עבור לתוכן

מחפש משחקי CO OP טובים

Featured Replies

פורסם

שלום אני וחברים מחפשים משחקי CO OP טובים לשחק בהם על המחשב יש המלצות?

עם יש משחקים ליותר משניים בco op והם היו טובים אז תביאו גם.

תודה רבה מראש

פורסם

אני מאוד ממליץ על Borderlands 2

פורסם
  • מחבר

תודה.

portal 2 ו L4D2 סיימנו כבר.

borderlens פחות אהבתי לא ממש מתחבר לגרפיקה שלו למרות ששמעתי עליו הרבה ביקורות ממש טובות, אולי אני אנסה אותו בהזדמנות.

איך ה CO OP של far cry 3?

המשחקים שאנחנו משחקים זה בעיקר FPS או RPG אחד עם השני או נגד השני.

פורטל 2 היה יותא מן הכלל למרות שממש אהבתי אותו ואשמח לעוד משחקים דומים לו.

תודה לעוזרים

פורסם

Torchlight 2

Dead Island

Payday: The Heist

Killing Floor

Alien Swarm

Resident Evil 5

Lost Planet 2

F.E.A.R 3

Bulletstorm

Syndicate

Serious Sam 3 וגם Serious Sam HD: The Second Encounter

Orcs Must Die! 2

Dungeon Defenders

Magicka

Darkspore

Lord of the Rings: War in the North

ה CO OP של far cry 3 אמור להיות לא רע בכלל ומומלץ גם כן.

בכללי הנה אתר מומלץ בנושא - http://www.co-optimus.com/

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ממש עזרת לי.

אני בטוח שזה יעזור לעוד הרבה חוץ ממני

פורסם

לא בדיוק קואופ סטנדרטי אבל למשחק Mass Effect 3 יש מצב קו אופ בו עד ארבעה שחקנים (חייב שכולם יהיו באותה פלטפורמה) מתמודדים כקבוצה אחת נגד המחשב.

עקרונית יש 11 גלים של אויבים כאשר,

גלים 3-6 ו10 הם עם משימות רנדומליות שחייבים להשלים תוך זמן קצוב כדי שתוכל לחסל את כל האויבים ולהמשיך לגל 11.

בגל 11 יש ספירה לאחור של 3 דקות בערך בהן עליכם לשרוד את האויבים ובסיום להיות בתוך הExtraction Zone וכביכול לצאת משדה הקרב.

למשחק יש מניפסט עם עשרות דמויות, כלי נשק וציוד. כשתתחילו לשחק פעם ראשונה תקבלו חבילה אחת עם כמה דברים רנדומליים בשביל להתחיל לשחק.

הדמויות מחולקות ל6 קלאסים כאשר כל קלאס מכיל בתוכו המון דמויות החולקות מאפיין משותף. כל דמות ניתנת להעלאה עד רמה 20.. ברמה 20 אפשר לעשות לה Promotion שמעלה את דירוג הN7 שלך ב10 נקודות ומוסיף בונוס לסינגל פלייר... כמובן שהדמות יורדת לרמה 1. למה לעשות את זה? כי בדומה למשחקי תפקידים כל דמות מקבלת עץ יכולות אותו צריך למלא בהתאם ל"בילד" בו אנו בוחרים וPromotion מאפשר לנו לאפס את ה"בילד" שבחרנו כדי לנסות משהו חדש. כך שבמצטבר יש כמות מטורפת של דמויות ובילדים שאפשר לנסות יחד עם המון כלי נשק שונים וציוד אותם אפשר לשלב כדי לקבל מגוון.

בתוך המשחק יש חנות עם מספר חבילות של חפצים המורכבות בצורה רנדומלית, ככל שהחבילה יקרה יותר ככה ישנו סיכוי גדול יותר לקבל דברים נדירים וחזקים.

ניתן לקנות חבילות על ידי Credits אותם מרוויחים ממשימות (גלים 3-6-10) או בכסף אמיתי. אני למשל כמעט מיקססתי את כל הדברים במניפסט שלי רק מכסף שהרווחתי במשחק.

בנוסף כל כלי נשק או ציוד (מלבד ציוד מתכלה שנעלם לאחר השימוש, כמו תחמושת ייחודית למשל) בעל 10 דרגות שכל אחת תשדרג כשתקבלו אותו מחדש בחבילה, הדרגת הכי גבוהה 10 מעניקה את הנתונים הטובים ביותר לאותה דמות (מבחינת אפשרויות התאמה אישית בלבד) או מבחינת כמות נשק\משקל(שמשפיעה כמה מהר תוכלו להשתמש מחדש ביכולות שלכם)\תחמושת שהרובה יכול לשאת ועוד.

בנוסף למשחק יש כמה מאפיינים נחמדים,

1. 4 רמות קושי (Bronze \ Silver \ Gold \ Platinum) כאשר בכל רמה אתה תרוויח כפול כסף מהרמה הקלה יותר (החל מ15,000 בברונזה עד 150,000 בפלטינום).

2. כל סופ"ש יש אתגר מיוחד שמפתחי המשחק נותנים ומי שמשלים אותו מקבל חבילה ובתוכה כלי נשק אחד נדיר שרק באמצעות האתגרי סופ"ש ניתן להשיג.

3. ישנם מה שנקרא Challenges שהם סט של אתגרים שמפלפלים את המשחק, לדוגמא:

שחק X משחקים עם דמות Y.

הרווח X נקודות עם נשק Y.

בצע X הריגות באמצעות קפא"פ.

ועוד...

4. המשחק בנוי בצורה של סינרגיה בין היכולות של הדמויות השונות, לדוגמא דמות אחת מטילה מה שאפשר לתרגם כ"כדור אש" דמות שניה יוצרת מכה חשמלית כלשהי מה שיוצר Fire Explosion שמשחית שיריון ברמות היסטריות, יש עוד עשרות קומבואים כאלה.

5. מערתכ הקרב דינמית ודורשת שימוש נכון בין מחסה לבין תנועה בשדה הקרב.

6. ישנו אתר שנקרא N7HQ בו ניתן לראות את ההישגים של כל שחקן ושחקן במשחק. הנה לינק לעמוד שלי:

http://social.bioware.com/n7hq/index.php?name=liron99&platform=pc

יש הרבה יתרונות למשחק אולם היתרון הכי גדול הוא שכל ההרחבות למולטי הן - בחינם . יותר ממחצית הDLCS של מאסס אפקט 3 הן למולטי וכל מה שצריך זה לקנות את המשחק בגרסה הכי פשוטה וזולה ולהוריד את ההרחבות. ההרחבה האחרונה Retaliation הוסיפה המון דמויות יחד עם צבא חדש לגמרי (מה שמגדיל את מספר האויבים במשחק ל4 צבאות), בנוסף לכך הוסיפו מפות שהן גרסאות HAZARD של מפות קיימות, לדוגמא מפה אחת שברגיל היא שמשית ונאה אולם במצב הHAZARD יש בה גשם שמוריד את ה"מגיני אנרגיה" של הדמויות לאפס, גם של האויבים.

התוספת הכי גדולה בהרחבה האחרונה למולטי היא סולם המתבסס על אתגרים, או Challenges כמו שהסברתי קודם.

בקיצור לינק לפורום הרשמי של המולטי:

http://social.bioware.com/forum/1/category/343/index

וחפשו ביו טיוב את כל הסרטונים הפסיכוטיים של אנשים שמצליחים לעשות הישגים יוצאים מגדר הרגיל במשחק כמו לנצח סולו על פלטינום וכולי... היתרון הגדול פה שההשקעה היחידה שלכם כקבוצה היא לקנות באופן חד פעמי את המשחק (ניתן למצוא בפחות מ100 שקל) ולאחר מכן הכל חינם.

הערה: למשחק אין צ'אט טקסטואלי רק עם מיקרופון אז אם אין לכם אפשרות להפעיל אחד זה יהיה משחק שקט ביותר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים