פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים נסעתי לי באוטובוס תל אביב ירושלים שמתי לב האוטובוס נסע בנתיב מיוחד משלואבל בכל זאת לפעמים רכבים מקדימה נכנסו למסלול התחבורה הציבוריתחשבתי היה מגניב אם הייתה מצלמה והנהג היה בלחיצת כפתור מצלם את הרכב ושולח את הסרטון למוקד מיוחד בצורה אוטומטית תוך כדי נסיעההמצלמה יכולה לצלם בצורה תמידית ושאתה לוחץ על הכפתור היא לוקחת מידע 30 שניות אחורה והלאה עד שאתה לוחץ על הכפתור שוב ככה ששום אירוע לא פוספסתארו עולם שלכל המכוניות יהיו מצלמות קדמיות מובנות עם חיבור אינטרנטי תמידי מדובר על צורך בתשתית שעוד לא בנמצא אבל הטכנולוגיות קיימותהמהות של הדבר זה שהיצר המלשני של האנשים יבוא על סיפוקו וכל אחד יהנה בלדווח על אנשים מלפניוובאותו זמן כל הנהגים יחששו שהבן אדם מאחורייהם מצלם אותם וישתדלו לא לעשות שטויות זתומרת יותר שקיפות על הכביש שהנהגים עצמם "דואגים" אחד לשני
פורסם 2012 בדצמבר 3012 שנים http://he.wikipedia.org/wiki/1984_%28%D7%A1%D7%A4%D7%A8%29מוגש כחומר למחשבה
פורסם 2013 בינואר 112 שנים כי זה לא בדיוק דמוקרטיה... אם נלך בדרך הזו, לא יהיה כאן טוב. צריך למצוא דרך אחרת להתמודד עם התופעה. ולא, לשים'>www.tremeritus.com/2012/10/13/new-gps-tracking-to-replace-current-erp/+&cd=8&hl=en&ct=clnk]לשים GPS של המדינה בכל רכב זה לא הפתרון מהכתבה עולים ד"א מספר "יתרונות": This new form of charging motorists may make it even more expensive to use a car in Singapore. For the state Treasury, it will be a more effective source of revenue.
פורסם 2013 בינואר 112 שנים אין בכלל קשר ל 1984.אין פה מעקב תמידי עליך, אלא רק כאשר אתה על הכביש, ואסור לך לעשות מה שבא לך.
פורסם 2013 בינואר 112 שנים מצלמות דאשבורד שמצלמות ומקליטות באופן רציף עשויות להיות יעילות מאוד במקרה של תאונה (הן מול הביטוח והן מול המשטרה), אבל מכאן ועד למלשינון נהיגה המרחק עוד רחוק. אם כבר להפך - מצלמה שכזו עשויה לשמש אותך אם וכאשר תואשם בעבירת תנועה שלא היתה ולא נבראה.
פורסם 2013 בינואר 112 שנים כמו שכידוע כבר קרה בעבר ע"י שוטרים פושעים שהאשימו אנשים חפים מפשע בשקרים רק בשביל לעמוד במכסה היומית שלהם.
פורסם 2013 בינואר 112 שנים מחבר דוגרי באמת שאני חושב על זה זה מפתיע שאין מצלמות בכל רכב חדש שיוצא היוםהרי בכל טלפון צעצוע יש מצלמות וכו אז ברכב שלא ישימו ועוד יש לזה אשכרה השלכות של הצלת תחת במצבים מסויימים צריך אפילו לסבסד את העניין מלמעלה ולקבוע את הדבר בתור חובה בכל רכב שעולה על הכבישיעזור לחקור תאונות יאיץ תהליכי משפט יבטל תחבולות של שוטרים יתן כיסוי מצלמות כמעט מוחלט בכל כביש במידה שיש משהו מעניין לתעדטוב אני מניח שמפה אפשר לזלוג לגמרי לכיוון הרכב החכם מחובר לאינטרנט יודע באיזה כביש נמצא מדווח על עומסי תנועה בצורה אוטומטית וכו וכו
פורסם 2013 בינואר 112 שנים חכה ליום בו יפתחו את הNATIONAL UNIFIED MULTI SOURCE COGNITIVE VISION CENTER.כמעט כל בעיות הביטחון יפתרו.ותיבת פנדורה של צרות חדשות תיפתח.
פורסם 2013 בינואר 112 שנים נגיד שזה ייצא לפועל,..למה זה יועיל ? להלשין על נהגים ולשמור על החוק ? למה שנהגים יתקינו מכשיר כזה ? WTF ?!
פורסם 2013 בינואר 112 שנים רעיון נחמד , אבל לא נראה לי שיתפוס במציאות ( אולי נהגי האוטובוס כן אבל רכב פרטי ממש לא ..)ד"א יש שאיפה לשים מצלמות על נתצ"ים בת"א , ואני יודע שיש אחת בדרך נמיר ..
פורסם 2013 בינואר 112 שנים זה נקרא waze.שלחתי להם הצעה להוסיף אפשרות של הפיכת הפלאפון למצלמת דאשבורד.
פורסם 2013 בינואר 112 שנים הרעיון של מלשינון הוא רעיון רע. זה פתח להמון צרות. ולמה שמישהו ירצה להתקין דבר כזה בכלל?!לעומת זאת, הרעיון של מצלמת דשבורד הוא רעיון לא רע. בכלל, הייתי דואג גם למיקרופון ומכניס לכל אוטו קופסא שחורה, כמו של מטוסים. יש לזה הרבה יתרונות, גם יעזור בתביעות נגד סחטנות של טרמפיסטים (למי שלוקח).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.