עבור לתוכן

כונן SANDISK SSD SATA3 2.5" 128GB

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה.

רק עוד שני דברים לפני השמחות.

באיזה שלב בהתקנה אני יכול לתת שם לכוננים שלי? כאילו D או C וכו', כי שהייתי צריך לבחור איפה להתקין את הווינדוס שלי האפשריות שלי היו (לפי מה שאני זוכר) משהו כמו "כונן מספר 0" או "כונן מספר 1" אלה היו השמות בעצם.

דבר שני, האם יש תוכנה או דרך לראות דרך המחשב את כל הרכיבים שלו? את השמות הכוונה?

ודבר אחרון, חוץ מהכרטיס מסך ולוח האם, למה עוד מומלץ לעדכן דרייברים?

• תגובות 128
  • צפיות 12.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלוח האם יש לך דרייברים לבקר ה-sata, כרטיס קול ועוד... ככה שזה כולל הכל פרט לכרטיס הגרפי. מה שנשאר זה דרייבר לכרטיס המסך. כמובן שאתה לא משתמש בדיסק שקיבלת, אלא רק חדשים מאתר היצרן.

חיברת את ה-ssd ל-sata3? בפורט הראשון?

בכל אופן לssd נפח קטן יותר, אז לא קשה למצוא אותו. לחץ עליו, אחרי זה חדש ואתעש אישור, אחרי זה תהיה לך מחיצת מערכת של 100MB (לא צריך לעניין אותך). את הכונן הקשיח תגדיר אחרי ההתקנה בשביל שלא יותקן עליו כלום.

פורסם

הכונן הראשון שיוקצה לו אות יהיה C אלא אם כן קבעת אחרת.

כשאתה מתקין את הווינדווס, תהיה לך בחירה בין 2 הכוננים שלך (ה-SSD וה-HDD). מן הסתם תוכל להבדיל ביניהם לפי הנפח.

ה-SSD יהיה כונן C ואילו הקשיח, נטפל בו אחרי שהווינדווס יותקן.

פורסם
  • מחבר

אתם מבלבלים אותי לגמרי, אני לא מבין מה עם ה-SSD, אני פשוט שמתי אותו באחד הסלוטים, אין לי מושג לאיזה SATA חיברתי אותו שם בפנים, וזהו הווינדוס הותקן כבר, איך אני מגדיר את הכונן הקשיח עכשיו?

פורסם

התחל -> diskmgmt.msc.

שם תראה את המחיצה הגדולה של הקשיח שלא מוקצה. כפתור ימני ותוכל להקצות לו אות. אח"כ תצטרך לפרמט אותו (פרמוט מהיר).

פורסם

אתה לא ידוע אם חיברת את הssd לsata? מה דגם הלוח?

בכול אופן בשביל להגדיר את d כנס לניהול (קליק ימני על מלשב וזה שם, אחרי זה ניהול דיסקים, אתה תראה שם דיסק לא מוקצה, לחץ עליו קליק ימני וצור אמצעי איחסון חדש (או משהו כזה), אחרי זה תעקוב אחר השלבים (במערכת קבצים בחר NTFS אם הוא בנפח של עד 2TB).

תתקין דרייברים ותריץ as ssd ותעלה תמונה של התוצאה.

פורסם
  • מחבר

ב-MY COMPUTER הוא מראה לי רק כונן אחד, כונן C, כאילו הכונן הקשיח לא קיים בכלל

דבר שני יש לי בעיה עם המסך, המחשב לא קולט אותו טוב, יש מסגרת שחורה ענקית, שיניתי את הרזולוציה להכי גבוהה אבל עדיין יש מסגרת שחורה, שאני עושה לחצן ימיני ומאפיינים הוא מציג לי את השם של המסך כ- "generic Non-PnP monitor on standart VGA graphics adapter"

אני יודע שזה לא תקין כי הוא אמר להציג את השם של המסך כולל הדגם שלו- benq T2200" או משהו כזה, זה כאילו שהוא לא קולט אותו טוב אני לא יודע

פורסם

כאמור, אתה צריך להתקין את הדרייברים של כרטיס המסך (באיזה מדובר?)

לגבי הקשיח, כתבתי לך:

התחל -> diskmgmt.msc.

שם תראה את המחיצה הגדולה של הקשיח שלא מוקצה. כפתור ימני ותוכל להקצות לו אות. אח"כ תצטרך לפרמט אותו (פרמוט מהיר).

פורסם

כי לא התקנת דרייברים ועדכוני win.

כתבתי לך מה לעשות בקשר לכונן d.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה לעשות יש יותר מדי דברים ללחוץ עליהם, אני לא יודע על מה ללחוץ

פורסם

כפתור ימני על השטח שאינו מוקצה עשית?

4_Unallocated_Space_-_VHD.png

שם תוכל לבחור במחיצה חדשה:

unallocated-partition.png

משם זה רק next next.

פורסם
  • מחבר

טוב זה בוצע.. אגב יש דרך לקרוא לזה בשם אחר? זה נקרא אצלי new volume-E, אפשר לשנות את זה?

ועכשיו יש לי בעיה חדשה שאין לי אינטרנט, אני כמעט בטוח שחיברתי את הכבל למקום הנכון...

פורסם

במאפייני הכונן תוכל לתת לו תגית אחרת.

בשביל אינטרנט צריך להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת - שמובנה בלוח :)

בשביל ההתחלה יש לך דיסק שהגיע עם הלוח. תוכל להתקין אותו שם. אם אתה רוצה לחפש את הדרייבר באתר של היצרנית, עדיף מכיוון שהוא כנראה מעודכן יותר.

פורסם
  • מחבר

במאפייני הכונן תוכל לתת לו תגית אחרת.

בשביל אינטרנט צריך להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת - שמובנה בלוח :)

בשביל ההתחלה יש לך דיסק שהגיע עם הלוח. תוכל להתקין אותו שם. אם אתה רוצה לחפש את הדרייבר באתר של היצרנית, עדיף מכיוון שהוא כנראה מעודכן יותר.

אבל איך אני יכול להוריד אם אין לי אינטרנט

פורסם

מאיפה אתה כותב עכשיו? ממחשב אחר נכון? תוריד מימנו תעביר לdok ומשם למחשב הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים