עבור לתוכן

שאלה לגבי שני כרטיסי מסך עם יתאימו למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

חיים דיברת פה שטויות לגבי המעבד, תתקין far cry 3 ונראה מה קורה עם המעבד שלך..

בקשר לbf3 הכרטיס שלך מריץ אותו חמוד ובכלל כי אתה לא משחק על הגדרות גבוהות ובטח ככה זה גם נראה.

המשחק שציינת call of duty לפי דעתי פחות כבד מbf3 ובטוח פחות כבד מ-far cry 3 שזולל גם משאבי מעבד גבוהים.

חוץ מזה יש לך אחלה שם משפחה ואתה שכן שלי... :xyxthumbs:

• תגובות 38
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חיים דיברת פה שטויות לגבי המעבד, תתקין far cry 3 ונראה מה קורה עם המעבד שלך..

בקשר לbf3 הכרטיס שלך מריץ אותו חמוד ובכלל כי אתה לא משחק על הגדרות גבוהות ובטח ככה זה גם נראה.

המשחק שציינת call of duty לפי דעתי פחות כבד מbf3 ובטוח פחות כבד מ-far cry 3 שזולל גם משאבי מעבד גבוהים.

חוץ מזה יש לך אחלה שם משפחה ואתה שכן שלי... :xyxthumbs:

שכן שלך מי אתה?

שחקתי far cry 3 רץ חלק לא יודע מה אתם רוצים אתם משחקים אותה מבינים גדולים אבל אני אך ורק לפי תוצאות בשטח מחשב שלי סחב far cry 3 בלי בעיה וחרא מישחק

פורסם

^ תמשיך לחלום...

פורסם
  • מחבר

^ תמשיך לחלום...

לחלום על מה חחח ימצחיק?

פורסם

נעשה את זה הכי פשוט.

על אילו הגדרות אתה משחק ואיזו רזולוציה. בנוסף תכתוב כמה FPS אתה מקבל.

פורסם
  • מחבר

הגדרות סבבה רואה בסדר גמור זה בטוח..ומזה משנה עכשיו ..דברתי על כרטיס מסך..מילה שעם אני אקנה כרטיס מסך שיכו ללהריץ על הכי גבוה אני יריץ אותו על הכי גבוה והמעבד לא חלק מהבעיה פה אני חותם זה תביאו לי המלצה לכרטיס מסך די סביר שטוב יותר מ4850 וניסגור תעניין הזה וזהווווווו :lol:

פורסם

יש הרבה כרטיסים יותר טובים מהכרטיס שלך , אבל זה התפקיד שלך לחפש ביד 2.

מהסתכלות מהירה באתר מצאתי את זה

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24950/cat/34

אתה יכול לנסות לדבר איתו על המחיר , מכיוון שאני מניח שהוא קנה את זה ב 1070 ש"ח , אז אני חושב ש 900 שקל ומטה זה מחיר ריאלי.

אתה צריך להבין שהרבה משחקים היום דורשים מעבד חזק , אז גם אם תקנה את 7970 עדיין תהיה מוגבל בחלק מהמשחקים.

אני מניח שאתה יכול למצוא כרטיסים אחרים מיד 2 , אבל תבדוק שהם באמת במצב טוב , שהם לא נשחטו ושהם מתאימים לך בצריכת חשמל.

פורסם

הגדרות סבבה רואה בסדר גמור זה בטוח..ומזה משנה עכשיו ..דברתי על כרטיס מסך..מילה שעם אני אקנה כרטיס מסך שיכו ללהריץ על הכי גבוה אני יריץ אותו על הכי גבוה והמעבד לא חלק מהבעיה פה אני חותם זה תביאו לי המלצה לכרטיס מסך די סביר שטוב יותר מ4850 וניסגור תעניין הזה וזהווווווו :lol:

אתה אדם חולה...

מדבריך ניתן להבין שאתה על הגדרות נמוכות (מאוד).

המעבד יגביל מאוד במשחק הזה (FC3), עם כרטיס מסך נורמלי.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי ייצור לילה שכמותך מזה אדם חולה דבר יפה קודם כל ודבר שני סע מיפה..מה אני ניראה לך חבר שלך שאתה מדבר איתי ככה ..אם זה היה מישהו אחר הייתי עוד מוכיח לו הקלטת מסך שזה לא בהגדרות נמוכות ואני מריץ אותו טוב מה אתה תחליט בשבילי עם אני מריץ אותו חלק או לא יאלה סע אומר לך שעובד סבבה לגמרה וגם רשמתי חרא מישחק ישר מחקתי אותו אני לא אוהב משחקים כאלה

אני בדרך כלל משחק 1600X1200 כל השאר מדיום!

פורסם

OR2OOO, הערה מכוערת, חיים מלכה תגובה מכוערת. להבא לשקול מילים. גם אם אני לא מסכים עם מישהו ובטוח שהוא טועה אני לא אקרא בשמות ותיאורים כאלה.

הלאה

פורסם

אח שלי, שכן שלי לא צריך להתעצבן אבל...

עם נתונים כמו של המחשב שלך אין סיכוי שהמשחק ירוץ לך סבבה ולא רק מבחינת הכרטיס מסך אלה גם המעבד שלך

חלש למשחק הזה.

לא בושה להגיד שהמשחק לא עבד טוב..

משחק עם גראפיקה מדהימה אם אתה שם את כל ההגדרות על המקסימום כולל AAx8 כבד אפילו למחשב שלי.

כרטיס מסך ב3000 שקל מגמגם לפעמים אז כרטיס כמו שלך זה בעיה.

דרך אגב אני גם מלכה ואני גר בקרית מוצקין...

פורסם

הAA בFC3 כבדדד רצח.. ה7950 שלי לא מסוגל חח .. אני משחק הכל אולטרה חוץ מהAA..

חיים מלכה, די.. יש עובדות, מבחנים, בדיקות שמראות את התוצאות בחומרה.. אתה לא יכול לשנות את זה מצטער ..

פורסם
  • מחבר

שניתי? לא נכון אמרתי שהגדרות מדיום המישחק עובד לי סבבה מה אני מדדמיין משקר? תעלה למעלה תראה רק מישחק אחד וציינתי ורשמתי שעובד אצלי עם תקיעות ולא יודע למה בכל הגדרות הכי נמוכות הוא גם ניתקע זה Call of Duty Black Ops II ולא יודע עם זה בגלל המחשב או המישחק עצמו ..

אז מה יש לי לשקר ש fc3 עובד אצלי טוב?

ובטוח כן שבהגדרות גבוהות הוא לא יזוז אבל מה הסיבה לכך? כרטיס מסך עצמו נקודה לא המעבד זה בטוח!!!

פורסם

אחי פעם משחקים היום משתמשים רק בכרטיס מסך, היום המעבד גם מנוצל במשחקים והרבה .

בfar cry 3 הוא ממש מאמץ את המעבד, אפילו פתחתי על זה ת'ארד לפני שבוע .

קבל..והמעבד שלי חזק למשחקים עכשיו במיוחד עם OC:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551745.0

פורסם

העניין הוא שהמעבד כן מתאמץ. במשחקים מסוימים אפילו יותר, כמו בFC3.. אז כן זה ישפיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים