עבור לתוכן

רעיון לסטרטאפ עתידי בתחום התחבורה

Featured Replies

פורסם

נסעתי לי באוטובוס תל אביב ירושלים שמתי לב האוטובוס נסע בנתיב מיוחד משלו

אבל בכל זאת לפעמים רכבים מקדימה נכנסו למסלול התחבורה הציבורית

חשבתי היה מגניב אם הייתה מצלמה והנהג היה בלחיצת כפתור מצלם את הרכב ושולח את הסרטון למוקד מיוחד בצורה אוטומטית תוך כדי נסיעה

המצלמה יכולה לצלם בצורה תמידית ושאתה לוחץ על הכפתור היא לוקחת מידע 30 שניות אחורה והלאה עד שאתה לוחץ על הכפתור שוב

ככה ששום אירוע לא פוספס

תארו עולם שלכל המכוניות יהיו מצלמות קדמיות מובנות עם חיבור אינטרנטי תמידי

מדובר על צורך בתשתית שעוד לא בנמצא אבל הטכנולוגיות קיימות

המהות של הדבר זה שהיצר המלשני של האנשים יבוא על סיפוקו וכל אחד יהנה בלדווח על אנשים מלפניו

ובאותו זמן כל הנהגים יחששו שהבן אדם מאחורייהם מצלם אותם וישתדלו לא לעשות שטויות

זתומרת יותר שקיפות על הכביש שהנהגים עצמם "דואגים" אחד לשני

פורסם

רואים שאין לך רכב, בוא תעלה על ההגה ונראה אם תהיה בעד ה"סטארט-אפ" הזה :nixweiss:

פורסם

כי זה לא בדיוק דמוקרטיה... אם נלך בדרך הזו, לא יהיה כאן טוב. צריך למצוא דרך אחרת להתמודד עם התופעה.

ולא, לשים'>www.tremeritus.com/2012/10/13/new-gps-tracking-to-replace-current-erp/+&cd=8&hl=en&ct=clnk]לשים GPS של המדינה בכל רכב זה לא הפתרון :nono:

מהכתבה עולים ד"א מספר "יתרונות":

This new form of charging motorists may make it even more expensive to use a car in Singapore. For the state Treasury, it will be a more effective source of revenue.
פורסם

אין בכלל קשר ל 1984.

אין פה מעקב תמידי עליך, אלא רק כאשר אתה על הכביש, ואסור לך לעשות מה שבא לך.

פורסם

נסעתי לי באוטובוס

הגיוני.

באמת עושה רושם שאין לך רישיון נהיגה.

פורסם

מצלמות דאשבורד שמצלמות ומקליטות באופן רציף עשויות להיות יעילות מאוד במקרה של תאונה (הן מול הביטוח והן מול המשטרה), אבל מכאן ועד למלשינון נהיגה המרחק עוד רחוק. אם כבר להפך - מצלמה שכזו עשויה לשמש אותך אם וכאשר תואשם בעבירת תנועה שלא היתה ולא נבראה.

פורסם

כמו שכידוע כבר קרה בעבר ע"י שוטרים פושעים שהאשימו אנשים חפים מפשע בשקרים רק בשביל לעמוד במכסה היומית שלהם.

פורסם
  • מחבר

דוגרי באמת שאני חושב על זה זה מפתיע שאין מצלמות בכל רכב חדש שיוצא היום

הרי בכל טלפון צעצוע יש מצלמות וכו אז ברכב שלא ישימו ועוד יש לזה אשכרה השלכות של הצלת תחת במצבים מסויימים

צריך אפילו לסבסד את העניין מלמעלה ולקבוע את הדבר בתור חובה בכל רכב שעולה על הכביש

יעזור לחקור תאונות יאיץ תהליכי משפט יבטל תחבולות של שוטרים יתן כיסוי מצלמות כמעט מוחלט בכל כביש במידה שיש משהו מעניין לתעד

טוב אני מניח שמפה אפשר לזלוג לגמרי לכיוון הרכב החכם מחובר לאינטרנט יודע באיזה כביש נמצא מדווח על עומסי תנועה בצורה אוטומטית וכו וכו

פורסם

חכה ליום בו יפתחו את הNATIONAL UNIFIED MULTI SOURCE COGNITIVE VISION CENTER.

כמעט כל בעיות הביטחון יפתרו.

ותיבת פנדורה של צרות חדשות תיפתח.

פורסם

נגיד שזה ייצא לפועל,..למה זה יועיל ? להלשין על נהגים ולשמור על החוק ? למה שנהגים יתקינו מכשיר כזה ?

WTF ?!

פורסם

רעיון נחמד , אבל לא נראה לי שיתפוס במציאות ( אולי נהגי האוטובוס כן אבל רכב פרטי ממש לא ..)

ד"א יש שאיפה לשים מצלמות על נתצ"ים בת"א , ואני יודע שיש אחת בדרך נמיר ..

פורסם

זה נקרא waze.

שלחתי להם הצעה להוסיף אפשרות של הפיכת הפלאפון למצלמת דאשבורד.

פורסם

הרעיון של מלשינון הוא רעיון רע. זה פתח להמון צרות. ולמה שמישהו ירצה להתקין דבר כזה בכלל?!

לעומת זאת, הרעיון של מצלמת דשבורד הוא רעיון לא רע. בכלל, הייתי דואג גם למיקרופון ומכניס לכל אוטו קופסא שחורה, כמו של מטוסים. יש לזה הרבה יתרונות, גם יעזור בתביעות נגד סחטנות של טרמפיסטים (למי שלוקח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים