עבור לתוכן

אז למי אתם מצביעים?

Featured Replies

פורסם

אצ"ל ...

• תגובות 371
  • צפיות 26.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כהנא היה בדיחה בדיוק כמו ממשיכי דרכו

וגם לא מצחיקה במיוחד

פורסם

א) אני נשמע פתום דתי מטורלל

ב) צודק, טעות בטרור

ג)לילה טוב

נ.ב. החלולספור את קולות החיילים.

פורסם

בדיחה, בדיחה אבל הערבושים קלטו את הסיפור שלו והתנקשו בו,

הסתמן לו עשרה מנדטים בכנסת שלאחר מכן אם לא היו פוסלים אותו..

פורסם

אתה הגבת (ואפילו ציטטת לפני התגובה) על ההודעה הזאת:

אבל זאת עובדה, כהנא צדק.

רוב העם מבין את זה ותומך בדעה שלו.

יש אנשים שפשוט לא יודעים מה הוא בכלל אמר, ופשוט מתנגדים לביטוי הזה בגלל דעות קדומות וחוסר ידע. אבל בפועל תומכים בדעות שלו..

אז לא ברור איך פתאום החלטת שאתה מדבר "על הנושא המקורי"... נו מילא.

בכל אופן,

תלמד חמוד:

בספרו "לשכים בעיניכם" הציג את תפיסת עולמו:

מדינת יהודים פירושה חשיבה וקשרים יהודיים, פירושה תרבות יהודית ורוח יהודית בציבור יהודי. אך מעל לכל, פירושה ריבונות יהודית ושליטה יהודית על ייעודה.

את זה ניתן ליישם רק במסגרת של רוב יהודי קבוע ומיעוט ערבי שלו וזעיר-ממדים. אך הערבים סבורים כי היהודים גזלנים ששדדו מהם את ארצם. אין הערבים חשים קשר מחייב או רגש כלפי מדינה שנשמתה יהודית. והערבים מתרבים, בכמות ובאיכות. הם יתבעו חלק רב יותר בשלטון; הם ידרשו "אוטונומיה" לחלקים שונים של המדינה. לבסוף יאיימו על עצם הרוב היהודי באמצעות שיעור הילודה הערבי. והתוצאה: התנגשות עקובה מדם.

אם אמנם רצוננו למנוע התפתחות כזאת, רק דרך אחת פתוחה לפנינו: העברה מיידית של הערבים מארץ-ישראל לארצותיהם. כי לגבי ערביי ארץ-ישראל ויהודיה יש רק פתרון אחד: הפרדה. היהודים בארצם, ואילו הערבים בארצותיהם. הפרדה. רק הפרדה.

אפילו גדולי השמאלנים במדינה שמאמינים ב"שתי מדינות לשני עמים" עדיין טוענים שהמדינה הפלסטינית צריכה להיות פלסטינית, והמדינה היהודית צריכה להיות *יהודים* ולא מעורבת. עזוב שזה לא ריאלי לביצוע לעולם (כי זה לא חלק מ"תוכנית השלבים" של הפלסטינים) , אבל זה מה שהם (השמאל) מאמינים בו.

אני לא מכיר כמעט אף אחד (חוץ ממיעוט שמאלני מאוד קיצוני, וכמובן הערבים עצמם) שלא מסכים שצפויה לנו התנגשות עקובה מדם בשלב כזה או אחר, בעקבות הבעיה הדמוגרפית של השתלטות הערבים הישראלים על מדינת ישראל. לא מחר, לא מחרתיים, אבל עוד 20, 30, 40, 50 שנה - זה יקרה.

פורסם

הימור שלי, מנדט נוסף לליכוד/בנט (אבל רק לאחד בגלל הסכם העודפים) ואחד ללפיד. זה כנראה ירד מהערבים והחרדים.

פורסם

מילפורד, אין לך מושג מה השמאל/מרכז אומר.

אף אחד לא מדבר על טרנספר, מי שפה כבר פה, השאלה היא רק זכות השיבה שבה אף אחד לא תומך. אפילו ליברמן לא חושב כמוך...

פורסם

ומה עם מי שכבר כאן? האם הוא מוכן להישאר במדינה יהודית? האם הוא נאמן לה?

פורסם

והיום היא לא יהודית והוא חי בה?

פורסם

תלוי, אתה מדבר על ערביי יפו/חיפה או ערביי המשולש?

פורסם

אני מדבר על כולם כמקשה אחת. ברור שיש יוצאי דופן אבל אני מדבר על נחלת הכלל.

פורסם

תלוי, אתה מדבר על ערביי יפו/חיפה או ערביי המשולש?

מה זה משנה?

פורסם

ערביי הערים הגדולות/גליל לא ילכו לשום מקום ומי שחושב אחרת חי בסרט. ערביי המשולש לפחות חלקם יעזבו במסגרת פתרון של שתי מדינות וחילופי שטחים.

אבל העיקר שכהנא צדק ורוב העם חושב ככה היום.

פורסם

למישהו יש מושג באיזו שנה הראיון צולם? (באותה שנה היו בארץ כ-700,000 ערבים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים