עבור לתוכן

בקשה - בניית מפרט 5500 שח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך במקום לבזבז - כן

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא. אם כן - 200-300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, אססיין קריד, פאר קרי 3, ומשחקים שיצאו בעתיק

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אשמח שבעתיד יהיה אופציה לOC טוב כדי למשוך קצת את זמן החלפת החלקים.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. קראתי שהחברה IQPC אמינה וטובה אז לפי דעתי קנייתי תעשנה שם.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כמו שציינתי למעלה - שיהיה שקט, שיהיה חזק ולאורך זמן וSSD אני קונה בנפרד כי לאח שלי יש את של סמסונג 830 ולפי מה שאני רואה והבנתי הוא הכי טוב - ואין אותו בIQPC אז אני אקנה אותו בנפרד.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בגדול לא. אני מאמין שמחשב ב5500 יחזיק מעמד שנים רבות וכמו שאמרתי אולי בעת שיתחיל "להזדקן" נעשה OC

תודה רבה מראש חברה אתם עושים עבודה טובה וכל הכבוד על היוזמה לעזור לזולת.

פורסם

עוצמה, יחד עם שקט לבקשתך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1135

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪209

לוח אם:

Gigabyte GA-Z77-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪625

מארז:

Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic M12II-750- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪999

זיכרון:

Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪284

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף

כמות: 1 - מחיר: ₪499

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪3856

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3779 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ly94r1me

אני יודע שהבאנדל הזה עם ספק 750W הוא מוגזם לגמרי, אך לצערי אין באנדל עם R4 ו-S12II 620W והרכבה נפרדת תעלה אותו

הדבר כמו הבאנדל הזה. אם תתפשר טיפה על רמת השקט המושלמת שאתה דורש אפשר ללכת על הבאנדל של ה-R3 עם ה-S12II 620W

ב-875 שקלים.

+כרטיס מסך

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551059.0

פורסם
  • מחבר

עוצמה, יחד עם שקט לבקשתך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1135

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪209

לוח אם:

Gigabyte GA-Z77-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪625

מארז:

Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic M12II-750- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪999

זיכרון:

Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪284

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף

כמות: 1 - מחיר: ₪499

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪3856

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3779 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ly94r1me

אני יודע שהבאנדל הזה עם ספק 750W הוא מוגזם לגמרי, אך לצערי אין באנדל עם R4 ו-S12II 620W והרכבה נפרדת תעלה אותו

הדבר כמו הבאנדל הזה. אם תתפשר טיפה על רמת השקט המושלמת שאתה דורש אפשר ללכת על הבאנדל של ה-R3 עם ה-S12II 620W

ב-875 שקלים.

+כרטיס מסך

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551059.0

תודה על העזרה, המחשב הזה לא אבל יותר עדיף:

[table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך[/td][/tr][/table][table][tr][td]SAPPHIRE HD7970 DUAL-X FAN 3GB GDDR5 - RETAIL - בלעדי לחברי הפייסבוק בשיתוף עם "מור לוי" היבואן הרשמי.[/td][/tr][/table][table][tr][td]1799₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שלוש שנים[/td][/tr][/table][table][tr][td]9628[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ![/td][/tr][/table][table][tr][td]1020₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שלוש שנים[/td][/tr][/table][table][tr][td]8481[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]ASROCK Z77 PRO3[/td][/tr][/table][table][tr][td]608₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שלוש שנים[/td][/tr][/table][table][tr][td]9269[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון[/td][/tr][/table][table][tr][td]TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ![/td][/tr][/table][table][tr][td]191₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]אחריות : לכל החיים ![/td][/tr][/table][table][tr][td]7946[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קרור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]SCYTHE MUGEN III[/td][/tr][/table][table][tr][td]218₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שישה חודשים[/td][/tr][/table][table][tr][td]8854[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]דיסק קשיח[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD BLUE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 2500 ש"ח ![/td][/tr][/table][table][tr][td]399₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]שנתיים[/td][/tr][/table][table][tr][td]9626[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]הרכבת מחשב[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח[/td][/tr][/table][table][tr][td]56₪[/td][/tr][/table][table][tr][td]1[/td][/tr][/table][table][tr][td]מותנה בבחירת רכיבים זמינים במלאי מידי[/td][/tr][/table][table][tr][td]8660[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3

סה''כ: 4789[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

ה-2500K הוא מעבד ממשפחת ה-sandy bridge שדור קודם למעבדי 3XXX ivy bridge העדכנים של אינטל, לכן אין שום סיבה

לקנות אותו במחיר מלא. כאופציה במציאון או כיד שניה הוא יכול להיות עסקה טובה.

כנ"ל לגבי המארז, ה-R4 הוא למעשה דגמו החדש של ה-R3. על פי הביקורות הוא מתעלה עליו בכל בחינה.

הקשיח הוא בנפח 1TB בעלות\נפח שפחות משתלם מהסיגייט 2TB, למעשה, אתה משלם עוד מאה שקלים ומקבל נפח כפול.

מפרט זהה מ-IQPC יראה כך:

מעבד:

[..] INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1098

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-Z77-D3H ₪630

זיכרון:

[..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪274

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪124

מארז:

[..] FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK FRONT USB3 ₪594

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪404

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪218

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 7200.14 2TB SATA3 7200RPM - המחיר הזול בארץ. נקודה ! ₪510

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3908

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

אתה ביקשת שקט ברמת שלמות, ציינתי שגם ה-R3 הוא מארז שקט מאוד ואם תרצה להוזיל מעט עלויות מדובר במארז מעולה!.

וקישרתי אותך למכירה הקבוצתית, אני חושב ששם תשלם על ה-7970 בערך 1700 שקלים בקניית מערכת חדשה.

פורסם
  • מחבר

ה-2500K הוא מעבד ממשפחת ה-sandy bridge שדור קודם למעבדי 3XXX ivy bridge העדכנים של אינטל, לכן אין שום סיבה

לקנות אותו במחיר מלא. כאופציה במציאון או כיד שניה הוא יכול להיות עסקה טובה.

כנ"ל לגבי המארז, ה-R4 הוא למעשה דגמו החדש של ה-R3. על פי הביקורות הוא מתעלה עליו בכל בחינה.

הקשיח הוא בנפח 1TB בעלות\נפח שפחות משתלם מהסיגייט 2TB, למעשה, אתה משלם עוד מאה שקלים ומקבל נפח כפול.

מפרט זהה מ-IQPC יראה כך:

מעבד:

[..] INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1098

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-Z77-D3H ₪630

זיכרון:

[..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪274

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪124

מארז:

[..] FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK FRONT USB3 ₪594

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪404

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪218

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 7200.14 2TB SATA3 7200RPM - המחיר הזול בארץ. נקודה ! ₪510

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3908

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

אתה ביקשת שקט ברמת שלמות, ציינתי שגם ה-R3 הוא מארז שקט מאוד ואם תרצה להוזיל מעט עלויות מדובר במארז מעולה!.

וקישרתי אותך למכירה הקבוצתית, אני חושב ששם תשלם על ה-7970 בערך 1700 שקלים בקניית מערכת חדשה.

שוב, תודה רבה לך על העזרה אני אלך על מה שאתה אומר כניראה.

המעבד שהמלצת טוב גם לOC ?

חשוב לי מאוד השקט אז אני אקח את R4 .

חוץ מזה , מה אתה אומר על המפרט שנתת ? יש משהו שהייתה מחזק\מוסיף?

זיכרון 8 זה מספיק?

פורסם

K מסמן מכפלה פתוחה במעבד, וזה בדיוק מה שרוצים לoc.

8 ג׳יגה זכרון זה מעבר למה שצריך בגיימינג.

אין צורך להוסיף דבר.

שים לב שאתה קונה את ה7970 בקניה הקבוצתית באתר. אתה לא אמור לשלם יותר מ-1700 שקל עליו בiqpc בקניית מערכת חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים