עבור לתוכן

אז למי אתם מצביעים?

Featured Replies

פורסם

זכותכם.

• תגובות 371
  • צפיות 26.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר אני מתבייש שחבר פורום של האתר שם אווטר ענק של כהנא צדק.

אבל זאת עובדה, כהנא צדק.

רוב העם מבין את זה ותומך בדעה שלו.

יש אנשים שפשוט לא יודעים מה הוא בכלל אמר, ופשוט מתנגדים לביטוי הזה בגלל דעות קדומות וחוסר ידע. אבל בפועל תומכים בדעות שלו..

פורסם
:goodposting:
פורסם

רוב העם מבין את זה ותומך בדעה שלו.

רוב העם מבין ותומך בדיעה שלו ובכל זאת כמעט 50% הצביעו מרכז ושמאלה

והמפגלה ממשיכת דרכו קיבלה קולות בעיקר בחברון

תלמד היסטוריה.

תעשה סקירה של מה שהיה לך עד 69 (אפילו עד 77 אם תוריד כמה מעידות)

ומה קרה במהפך שישראל נהפכה ממדינת צבא למדינת השמאל הסהרורי.

תקרא את דיעות השמאל (שמאל ריבונו של עולם לא ימין) בשנים שלפני 77

ועכשיו תפתח את המצע של נץ ומה תראה? וואלה נץ זה לא כהנא, נץ זה השמאל שהקים את מדינת ישראל.

אם אתה באמת חושב שמה שקרה אתמול זה לא מפחיד אז צר לי אבל ממש מגיע לך החרא שטס לכיוון שלך בצורת הכנסת ה-19...

כן, נץ זה השמאל שהקים את ישראל

אפילו בן ארי היה צוחק אם היה קורא את זה

אני בהחלט מרוצה מהכנסת ה19, מקווה שגם אתה

פורסם

סתם לידע כללי כאשר אמרתי 4 ויותר מנדטים הייתי בטוח בכך. נכון היו כאלה שאמרו שהם קיצוניים אבל הרבה מאוד אמרו שהם סבבה

אחת ההצלחות הגדולות שלי שהצלחתי לשכנע רב להצביע נץ ולא רק זה אלא הוא הבטיח שישכנע תלמידים שלו.

benor אתה בעצם אומר שכולם עדיפים חוץ מנ., שיש לך אשכרה בעיה עם אנשים שמוכנים למות למען המדינה הזאת

אתה יכול לקרוא להם קיצוניים, פשיסטיים, מטומטמים, גזענים-פנדלמטליסטים אבל באמת חושב שיש משהו שמעניין אותם חוץ

מאהבת ישראל?

לא הכרתי אף פעיל שקיבל כסף (אולי חוץ מאחד וגם זה לא בטוח) כולם פעלו בהתנדבות מוחלטת.

היו מחסורים ענקיים בחומר תעמולה ואנשים התחננו (פשוט התחננו) שידפיסו עוד חומר כדי שיוכלו לחלק

מיכאל בן ארי (וכנראה גם אלדד) התקשרו לאנשים ואמרו תודה, לאחר מכן זה התחלף בהקלטה

החרם התקשורתי שעשו על המפלגה היה כמעט מוחלט, אתה יודע עד כמה מיכאל ואלדד היו פעילים בכנסת? (הם עזרו גם להעביר חוקים שעוזרים בראש וראשונה לערבים) והם אף פעם, אף פעם לא זגזגו. לצערי הם לא הכניסו אף אחד ממוצא רוסי למפלגה כי זה היה יכול לסחוף כמה וכמה מנדטים. בהתחלה הם הציעו למיכאלי שסירבה ולאחר מכן כבר לא נשאר זמן (טכנית יש להם כמה אך הם לא היו במקומו תריאלים וכלל לא היו פעילים). אם תעבור אחד, אחד במפלגה תגלה אנשים מהאליטה (רופאים, פסיכולוגים, עורכי דין) כולם ככולם (לפחות עד מספר 15) פעלו למען איו"ש בפרט ולמען החברה ככלל.

עריכה:

DM

לא הוא לא השמאל שהקים את המדינה אך המצע הבטחוני שלו דומה לו ואם אתה באמת חושב אחרת אז או שאתה לא יודע היסטוריה או שאתה לא חכם במיוחד.

פורסם

רוב העם מבין ותומך בדיעה שלו ובכל זאת כמעט 50% הצביעו מרכז ושמאלה

לא הבנתי מה הקשר בין הדמגוגיה הזאת ובין מה שכתבתי.

מעבר לזה, דיי מגוחך שאתה באופן אוטומטי מחבר את ה"מרכז" לשמאל. כנראה ששטיפת המוח של התקשורת השפיעה עליך.

מזל טוב - אתה זומבי של ערוצי הטלוויזיה :)

יאיר לפיד הוא הרבה יותר קרוב לימין מאשר לשמאל.

קדימה והתנועה אלו בכלל אנשים שהגיעו ברובם מהליכוד...

השמאל בישראל זה מרצ. למרצ יש 6 מנדטים.

להציג את זה כאילו הימין והשמאל בארץ מחולק 50-50 זה פשוט מגוחך.

פורסם

בגלל זה כתבתי שמאלה+מרכז

לאיטיים - כל מה שמשמאל לנץ

פורסם

אם כבר אני מתבייש שחבר פורום של האתר שם אווטר ענק של כהנא צדק.מעניין לציין שהסמל הזה של אגרוף בתוך כוכב מציין סמל של קבוצות מהפכה קומוניסטיות/מרקסיסטיות/סוציאליסטים/אנארכיסטים/נציונל סוציאליסטים

וכל הקבוצות הללו בד''כ עם אותו מאפינים משותפים

לדוגמה:

http://thumb11.shutterstock.com/thumb_small/62562/62562,1146296365,2/stock-vector-fist-and-star-1256113.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-S8b3KbieH9k/TY5Lk3GDwyI/AAAAAAAAkpE/25oXRyxf_vQ/s1600/110326-wsymbols-foreign.jpg

את הסמלים הנאצים לא קישרתי כי לדעתי אין צורך

ניתן למצאו גם של מחתרות וקבוצת טרור מרקסיסטיות כמו FARC לדוגמה.

פורסם

בגלל זה כתבתי שמאלה+מרכז

לאיטיים - כל מה שמשמאל לנץ

אני יודע מה כתבת.

אבל מי בדיוק קבע שדווקא "כל מה שמשמאל לנץ" הולכים ביחד?

אולי זה דווקא כל מה שמימין למרצ?

אולי מפת הגושים היא בכלל "6 מנדטים לשמאל, 114 מנדטים לימין+מרכז"?

(נתעלם רגע מהערבים לצורך הדוגמה כי אין לי כוח לבדוק כמה מנדטים יש להם)

פורסם

מה לא הבנת?

טענת שרוב המדינה תומכים בדיעות של כהנא/נץ ואני טוען שזה לא נכון. אתה מוזמן למצוא את המפלגות שתומכות בסיפוח שניים וחצי מליון ערבים למדינה ולראות כמה הצביעו להם. גם הליכוד, לפיד ושאר המפלגות שמשמאל להם לא תומכים בזה.

פורסם

תיכנס למצע של עוצמה לישראל ונדבר

פורסם

מה המצע של עוצמה לישראל קשור למה שאנחנו מדברים עליו? יש לך הפרעת קשב וריכוז?

פורסם

אני בקשר לנושא המקורי...

ואם נחזור לכהנא-ברור שרןב המדינה בעד סיפוח השטחים וטרנספר ל2.5 מליון ערבים. גם לפיד כמובן.

פורסם

אם כבר אני מתבייש שחבר פורום של האתר שם אווטר ענק של כהנא צדק.מעניין לציין שהסמל הזה של אגרוף בתוך כוכב מציין סמל של קבוצות מהפכה קומוניסטיות/מרקסיסטיות/סוציאליסטים/אנארכיסטים/נציונל סוציאליסטים

וכל הקבוצות הללו בד''כ עם אותו מאפינים משותפים

לדוגמה:

http://thumb11.shutterstock.com/thumb_small/62562/62562,1146296365,2/stock-vector-fist-and-star-1256113.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-S8b3KbieH9k/TY5Lk3GDwyI/AAAAAAAAkpE/25oXRyxf_vQ/s1600/110326-wsymbols-foreign.jpg

את הסמלים הנאצים לא קישרתי כי לדעתי אין צורך

ניתן למצאו גם של מחתרות וקבוצת טרור מרקסיסטיות כמו FARC לדוגמה.

אוי כמה שאתה טועה ומטעה. הסמל מציין מהפכה. האם זה קשור לאו דווקא לנאציזם אנרכיזם? זה כמו שתגיד שצלב קרס קשור בהכרח לנאציונל סוציאליזם..

למעשה הסמל של כך התבסס על הסמל של לחי...שאומנם היו "טרור" אבל היו אותו שמאל שבנה את ההתיישבות

DM:

מיכאל זה לא כ"ך. עד כמה שאני אוהב את מיכאל, כהנא היה אדם משכמו ומעלה, אחד מגדולי האומה וצדיק שמת למען גאולת ישראל.

אתה לא יכול להסיק ממהמצע של נץ משהו על כהנא (אם כבר הנץ מבוסס על ראית עולם ימין ניטשאית סוציאלית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים