עבור לתוכן

החתולה אוכלת רק מאמצע הקערה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך אני אשים לא אוכל בקונוס הפוך שיפול לקערה בדיוק לאמצע?

• תגובות 41
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכוונה בעמודי תמיכה זה לקחת 4 צינורת ברזל\מוטות שיחזיקו את זה ותהיה לה גישה.

אפשר לקחת גם מתקנים של עציצים.

לחלופין פשוט לאלף אותה\לא לקום להביא לה אוכל כשעדיין יש אוכל בפינות

2vn2b88.png

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד על השרטוט!

חח זה לא ילך, שום דבר לא ימנע מזה לפול לצדדים...

נראה אם הקערה הגדולה תעבוד, פשוט יורד גשם אז לא בא לי לצאת סתם...

פורסם

נראה שאתה צריך להתעלם מהיללות שלה ולתת לה להסתדר לבד , אם היא באמת רעיבה היא תגיע גם לצדדים .

בכל מקרה נראה שהיא אוכלת יותר מדי ...

פורסם

חתולים הם חיה מפגרת, גם החתול שלי עושה את זה, אני פשוט מתעלם ואז הוא אוכל מהצד או אם הוא ממש מציק משקשק את הקערה שניה וחוזר לעיסוקי.

פורסם

אתה לא רואה שהקערה שלה מתפוררת בדפנות?

אם אני הייתי החתול אדון שלך גם אני הייתי מסרב לאכול מהדפנות.

היא רוצה קערה חדשה מעץ מצופה לכה מוזהבת.

משהו שיראה טבעי, וירגיש חלק ללשון, ללא הטעם המתכתי המגעיל.

פורסם

חתולים הם חיה מפגרת, גם החתול שלי עושה את זה, אני פשוט מתעלם ואז הוא אוכל מהצד או אם הוא ממש מציק משקשק את הקערה שניה וחוזר לעיסוקי.

מסכים ! יש להם גם חיישנים דפוקים כאלה ..לך תבין ..

ראה דוגמא :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=vTLw75K8RZg

פורסם

חתול הוא חיה דיי חכמה כשהיא רוצה - רק שהוא חיה שמקטינה ראש (נראה לי במודע) כדיי שתבוא לעבוד בשבילה

פורסם
  • מחבר

נראה שאתה צריך להתעלם מהיללות שלה ולתת לה להסתדר לבד , אם היא באמת רעיבה היא תגיע גם לצדדים .

בכל מקרה נראה שהיא אוכלת יותר מדי ...

בלתי אפשרי, היא קולטת שאתה ער, ולא מפסיקה לילל, אז מישהו בבית יתעורר ממנה...

חתולים זאת חיה די חכמה... נניח בלילה אם אתה ישן, היא לא מיללת (ואפילו פותחת דלתות לבד אם היא צריכה), לעומת זאת אם היא שומעת שאתה ער היא תבוא עד לחדר שלך ותילל, ואז תקח אותך לאן שהיא רוצה.

פורסם

לא אכפת לי אם יש להם פוטנציאל לחוכמה בפועל הם מתנהגים כמו מפגרים חצי מהזמן :\.

קיצר כלב יותר טוב.

פורסם

זה רק בחורף או גם בקיץ?

אולי היא פוגעת בדפנות וקר לה :P

נסה לשים לה קערה מחוממת USB

פורסם

לשמחתי החתול שלי אוכל מה שיש עד שהוא מחסל את הקערה.

אפילו אם נגמר האוכל לא תשמע ממנו ציוץ.

פורסם

ממש גאונה

כלב תוך שניה יעיף את מה שיש לו על הראש...

פורסם

הבעיה היא שכבר יש ערך רגשי לתוכנה, אי אפשר להחליף תוכנה אחרי שכתבת כל כך הרבה שורות.

במיוחד כאשר יש לך תוכנה כשרה פרווה.

אם אתה רוצה חתולה שמנה ומרוצה אתה צריך שתי קערות, אחת עם אוכל יבש, והשניה פעם ביום ארוחה מקופסת שימורים לחתולים.

למה צריך חתולה שמנה? אין בזה דבר טוב ויש בזה רק רע. יתרה מזאת ראה לאיזה גודל התחולה שלו הגיעה, מוגזם לגמרי!

נסה לשיר לה את הפזמון של השיר הזה.

כאשר היא לא לא אוכלת מהצד יש תלונות, כאשר היא כן אוכלת מהצד יש תלונות. איך אפשר לנצח איתכם?

ממש לא שיניתי לה סוג אוכל, היא ממש שמנה (8.3 קילו, חתולת רחוב) ומקבלת את הסוג מזון הכי איכותי ויקר שיש (פרו פלאן, למי שמכיר), שהחלפנו לה לדיאט היא עשתה שביתת ערב.

אני אעלה תמונה שלה, שלא תחשבו שהיא לא אוכלת.

ראה, אם נהיה רציניים לדעתי הבעיה שלך היא יותר המשקל שלה ופחות ענייני אכילה ממרכז הצלחת. כמו שבעצמך ציינת החתולה (החמודה) שלך שמנה והרבה יותר מידי. בתוך אחת המגדלת חתולה (כמובן שאיני הבעלים שלה הלא ידוע שלחתולים אין בעלים) אני בהחלט ממליצה לך לעשות מה שכנראה הווטרינר שלך המליץ וזה דיאטה לגברת המשופמת. אם היא תפתח בשביתת רעב, לא נורא. אולי על הדרך היא תשיל כמה גרמים. מה שכן מומלץ להקשות את הלב ולהכין אטמי אוזניים. זה הולך להיות לכם ממש קשה (נפשית ווקאלית). בנוסף מומלץ לנסות גם לשלב משחקים הדורשים ממנה פעילות גופנית (חכה או לייזר למשל) וזאת ברמה היומיומית ואם כבר יש כאלה לנסות להגביר את המינון. הדבר בנוסף לכך שיגרום לה להוציא אנרגיה גם יחזק את הקשר שלכם איתה ויוסיף לה עניין בחיים.

אגב, בין אם תתנו לה מזון דיאט או לא הייתי גם מונעת את הגישה החופשית למזון. הקציבו לה מנת מזון קבועה (תוכלו להעזר בהמלצות על אריזת המזון) שתינתן לה פעם או מספר פעמים ביום. רצוי גם לנסות אט אט להוריד לה את כמות המזון הזו עד שתגיעו לכמויות הגיוניות. כך תוכלו לשלוט על הכמות שהיא אוכלת ולפחות בשלב הראשוני להפסיק את העליה הממש לא בריאה במשקלה.

פורסם
  • מחבר

שצילמתי היא שקלה 8.3, עכשיו היא 7.5 ירדה קצת,

אי אפשר לתת לה דיאט. עשינו את זה שבוע והיא פשוט לא אכלה, ובאמת קשה לראות אותה ככה.

עכשיו היא הפסיקה לעלות במשקל ואנחנו כן מגבילים לה את האוכל.

ולגבי לגרום לה לזוז, היא באמת לא זזה, לא משנה מה אני עושה

ניסיתי לקשור בובה לחוט ושהיא תרוץ אחרי זה, והיא הסתכלה עלי במבט של עזוב אותי באמא שלך.

מקסימום הזיזה את הבובה קצת שהיא הייתה צמודה אלייה, אבל היא לא זזה מעבר לזה.

שיא הספורט שלה היה לפתוח את הדלת, שזו קפיצה די גבוה בשבילה. אבל עכשיו החלפנו דלתות אז היא לא מסוגלת לפתוח את הדלת אז היא לא עושה אפילו את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים