עבור לתוכן

אז למי אתם מצביעים?

Featured Replies

• תגובות 371
  • צפיות 26.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגדיר מדינה יהודית ?

לפי הגדרות מסוימות של קבוצות מסוימות (מדינה שבה אין תחבורה ציבורית בשבת, לא ניתן לקנות לא כשר וכדומה) זה מדינה יהודית למהדרין. רק שמדינה כזאת תפריע לי (כאתאיסט, אבל ששקול ליהודי בכל מה שקשור למדינה הזאת), אבל לערבי מוסלמי היא תפריע לא יותר מאשר לי (אי קיום תחבורה ציבורית בשבת תפריע, אבל ה "כשר" שלהם גם ככה חופף אם ה "כשר" היהודי). אם זה ערבי מוסלמי שפשוט חי במדינה הזאת אני שותף לצערו, אבל אם הוא טרוריסט אני לא חושב שיפריע לו שניתן לפוצץ אוטובוסים יום אחד בשבוע פחות

פורסם

בנט חוזק בעוד מנדט... אני רק מקווה שהוא לא סוג של מלכודת מוות שתיהפך למפלגה אידיאלית לדתיים בלבד... :jump:

פורסם

זה לא הפחד. הפחד הוא שביבי (בגלל שרה) פשוט לא ישים עליו זין וישאיר אותו באופוזיציה.

פורסם

זה לא הפחד. הפחד הוא שביבי (בגלל שרה) פשוט לא ישים עליו זין וישאיר אותו באופוזיציה.

זה לא ממש החלטה של ביבי, האמת שלפיד תופס אותו כרגע חזק בביצים ולפיד לא נראה כל כך מועניין בבנט, הוא אפילו אמר שהוא שוקל את ש"ס (ההתלבטות הייתה מבוססת בעיניו על איזו מפלגה תלך יותר על רעיון השירות חובה).

פורסם

אם לפיד יעדיף את ש"ס הוא פשוט שם זין על המצביעים שלו.

פורסם

מצד אחד יש את ההתנחלויות ומהצד השני יש את החרדים ונושא הגיוס.

לנושא הגיוס אפשר להעביר חוק בתמיכת האופוזיציה , אבל בשביל ההתנחלויות בנט עלול לפרק את הממשלה.

וגם לחרדים יש 18 מנדטים (יהדות התורה +ש"ס ) שהרצונות שלהם דומים , לעומת 12 של בנט.

אבל אני חושב שבסוף גם זה וגם זה ילכו לממשלה וככה יהיה אפשר להעביר את הכל בקלות , פעם בתמיכת זה ופעם בתמיכת האחר.

פורסם

הרי לפיד לא יסכים להמשך בנייה בהתנחלויות , ואלי הוא ירצה גם פינוי חלקי.

פורסם

אם לפיד יעדיף את ש"ס הוא פשוט שם זין על המצביעים שלו.

שס מדברים כבר בקול רם על גיוס בחורי ישיבות וכתוצאה מכך יציאה לשוק העבודה. על זה הוא קיבל קולות אז מה הבעיה?

פורסם

לפיד תומך בבנייה בהתנחלויות הקיימות.

פורסם

הוא תומך בבנייה במסגרת "התחשבות בגידול טבעי בהתנחלויות קיימות"

לאו דווקא בבניה לצורך הרחבת התנחלויות קיימות

אבל אני בהחלט מאמין שלא זה מה "שישבור" אותו

כל עוד לא מדובר בגבעה עם קראוון אלא ישוב לגיטימי, לא צפויה בעיה.

פורסם

הוא תומך בבנייה במסגרת "התחשבות בגידול טבעי בהתנחלויות קיימות"

לאו דווקא בבניה לצורך הרחבת התנחלויות קיימות

אבל אני בהחלט מאמין שלא זה מה "שישבור" אותו

ומה הבעייה בהתרחבות באופן כללי? אני מדבר על גושי ההתיישבות (עציון, אדומים, שומרון, בנימין, יהודה) ולא על מאחזים של שניים וחצי אוהלים.

זה הרי יעזור להורדת מחירי הדירות...

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים