיניהם.

פורסם

אתה יכול לקחת את אותו המארז בשחור (במחיר זהה).

השאלה היא למה אתה מתכוון בשנים הקרובות. שנתיים - שלוש תוכל להריץ משחקים כבדים על איכות טובה. יותר מזה זה כבר תלוי במשחקים

שיצאו. כרטיס חזק יותר לא ייתן לך יותר שנים. בשביל לשרוד בתחום הגיימינג לשנים רבות אין מנוס משדרוג.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה כ. מסך של NVIDIA אז יש 2 אופציות-

http://www.tms.co.il/product/11985

או

http://www.tms.co.il/product/11821

המקבילה של NVIDIA זה ה-660TI.

אז הסתכלתי ב TMS וראיתי את האופצייה הראשונה (שכאמור היא 660TI) והאופציה השנייה שהיא 670.

שתי האופציות עומדות בתקציב. בעיקרון אני פוזל לכיוון ה 670 אבל בגלל של660TI יש 3GB (ול670 2GB) אני באמת לא יודע מה יותר טוב.

אז..... עזרה בבקשה :)

פורסם

אתה לא צריך 3 ג׳גה זכרון ברזולוציה הזו. ובטח שלא 660ti ב2000 שקל. מחירו צריך להיות סביב 1500 שקלים בערך מעבר לזה הוא כבר לא משתלם.

או שתלך על ה-660ti או על ה-7950, ה7970 וה-670 לא ממש משתלמים ב2200 שקלים כי ההפרש במחיר מהכרטיסים שצוינו הוא 600-700 שקלים וההפרש

בביצועים קטן בהרבה ביחס למחיר.

פורסם
  • מחבר

אז ככה- התחלתי להתעניין ב OC ואני רוצה להשאיר את האפשרות לOC בינוני פתוחה.

צריך בשביל זה לשנות/ להוסיף דברים למפרט (עוד קירור או דברים כאלה?) או שגם ככה הוא מאפשר OC בינוני?

פורסם

הערה לגבי הכרטיס מסך, בשבוע שעבר חבר שלי קנה מחשב חדש שהרכבתי לו ב-TMS ואת הכרטיס מסך: EVGA GTX660TI Superclocked הוא קנה מ-KSP במחיר 1800 ש"ח. מדובר בכרטיס שמגיע עם אוברקלוק מהמפעל ונושא את תגית היצרן הכי איכותי (לעניות דעתי) בשוק כרטיסי המסך היום מכל הבחינות (ביצועים, קירור ואחריות 3 שנים). אמנם עולה מעט יותר אבל שווה את המחיר לדעתי. בדיקת ביצועים ובנצ'מרקים שעשיתי לו במחשב הראתה שהוא עומד בקו אחד עם GTX670 שעולה 2200 כמעט בכל המקרים ועוד יש מרווח נוסף לאוברקלוק, לכן מומלץ בחום.

לגבי OC, המעבד הנוכחי, הלוח וגם הקירור לא מאפשרים בכלל. תצטרך לשדרג את המעבד ל-3570K עם מכפלה פתוחה ואת הלוח לסדרת Z77, במעבד התוספת היא עוד 250 ש"ח בערך ובלוח יותר גדולה, באיזור ה-300 ללוח OC בינוני ו-500 ללוח ל-OC כבד. עבור OC בינוני תוכל לקחת לוח כמו MSI Z77A-GD43 לדוגמא שעולה 530 ש"ח. כמו כן אתה תצטרך קירור מעט יותר רציני מהזלמן שהוצע לך וכאן מדובר בתוספת של 150 ש"ח בערך לקירור כמו Mugen 3 לדוגמא. תחשוב באמת כמה אתה רוצה את זה ואם אתה מוכן להשקיע את הכסף והזמן (הארוך יש לציין) של בדיקות המאמץ והתעסקות עם הגדרות ביוס, אוברקלוק זה לא עניין של 5 דקות... אבל יש נקודת אור קטנה, הלוח הזה כולל פונקציה שנקראת OC Genie שבלחיצת כפתור עושה לך אוברקלוק אוטומטי ל-4.2GHz והלוח מנהל בעצמו את כל ההגדרות. במחשב של חבר שלי הוא רצה אוברקלוק בינוני ולכן השתמשנו בפיצ'ר הזה ומוכרח לציין שזה עובד נהדר והמחשב יציב בבדיקות מאמץ, משחקים סרטים וכו... אבל צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל, לא תמיד זה יעבוד 100% ועדיין יש צורך לערוך בדיקות מאמץ ולעקוב אחרי טמפרטורות.

פורסם

היום, מערכת מותאמת ל-OC שלא מוגבלת על ידי רכיבים, עולה במאות שקלים יותר ממערכת לדוגמת זאת, לכן

אם אתה משוכנע שתעשה OC, תלך על השילוש היקר יותר, אם אתה לא בטוח

שתעשה OC ולא בטוח שיהיה לך ראש להתעסק עם זה, חבל שתזרוק את הכסף לפח.

כך בחשבון שהמעבד כיום אינו מגביל ולא יגביל יחסית לזמן רב בגיימינג, לכן OC למעבד CORE I5 בימים אלו הוא בעיקר לפאן.

פורסם
  • מחבר

נוותר על OC בינתיים...

אבל בהזדמנות הראשונה (אם יהיה עדיין חשק, כוח וזמן) נשדרג בהתאם! ;)

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה סופי- המחשב ייקנה בימים הבאים (!).

יש הבדל בין הקנייה באינטרנט לבין הזמנה בחנות (TMS)? אחד מהשניים עדיף יותר?

ושאלה אחרונה- איך הסניף בתלפיות (שירות טוב או שאם הולכים אז כדאי לסניף אחר)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים