עבור לתוכן

מחפש אנשים עם xbox360 controller

Featured Replies

פורסם

אני עושה פרויקט שדומה לxpadder אבל קצת שונה:

א. בניית תפריט למשחקים או תוכנות: למשל כדי לקשר בין תוכנה כמו steam big picture ו xbmc בלי לקום מהכורסה בשליטה מלאה של שלט xbox

ב. כל מה שxpadder מציע + תמיכה במשחקי RPG

במילים פשוטות יותר: שליטה מלאה במחשב בלי להעזר בעכבר, או במקלדת. יתרון הפרויקט על אחרים: חינם, ועם המון אפשרויות.

אני מחפש אנשים עם xbox controller כדי שיעזרו לי לבחון את התוכנה ולמצוא באגים... אם מישהו מעוניין להתנדב לנסות את התוכנה מוזמן להשאיר פרטים פה או בהודעה פרטית (מייל או סטים שלו).. זה יעזור לי מאוד.

פורסם

אני מוכן לנסות. יש שתי בקרים... וגם עוד חבר שאולי יהיה מעוניין

פורסם
  • מחבר

אחלה. אבקש שתענה על כמה פרטים (לגביך ולגבי חבר):

1. יש לכם STEAM / XBMC?

2. יש לכם ידע בעריכת קבצי XML? (החלק של התפריט עדיין לא עשיתי עריכה של פרטים). אם אין לכם ידע שכזה יהיה פרופיל לדוגמא שמכיל תפריט של Steam big picture + XBMC.

3. מה המייל / יצירת קשר כלשהו שלך ושל חבר?

תודה על ההענות. :xyxthumbs:

פורסם

נשמע מעניין. אני עוקב... בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

rmilter, קיבלתי את ההודעה ממך בחזרה. אני מאוד מעריך את העזרה שלך וזה משמח מאוד שאנשים מתעניינים בפרויקט שלי.

היום עבדתי נמרצות על התוכנה והוספתי כמה פ'יצרים חדשים.

אם עוד אנשים רוצים לעזור לי בבדיקת התוכנה, אתם מוזמנים להשאיר כאן תגובה ואני אצור איתכם קשר. (נא להבהיר שאתם מעוניינים לעזור)

תמונות:

trayj.jpg

tray

profile.jpg

עריכת פרופילים. כרגע אתם רואים פרופיל פשוט לגלישה באינטרנט. עכבר, מקש ימני ושמאלי.

menu.jpg

תפריט לפתיחת תוכנות (התמונה מתחלפת בתמונות של תוכנות אחרות עם השלט)

steam.jpgתפריט נסיוני שאני עובד עליו. בכל תוכנה שתכנסו עם השלט, לחיצה ארוכה על BACK בשלט תפתח לכם תפריט קטן עם כמה אפשרויות:

הפעלת עכבר

סגירת התוכנה שרצה (במקרה הזה steam big picture)

שינוי ווליום

ועוד כמה אפשרויות שאני אחשוב עליהם כמו שינוי פרופילים וכו

התפריט עצמו בינתיים נראה מכוער כי רק היום התחלתי לעבוד עליו

דברים שחשוב לי להוסיף ולהבהיר:

1. התוכנה לגמרי תהיה חינמית. אולי אם תצליח אני אתן כמה בונוסים לתורמים כמו העלאת פרופילים אונליין.

2. את התפריט שאתם רואים אפשר לבנות בעצמכם. לכל משחק או תוכנה אתם מוסיפים קישור לתמונה.. נגיד מimages.google.com והתוכנה בעצמה יודעת להוריד את התמונות. הממשק של בניית התפריט מוכן ועובד ולא יכולתי לצלם את כל החלקים של התוכנה.

פורסם

יש סיבה שבחרת בכפתור ה back במקום ה guide? פשוט זה התפקיד של הכפתור הזה לפתוח תפריט ובמחשב הוא לא עושה כלום... :)

בחלון של עריכת הפרופיל היה יכול ליהיות נחמד אם אפשר היה לראות את השלט ואיפה הכפתורים שאתה בוחר נמצאים עליו (כמו שזה עובד ב xpadder)

פורסם
  • מחבר

יש סיבה שבחרת בכפתור ה back במקום ה guide? פשוט זה התפקיד של הכפתור הזה לפתוח תפריט ובמחשב הוא לא עושה כלום... :)

בחלון של עריכת הפרופיל היה יכול ליהיות נחמד אם אפשר היה לראות את השלט ואיפה הכפתורים שאתה בוחר נמצאים עליו (כמו שזה עובד ב xpadder)

הבעיה שכפתור GUIDE מציג כבר חלון משלו וזה רק יפריע.

על חלון הפרופילים אני אלביש תמונה אבל יכולים אז להגיד שאני מעתיק מxpadder :(

פורסם

הוא פותח את החלון הספציפי הזה רק במקרה של games for windows live. בשאר המקרים הוא לא עושה כלום...

ויכולים להגיד שאתה מעתיק כמה שהם רוצים. כל עוד לא רשום על זה פטנט וזה משפר חווית משתמש, אין סיבה שלא לעשות את זה. אל תתייחס לאנשים שאומרים לך את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים