עבור לתוכן

Rate adaptive בבזק לא מוגדר קבוע אצלי.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב רציתי אם משהו פה מכיר משהו בבזק שנקרא rate adaptive זה משהו שמוריד פינגים במשחקים ואני משחק הרוב בקונטר סטרייק ושם אם rate adaptive אני על גג 10פינג יכול גם 6 ובלי אני על 25~35 אחרי 101פעמים שהתקשרתי ובקשתי שישימו את זה שמו לי והיה הבדל ענקי

עכשיו השאלה למה אסור שיהיה את זה ולמה הם מורידים את זה כי עכשיו מן הסתם אין לי את זה.

מה לעשות אני רוצה שיהיה לי את זה.

פורסם

אצלי קבוע..

פורסם
  • מחבר

איך בידיוק ?

ואם אתה זוכר אולי תגיד לי אם מי דיברתה ?

פורסם

לא, זה היה לפני איזה חצי שנה..

פורסם
  • מחבר

מה אמרתה לנציג כי כשאני שואל אם אומרים "זה עושה בעיה בקו" "זה רק למי שאין אינטרנט" מה לעשות מה להגיד ?

פורסם

זה משהו שהם עושים כשיש תקלה כלשהי וככה הם מחברים אותך למערכת אחרת שבעקרון אתה לא אמור להיות עליה.

תבקש לעשות פינג לרדבק, פינג תקין הוא בסביבות 5ms. אם זה יותר תבקש שיסדרו את התקלה, בעזרת אדאפטיב או בלי.

פורסם
  • מחבר

דרך CMD אם כן אפשר את השם אני יבדוק.

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות ?

פורסם

זה משהו שהם עושים כשיש תקלה כלשהי וככה הם מחברים אותך למערכת אחרת שבעקרון אתה לא אמור להיות עליה.

אל תגיד אפילו בצחוק את השטויות הללו !!!!

בוא אני אסביר לך איך זה עובד....אתה משלם על חבילה....אז מגדירים לך פרופיל בMSAG/DSLM.

בפרופיל מגדירים כמה פרמטרים -

סוג אפנון (אירופאי או אמריקאי לדוגמה עיין ערך ANNEX A או B) - שלדעתי יותר רלוונטי בעולם הכבלים.

NM נדרש - אפשר לתת טווח ואפשר גם לקבוע מספר ספיציפי - בדרך כלל מוגדר מינימום 6 (המטרה שהפורט ינסה להסתנכרן שוב אם הוא מקבל 4 לדוגמה).

וגם על כמה רוחב פס להסתנכרן מתוך הרוחב פס הזמין לך.

בRA זה מוגדר על המינימום שהMSAG/DSLM מאפשר - בדרך כלל 64 KBIT - עד המקסימום שהוא מאפשר (בדרך כלל מאה מגה).

ואז המודם והפורט יסתנכרו על המקסימום שהם יכולים ואתה תקבל את הNM שהוגדר בתור יעד מינימלי בחבילה הזאת.

בדרך כלל - אתה תראה אחוז ניצול מאוד גבוה וNM מאוד נמוך - כי זה המקסימום שאתה יכול !!!!

אין פה שום דבר שונה מעבר לזה.

יש פה חיסרון קטן שיכול להיות שיהיה לך שגיאות על הפורט (HEC וCRC).

החסרון השני שהקו יהיה באמת רגיש יותר לרעשים והפרעות.

אז קודם כל יכול להיות שעל RA הפינגים שלך יהיו אפילו עם נפילות (אם יש שגיאות).

דבר שני - החבילה אמורה להשתנות לבד מדי פעם לחבילה המקורית כי יש מערכת אוטומטית שעושה את זה.

פורסם

אתה עדיין עובד שם ?

פורסם

עזבתי לפני שלושה חודשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים