פורסם 2013 בינואר 412 שנים איך אני כותב קוד שפותח קובץ לא בצורה שאני יערוך אותו דרך התוכנה אלה כמו ללכת אל הקובץ עצמו ללחוץ עליוכי כתבתי קוד בC# כדי לערוך קובץ ובסוף אני רוצה שהוא יפעיל את הקובץ
פורסם 2013 בינואר 412 שנים מחבר חחח כן כתבתי בשורה השניה להפעיל את הקובץ פעם הבאה אני יהיה טיפה יותר ברור
פורסם 2013 בינואר 412 שנים http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.diagnostics.process.start.aspx
פורסם 2013 בינואר 412 שנים מחבר עוד שאלה לא קשורה איך אני פתוח תמונה ועובר פיקסל פיקסל בתוך התמונה ומשווה אותו לפיקסל בתמונה אחרתבקיצור איך אני פותח תמונה ועובר פיקסל פיקסל
פורסם 2013 בינואר 412 שנים באמצעות המחלקה Bitmap. קרא קצת על המחלקה, על הפונקציות שהיא מספקת, ואת דוגמאות הקוד.
פורסם 2013 בינואר 412 שנים כמובן שזה לא יעבוד. picturebox1 הוא קונטרול, new bitmap לא מצפה לקבל קונטרול. אתה יכול לעשות new Bitmap(pictureBox1.Image) או new Bitmap(pictureBox1.ImageLocation) עריכה.. שלחתי את ההודעה קצת באיחור
פורסם 2013 בינואר 412 שנים מחבר חחחח תודה ניסיתי ליצור תוכנה שאומרת כמה פיקסלים מתאימים וכמו שונים בין שתי תמונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.