עבור לתוכן

יש המלצות ל- SSD 128GB (כולל חנות לקניה)?

Featured Replies

פורסם

שוב פישלתי - קניתי דיסק 3TB בלי לוודא שלוח האם שלי מאפשר איתחול מ- GPT. והוא לא מאפשר... אז אני אצטרך לתקוע במחשב דיסק קטן ואיטי שעליו תשב מערכת ההפעלה, איכסה.

אז במקום, אולי כבר אקנה גם SSD? זה יקר, אז מקסימום 120-128GB, זה בהחלט יספיק למערכת ההפעלה והתוכנות. אבל אני לא יודע שום דבר על SD פרט לכך שזה קיים, אז יש המלצות עלדגמים וחנויות? ואם בכלל אז עדיף בארץ או בחו"ל?

מבחינתי, אמינות ומחיר חשובים יותר מהביצועים, כך שזה לא חייב להיות הדגם הכי חדיש ונוצץ.

פורסם

הקרושיאל M4 יכול להיות טוב לך, אמין זול ובעל ביצועים נחמדים ביותר. כנ"ל לסמסונג מסדרה 830.

מה התקציב שלך? הנ"ל עולים בערך 520+ ש"ח ברוב חנויות המחשבים הגדולות בארץ (KSP, אייבורי ו-TMS) שבעניין של רכישת חלק בודד די דומות (TMS נותנת משלוח עד הבית חינם)

פורסם

אם היית מגיע לפני כמה ימים היה את הNEUTRON GTX ב525 שקל.

כרגע הNEUTRON האופציה הכי משתלמת ב495 שקל אצל KSP ואיבורי.

אם אין להם במלאי, הגעת בזמן רע לקנות SSD.

המחירים קפצו, כנראה בגלל מלאי מוגבל/חסר.

ואולי ירדו שבוע הבא שוב כשיגיע מלאי חדש.

פורסם
  • מחבר

מה זה תקציב? אני את הכסף שלי הוצאתי על ה- 3TB. בשביל ה- SSD אני כנראה לא אוכל שבועיים ;D . אין תקציב. יהיה מספיק זול (מה זול? זה SSD. צריך לכתוב "יהיה לא נורא נורא יקר"), יהיה לי SSD. יהיה יקר מידי או שאשבר אחרי שבוע בלי אוכל, נאתחל מה- 640GB.

אז מה, לא כדאי לקנות בחו"ל?

פורסם

איזה לוח יש לך (אני מניח בעל SATA2 בלבד)?

פורסם

M4 אמין?! כמעט כל מי שאני מכיר שיש לו כזה, היה זקוק להחלפה. לי היה אחד כזה שבסופו של דבר הוחלף לדגם אחר של אינטל ומאז אין בעיות.

פורסם

אם התקציב כל כך לחוץ למה לא להתפשר על 64 ג'יגה ? מה אתה כבר מתקין שצריך כ"כ הרבה ?

WIN7 לא תופסת כל כך הרבה, אחרי התקנת כל העדכונים אפשר למחוק את קבצי ההורדה שלהם ועוד הרבה קבצים זמניים שמצטברים בזמן ההתקנות וזה כבר מפנה כמה ג'יגות, אפשר לבטל את ה HIBERNATE ואם יש לך מספיק RAM אפשר לשקול ביטול של ה Page File. זה כבר חוסך המון מקום על הדיסק.

פורסם

M4 אמין?! כמעט כל מי שאני מכיר שיש לו כזה, היה זקוק להחלפה. לי היה אחד כזה שבסופו של דבר הוחלף לדגם אחר של אינטל ומאז אין בעיות.

לא יודע מה עשיתה איתו ומה האנשים שאתה מכיר עשו איתו ,אבל ברשת זה אחד הכוננים הכי אמינים שיש ,אצלי כבר יותר מחצי שנה ואני מרוצה ..

אני שמעתי על בעיות של כמה קושחות מסוימות עם לוחות עם UEFI שלא זוהו וכו' ,אבל בקושחה האחרונה אין בעיות יותר ..

פורסם

למה שלא תחלק את הכונן ל2 מחיצות ודי?

פורסם
  • מחבר

^^^

המגבלה של 2.2TB היא לא למחיצה - היא לכל הדיסק.

איזה לוח יש לך (אני מניח בעל SATA2 בלבד)?

דווקא Sata3.

פורסם

אבל בטח בקר נוסף, לא מובנה בערכת שבבים..

בכל מקרה זה לא משהו שמשנה כל כך(חוץ מלאלה שנהנים ממבחני ביצועים), כל SSD יעשה את המחשב זריז מאוד גם על SATA2.

השאלה פה היא האם אפשר להסתפק ב64-60 או שכבר לקחת 128-120, מה התחזית שלך?

פורסם
  • מחבר

כונן C תופס אצלי כרגע 100GB. אני יכול לצמצם את זה ע"י העברת Stream לכונן אחר (נדמה לי שעכשיו זה אפשרי) ואז אפשר יהיה לחיות עם 120GB. 60GB זה כבר בעייתי.

בנוגע ל- SATA3, לא עד כמה שאני ראיתי, אבל יכול להיות. זה 880G של AMD.

פורסם

טעות לקנות 60/64GB כש100% תוספת נפח עולה 30% יותר במחיר.

כונן גדול יותר גם נותן ביצועים עדיפים.

אם תקנה 64GB דור 3, תקבל כונן קטן עם ביצועים מאוד מאוד נמוכים בכתיבה(אפילו פחות מהרדיסק), במחיר הכי גרוע פר גיגה שקיים לSSD.

פורסם
  • מחבר

איכשהו (באג?) המספרים התהפכו. התכוונתי שאוכל לחיות עם 120GB אבל לא עם 60GB 8) .

פורסם

אני כנראה קונה מחר, דרישות דומות, מה שיצא מפה זה שהכי כדאי את הניוטרון 120 [לא GTX] נכון?

עד כמה שאני רואה בKSP הוא די חסר, אם אין אז מה כדאי? וכמה הבדל זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים