עבור לתוכן

האם אני צריך ספק כוח חדש

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי כבר במשך שנים ספק כוח ג'נרי של 500W, דגם P-4 500W ATX12V של LG, עד כמה שאני מצליח להבין, לא ממש כתוב עליו משהו ברור.

ברגע זה המחשב שלי סוחב לוח אם Gigabyte 970A-UD3, שני כרטיסי RAM DDR3, כרטיס מסך Radeon HD 4850, מעבד ,Athlon II 240 SSD, HDD, וכונן דיסקים.

אני רוצה לשדרג את המעבד למשהו יותר עדכני (כנראה AMD FX 8350), ואני לא בטוח אם אני גם צריך ספק כוח חדש (ואם כן - כמה וואט, בעדיפות שיהיה בסדר גם כשאני ישדרג את הכרטיס מסך באיזה שהוא שלב בחיים).

מעבר לזה, האם זה בסדר שכל חיבורי החשמל שלי כרגע צריכים adapters? לספק שלי יש רק יציאות Molex ששום רכיב בחומרה שלי כבר לא משתמש בהם, אז הכל עם חיבורי ביניים של SATA, מה שהכרטיס מסך משתמש בו, וכו'.

תודה.

עריכה:

לא משנה, כפי הנראה ספק הכוח שלי נותן רק 216W ב12V, אז אני בהחלט צריך ספק חדש...

פורסם

יש כמה ספקים גנריים שכתוב עליהם LG TECH, זה לא סוג אחד מסויים ואין להם כל קשר ל LG / "טכנולוגיה של LG". החברה תחת הכינוי הזה היא linkworld - חברה מוכרת של ספקים גנריים. אבל יותר מזה - היבואנים בארץ הדביקו את המדבקות האלה על מלא ספקים גנריים של חברות שונות, כך שיש גם מלא ספקים לא קשורים בכלל (לא של linkworld) אם אותם מדבקות

רוב הספקים של "LG TECH" (כלומר הגנריים של כל החברות שיש עליהם את המדבקה הזאת) הם ספקים חלשים מאוד - חלק מהם לא מחזיקים את עצמם (הם יישרפו פשוט אם תחבר אותם לחשמל למספיק זמן), חלק יחזיקו לכל היותר מחשב חלש אם כרטיס מסך מובנה בלוח

רוב הסיכויים שהוא לא מספיק אפילו למפרט הישן שלך - תחליף

תעלה תמונה ליתר בטחון

עריכה : יכול להיות כתוב 216W ב 12V, יכול להיות שספק נורמלי יחזיק את המפרט שלך ללא בעיה אם נתונים כאלה, אבל הספקים האלה מחזיקים במקרה הטוב 60-100W ב 12V....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים