פורסם 2013 בפברואר 512 שנים וואו, באמת מזל חרא.. :-\ לאסרוק יש שיות לקוחות לא רע, תקווה שיעזרו.ולגבי המעבד... יכול להיות שיחליפו, כל עוד אין נזק פיזי חיצוני והנזק רק פנימי.בהצלחה במימוש האחריות
פורסם 2013 במרץ 412 שנים מחבר כנראה שאצטרך לשנות את שם הפרויקט ל-R4 MPOWER וזה לאחר שהלוח הקודם לא היה תקין החלטתי ללכת על הלוח של MSI שעם המוצרים שלהם יש לי נסיון קודם הרבה יותר טוב . בינתיים אני מחכה שהלוח יגיע ועוד סליבינג לספק ( עבודה לא קלה בכלל ). בינתיים הרכבתי רדיאטור נוסף בחלקו העליון של המארז 240מ"מ עם מאווררים של Xigmatek .
פורסם 2013 במרץ 412 שנים מברוק אם יש לך שאלות על סליבינג, איך, מה, כמה ולמה, אל תהסס לשאול או לשלוח ה"פ.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים יפה, תתחדש הלוח של MSI נראה הרבה יותר טוב לדעתי, עדין ופחות עמוס (עם PCB שחור מט. ) לעומת האסרוק הצועק והעמוס.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים כל הכבוד על התושיה לעגון רדיאטור ומאווררים בגג R4, כי העניין הזה גרם לי לרצות לעבור לאחיו הגדול.
פורסם 2013 במרץ 612 שנים מחבר כל הכבוד על התושיה לעגון רדיאטור ומאווררים בגג R4, כי העניין הזה גרם לי לרצות לעבור לאחיו הגדול.האמת , אחרי שראיתי את אחיו הגדול שגם יותר זול וגם יותר מרווח , גם אני חשבתי להחליף אבל שוב אין לזה סוף .
פורסם 2013 במרץ 1612 שנים מחבר בשעה טובה יש לוח חדש . לוח מאוד מרשים ואכן יותר מתאים למארז הזה מבחינת גודל. נשאר לי רק להמשיך עם הסליבינג לספק ועוד כמה תוספות במארז ואז אפשר להרכיב את הכל. כמובן אני מחכה גם למעבד שיגיע. אחרי שהרכבתי את הלוח ואת המאגר מים ראיתי שהוא חוסם את היופי של הלוח ונראה לי שאני אפריד בין המאגר לבין המשאבה ואשים בסופו של דבר את המאגר במצב אנכי מעל הכלוב .
פורסם 2013 במרץ 1612 שנים לגבי המאגר, לשים אותו על הצד לא טוב מכמה סיבות: 1. למים יותר קשה להגיע למשאבה 2. המאגר מפעיל יותר לחץ כי הוא נטוי 3. זה נראה לא משהו... לדעתי אתה יכול לקחת מאגר 80 מ"מ של ביטספוור ולמקם אותו אנכית ולא אופקית, ככה זה גם ייראה טוב ולא יחסום את הלוח. תתחדש לגבי הלוח, נראה ממש מגניב
פורסם 2013 במרץ 1612 שנים אני גם מחזיק בדעה שמאגר, בדיוק מהסוג הזה של המולטיאופשן פשוט צריך לשבת בצורה אנכית. זה חוסם את המראה, זה לא נח לזרימת המים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.