עבור לתוכן

מאווררים בפרקטל R4 מפסיקים לעבוד

Featured Replies

פורסם

שלום, רכשתי את המארז של פרקטל מדגם R4 כשאייבורי עשו עליו מבצע בעקבות הקנייה הקבוצתית.

מאז, כל הזמן חוויתי הפסקות עבודה של המאווררים הקדמיים שמחוברים לבקר (שניים, כי את האחורי העברתי קדימה עקב שימוש בקירור מים)

בהתחלה הייתי בטוח שהבקר מתנתק (כי הוא די רגיש) אבל עכשיו הוא מחוזק לפאנל הקדמי וממשיך לגרום בעיות, המאווררים פשוט לא עובדים.

ברגע שמזיזים אותם כשפותחים את הקדמה של המארז הם מתחילים לעבוד שוב, ושסוגרים הם ממשיכים לעבוד, כנראה באיזושהיא נקודה הם מפסיקים שוב לעבוד.

אני די מיואש, המאווררים האלה הם הכניסה היחידה של אוויר למחשב ובלעדיהם הטמפ' עולות משמעותית!

לחבר את המאווררים לספק זה לא פרקטי כי אין לי מתאמים, וללוח כי פשוט זה ידרוש ממני לסדר את כל החיווט מחדש, מה שאין לי ממש זמן אליו.

(למרות שזה בלתי נמנע עקב ספק חדש בקופסא שיושב לידי ומעלה אבק)

יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה? מה עליי לעשות?

פורסם

קנה מאווררים חדשים מקורים או תנסה לממש אחריות

פורסם
  • מחבר

לקנות מאווררים זה לא ממש חכם כשלא יודעים מה הבעיה, זה פשוט להתחמק מפתרון (אולי) פשוט יותר.

כנ"ל לגבי האחריות, לגבי מה אני פונה? הבקר? המאוורר?

פורסם

תפנה ישירות לשירות לקוחות/RMA שלהם , יש להם שירות מצויין ועונים ממש מהר. - http://www.fractal-design.com/?view=contact&category=

ב R3 שלי הקליפ של הדלתית הקדמית התחתונה לא היה תקין , שלחו לי לארץ חדש משהו כמו שבוע.

גם הבקר מאוורריםאצלי לא נראה לי שעובד תקין , כשאני משנה בפוטצנציומטר את המהירות לא עושה רושם שזה עושה משהו,

אבל לי זה לא כזה משנה חיברתי ישירות ללוח אם.

פורסם

אתה צריך לבדוק אם הבעיה היא בבקר או במאוורר

תחבר את המאווררים למקור אחר, כדי שתדע מה לא תקין כאשר אתה פונה למימוש אחריות

פורסם
  • מחבר

לדעתי הבקר בסדר, כי הוא משנה את המהירויות ועובד, נראה כאילו משהו במאווררים לא בסדר.

כמו שאמרתי, כשאני אהיה פחות עצלן, אני צריך להחליף ספק כוח, ננצל את ההזדמנות.

תודה לכולכם על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

אם זה קשור לפתיחה וסגירה של הדלת ובכללי הזזה של המארז תבדוק מגעים - אוליי תקע כלשהוא בכרטיס של הבקר נשבר וכו (הוא יכול להיראות שלם רק שההלחמות מתחתיו שבורות). ניתן לסדר את זה אם הלחמה....

פורסם
  • מחבר

פרקטל ענו לי ואמרו לי באופן עקרוני את מה שאתם אמרתם: לחבר ללוח.

אני כנראה אעשה אתה זה בעוד חודש, שאני אוכל להתקין את הספק החדש ואז גם ככה אצטרך לחווט מחדש :cool2:

פורסם

כדאי שלא תחכה, ותבדוק את זה עכשיו. אם יש בעיה, עדיף לפתור אותה כמה שיותר מהר, שלא תהיה לך עוד בעיה לממש אחריות וכו' במקרה הצורך.

פורסם
  • מחבר

מחר שבת, מחר שבת שבת מנוחה! לא בשבילי, ננסה לפרק ולראות מה הולך שם. ;)

ד"א, שאלה רנדומלית, למה כונן אופטי שמחובר לחשמל עם מתאם סאטה כוח למולקס לא עובד?

פורסם

אמור לעבוד, לפחות בקטע של לפתוח ולסגור את המגש. אם אתה משתמש אם ספק כוח "קוביה שחורה", בזמן האחרון נתקלתי בכמה כאלה שהיו דפוקים ברמות על - תבדוק שהוא בכלל מוציא את המתחים הנכונים

פורסם
  • מחבר

בוא לא נקרא ל-CX600 "קופסא שחורה" זה בכל זאת קורסאיר.. (מפרט בצד..) ;D

עוד שלושה שבועות מגיע ה-AX850 :cool2:

אני אנסה, הבעיה היא לא במגש, אלא במגעים של *משהו* השאלה של מה: המאוורר או הבקר (ככל הנראה הבקר)

פורסם

התכוונתי לספק "קוביה שחורה" שנראה כמו מטען של מחשב נייד - כזה שיש לו יציאה 1 של מולקס כדיי לחבר כונן מחוץ למחשב

פורסם
  • מחבר

אה סליחה, חוסר הבנה מצדי.. :kopfpatsch:

כמו הספקים שמריצים איתם בדיקת נזילות רק את המשאבה? (ל-Phobya יש כזה)

אין לי כזה, פשוט השתמשתי במתאם שהגיע עם הלוח ממולקס לסאטה כי לא היו לי מספיק כבלי סאטה כוח מהספק (עוד משהו שאני אשנה, פשוט כרגע ה-SSD הוא מאחורי הלוח וצריך לעצמו כבל שלם של 4 חיבורים, פלוס הHDD שנמצא במגירה התחתונה וגם צריך כבל סאטה "שלם" ויש לי רק שני כבלי סאטה של 4..)

פורסם

כן למשל

אתה יכול להשאיר את ה SSD אם המתאם ואז להוציא את הקצה של המתאם לייד יתר הכוננים, כך אתה לא מאבד כבל שלם מהספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים