עבור לתוכן

[מפרט] מחשב גיימינג, תגידו לי אתם לפי הדרישות מהמחשב כמה יעלה

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי מושג האמת, העיקר שהמחשב ייתן את התמורה שדרושה ממנו

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תראו , אני יודע שזה מגוחך להגיד כי יש שקונים ב5000 וב4000 , עכשיו חשוב לי שהמחשב ישרת אותי במידה מספקת , שלא יהיה יותר מדיי אובר

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD .

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 3 , Assassin creed , APB:RELOADED, BF2 Crysis 2 והרבה חלונות פתוחים , חשוב נורא שיריץ את המשחקים על אולטרה בצורה חלקה וכמובן יהיה מהיר.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך הוא 22 של סמסונג , מאמין שזה FULL HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? באופן כללי יש לי ספק כוח חדש חדש של Antec 450w, דיסק קשיח של 500GB מהחברה SEAGATE Barracuda 7200.11 הוא בן 4 שנים בערך ויש לי גם מאורר , אלו חלקים מהמחשב הקודם שהחלטתי לקנות חדש .. יש גם שניי סטוקים של 1GB RAM .

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב בכלל, שרדתי עם מחשב שכשעובר מטוס אי אפשר לדעת עם זה המחשב או המטוס..

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? יש לי ידע קל בזה, עם זה ממש ישפר את ביצועי המחשב וישתלם לי, אעשה.. ברמה קלה עד בינונית.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת מחשב בחנות.. ככה שיהיה אחריות וכמובן שלא יהיו לי פאשלות בהרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור באר שבע, חנות לא משנה, ועם רכיב כלשהו עדיף להזמין מחו"ל אעשה זאת (יש לי ידע בהזמנות מחו"ל)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, אני רוצה שהמחשב יהיה וישרוד אצלי 5 שנים ככה.. אז לא מתוכנן שדרוג. תציעו מפרטים שלפי דעתכם יספקו את צרכיי .. מצטער על הבורות.

• תגובות 35
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו? דרך אגב.. אוברקלוק לוקח אחריות אז עדיף שהמחשב יריץ כרגע את כל המשחקים חלק במובן על אולטרה גם בלי אוברקלוק ואולי עוד שנה ככה כשהמחשב לא יהיה הכי חזק נעשה לו...

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על המפרט הבא שבניתי; מעבד:

[..] INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1098

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪376

זיכרון:

[..] KINGSTON 8GB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪262

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD7970 DUAL-X FAN 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪2090

מארז:

[..] FRACTAL DESIGN DEFINE R4 WHITE w/ WINDOW ₪644

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 620W ₪416

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III REVB - זמין במלאי ₪217

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5159

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

האמת היא, שהוא נראה לי מבוזבז מדיי, במיוחד בקטע של המארז, אלא עם כן הוא שווה אותו.. לא הכללתי דיסק קשיח מכיוון שיש לי כבר וכנ"ל לגביי כונן אופטי, מה דעתכם? אני מחפש איך להוריד כאן את המחיר מכיוון שזה יותר מדיי.. ומה אתם אומרים עדיף לקנות מחשב מTMS בלי כרטיס מסך ולרכוש בקניה הקבוצתית מIQPC או לקנות כבר מחשב מלא מIQPC? תודה לעונים, באמת שזה דחוף ואני מעוניין לרכוש את המחשב בימים הקרובים

פורסם

מה דעתכם על המפרט הבא שבניתי; מעבד:

[..] INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1098

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪376

זיכרון:

[..] KINGSTON 8GB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪262

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD7970 DUAL-X FAN 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪2090

מארז:

[..] FRACTAL DESIGN DEFINE R4 WHITE w/ WINDOW ₪644

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 620W ₪416

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III REVB - זמין במלאי ₪217

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5159

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

האמת היא, שהוא נראה לי מבוזבז מדיי, במיוחד בקטע של המארז, אלא עם כן הוא שווה אותו.. לא הכללתי דיסק קשיח מכיוון שיש לי כבר וכנ"ל לגביי כונן אופטי, מה דעתכם? אני מחפש איך להוריד כאן את המחיר מכיוון שזה יותר מדיי.. ומה אתם אומרים עדיף לקנות מחשב מTMS בלי כרטיס מסך ולרכוש בקניה הקבוצתית מIQPC או לקנות כבר מחשב מלא מIQPC? תודה לעונים, באמת שזה דחוף ואני מעוניין לרכוש את המחשב בימים הקרובים

זכרון עדיף 1600MHZ, הבאת מעבד שמיועד ל OC אבל הלוח-אם לא תומך, אם אתה מעוניין לעשות OC תצטרך להוסיף קירור חיצוני למעבד ולהחליף לוח-אם, או להחליף את המעבד ל3470 אם אין צורך ב OC.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שהדיסק קשיח שנמצא ברשותי יאט את המערכת, מה דעתכם? עדיף כבר חדש? מישהו מוכן לעזור?? אני קונ ה מחשב מחר או מחורתיים בבקשה מישהו..

פורסם

אמרו לי שהדיסק קשיח שנמצא ברשותי יאט את המערכת, מה דעתכם? עדיף כבר חדש? מישהו מוכן לעזור?? אני קונ ה מחשב מחר או מחורתיים בבקשה מישהו..

לא

פורסם
  • מחבר

שווה לקנות את הגירסא הרגילה של 7970 ב1700 שח? עדיף מGTX? אין לקיריל את Dual x וגם ל. Iqpc מה אתם אומרים ??

פורסם

במפרט הראשון שהבאת לא ניתן לבצע OC מכיוון שהלוח לא תומך, אתה צריך לוח עם צ'יפסט Z77.

ספק מבוזבז גם 500W-550W איכותי יספיק, מעבר לזה זה סתם בזבוז כסף.

אין סיבה להעדיף 1600MHz לאומת 1333MHz בזיכרונות, כל עוד המחיר של 1333MHz נמוך יותר. ממליץ לקנות שני סטיקים של 4GB, זה הרבה יותר משתלם.

פורסם

גם את הקשיח הייתי מחליף.

בכלל עשית פה ברדק בשירשור של עצמך, איך אפשר לבנות מפרט בלי תקציב? יש פה מיליארד שירשורים ממיליארד אנשים שמבקשים

מפרטים בכל סוגי העלויות. אל תתעלם, תקרא קצת שירשורים של אחרים ותביט בדרישות ובעלויות של כל מפרט, תגבש דעה לגבי כמה אתה מעוניין

להשקיע על המערכת ותעדכן תקציב!.

פורסם
  • מחבר

תקציב עד 4500 שח בבקשה לכלול כרטיס מסך 7970 עם הקירור הרגיל או gtx570 אחד מביניהם יעלה 1700 תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

מישהוו

פורסם

אסורק להקפיץ לפני שעברו 24 שעות.

פורסם
  • מחבר

אסורק להקפיץ לפני שעברו 24 שעות.

זה דחוף .. אבל למה אפחד לא עוזר.. אלוהים.
פורסם

מה יש לך מ-GTX570 הישן? אם אתה יכול להשיג את ה-HD7970 ב-1700 ש"ח, אז תקנה בנפרד.

זה הכיוון:מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪899

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪107

קשיח למחשב שולחני:

SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB

כמות: 1 - מחיר: ₪388

כרטיס מסך:

MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪2099

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4590

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4499 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/8j4g31qf

פורסם
  • מחבר

מה יש לך מ-GTX570 הישן? אם אתה יכול להשיג את ה-HD7970 ב-1700 ש"ח, אז תקנה בנפרד.

זה הכיוון:מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪899

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪107

קשיח למחשב שולחני:

SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB

כמות: 1 - מחיר: ₪388

כרטיס מסך:

MSI GTX670 2GB GDDR5 HDMI OC Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪2099

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4590

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4499 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/8j4g31qf

יש באפשרותי לעשות OC לכרטיס מסך/ מעבד, יחד עם זה האם שווה לי מTMS כרטיס מסך 7970 עם הקירור הרגיל (לא DUAL-X) במחיר של 1700 ש"ח? יותר משתלם מהGTX 670? ו.. התבלבלתי בין 670 לבין 570 חחחח אני מתכוון ל 670 כמובן, הוא או ה7970 עם קירור רגיל? האם שווה לשנות את המפרט לתומך OC? ישתלם יותר מהנוכחי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים