עבור לתוכן

מעוניין להחליף את ה-i5 3570k ל-i7 3770k האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים..

אשמח אם מישהו יעזור לי קצת במבחני ביצועים של השניים אחד כנגד השני .

בכמה הבדל מדובר והאם כדאי?

פורסם

לא הסטרי בכלל. לא שווה להחליף. חכה לדעתי ל-Broadwell. מעבד אמור להחזיק מעמד לפחות 4 שנים. הקודם שלי החזיק 6.

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לך מה, התקנתי את המשחק far cry 3 והוא אונס לי את המעבד.

הוא משתמש ב55-65 אחוז מהמעבד כשבאטלפילד משתמש בין 35-40 .

אבל בכלל לא רק בגלל זה, אני מצטער שכשקניתי את המחשב לא הוספתי עוד 500 שקל לקנות i7 3770K

פורסם

אם אתה נטו משחק, תשאר עם ה 3570, מקסימום תרים אותו ל 4.2-4.4, אמור להספיק לכל מה שתריץ.

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שזה המעבד. המעבדים האלו חיות, מעט מאוד דברים שתעשה עם המחשב שלך מדגדגים אותם. הייתי מחכה אם כבר לתיקון ביצועים של AMD, שיגיע עוד כמה חודשים. אני מאמין שמה שאתה מתלונן עליו בעצם זה ביצועים לא אחידים במשחקים?

לצורך העניין - אני פה עם 2500K באוברקלוק ל-4.4GHz. לא כי הוא לא יכול יותר, פשוט אני לא צריך יותר. למעשה, גם במהירות הסטוק שלו שום דבר שאני עושה עם המחשב לא מזיז לו.

פורסם

היי

יש לך מערכת חזקה מאוד עם 7970 עוצמתי, לעולם אין לבדוק ביצועים עם משחק בודד , פאר קריי משחק כבד מאוד ועדיין לא יצאו תיקונים טובים למנוע שלו , אני בטוח שברוב המשחקים אתה כן רואה שינוי דרסטי עם המערכת שלך , מעבד I7 הוא בדיוק אותו מעבד כמו של ה3570K , רק שלמעבדיי I7 יש תמיכה בHT שלרוב לא נחוצה לגימינג אלה לעיבוד גרפי של גרפיקאים , למשחקים מספיק היום גם 3470 , כך בחשבון שיש לך כרטיס עוצמתי 7970 שחזק ב20% משלי , תהנה חבר מהמשחקים ואל תחפש את המושלמות במחשבים לעולם.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי למנהל המשימות באמצע המשחק והסתכלתי על האחוזים של ה-CPU .

שום משחק עד עכשיו לא הזיז לו אבל הfar cry 3 כן.

פורסם
  • מחבר

אני חולה שידרוגים :screwy:

פורסם

תחכה לדור הבא.

פורסם
  • מחבר

קבלו את הCPU מצד ימין :

דרך אגב כל ההגדרות על מקסימום, msaa x8

פורסם

עדיין לא הבנתי מה הבעיה? מה ציפיתה שהמעבד יעבוד כמו על ווינדוס אקספלור?

יש משחקים שדורשים יותר ויש משחקים שדורשים פחות מהמעבד, הסיבה שהמעבד שלך לא על 100% זה הכרטיס מסך.

פורסם

אפשר לשאול למה מלכתחילה הסתכלת על הביצועים של המעבד? הרגשת אולי שהמשחק מגמגם לך?

פורסם

מעבד ב-60% לא מהווה את צוואר הבקבוק במשחק, מאזור 80%-85% מתחילה להיות לזה משמעות (כמובן שזה תלויי במשחק).

פורסם
  • מחבר

היו מצבים בסרטון של המשחק בהתחלה שהמעבד הגיע גם לאיזור ה80-90 וכן היה גמגום

ולא לא מהכרטיס מסך, נראה לי שברגיל משחק שלוקח 60-70 אחוז מהמעבד או שיש בו בעיה בתכנון שלו

והם צריכים להוציא עדכון שיסדר את זה או שהמעבד חלש למשחק הזה, והמעבד הזה חזק למשחקים.

פורסם

נראה לי שברגיל משחק שלוקח 60-70 אחוז מהמעבד או שיש בו בעיה בתכנון שלו

והם צריכים להוציא עדכון שיסדר את זה

זה מה שאמרו לך מספר פעמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים