עבור לתוכן

האם Kenwood, זה מותג מדבקה כיום?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אז אני מפרסם את זה פה, ותעבירו אם זה לא מתאים.

בכל מקרה, מניסיון שלי עם מערכות סטריאו לרכב של Kenwood שמותקנות ברכבי הסעות (ואנים ומיניבוסים), מוניות שירות, מוניות רגילות (ספיישל) ואוטובוסים, למרות שהיה ידוע לי בעבר ש-Kenwood זו חברה בינלאומית גדולה, כיום כל מערכות הסטריאו של המותג הזה שאני רואה ברכבים שציינתי למעלה (ואשר נסעתי או נוסע בהם, נראים איום ונורא: במקום להציג את תדר תחנת הרדיו המשודרת בהם, או את שמה, או את מספר הרצועה של הדיסק, הם מציגים את מה שהם מציגים כאשר הם כבויים (שעה או טקסט רנדומאלי [על פי רוב טקסט בעל אופי פרסומי]). כמו כן, לרבות ממערכות הסטריאו של המותג כיום, יש תצוגות שבקושי אפשר לראות בהן משהו (מדובר לרוב בתצוגות של לבן על גבי כחול). ובכללי איכות המכשירים ירודה.

וזאת בנוסף לעובדה שללא קשר לתחום הסטריאו לרכב, מהמיקסרים המשולבים הנצחיים של Kenwood (אותה חברה, רק מפעל ומחלקה שונים), אפשר לשכוח היום: לא מוכרים יותר מכשירי מטבח של Kenwood.

לכן אני רוצה לשאול: האם Kenwood, שבעבר הכרתי אותה כיצרנית גדולה של מערכות סטריאו ודומיהן, זה היום מותג מדבקה?

פורסם

אני בהלם, עד היום חשבתי שזה אותו חברה :o

פורסם
  • מחבר

גם אני לא ידעתי שמדובר פה בשתי חברות נפרדות.

יש פה אם כן, הפרת אפשרית של סימני מסחר לשתי החברות, שכן שתיהן בעלות שם ומותג זהים.

עם זאת, בכל מקרה, האם Kenwood Corporation היפנית קיימת כיום? (על פי איך שאני רואה כיום מערכות סטריאו לרכב, ברכבי הסעות, מוניות שירות ואוטובוסים של המותג שלה, המכשירים נראים לי נחותים ביותר ביחס לרמת הייצור של מערכות הסטריאו שלה, כפי שהכרתי בעבר (תכופות אינם מציגים את תדר/שם התחנה המשודרת ו/או ה-Track של הדיסק שמתנגן, ובמקום זאת מציגים את מה שהם מציגים כאשר הם מכובים [שעה או טקסט רנדומלי, על פי רוב בעל אופי מקדם], כמו כן לחלק מהם בעלי תצוגה שפשוט אי אפשר לראות אותה [תצוגה של לבן על גבי כחול], ונראים זולים ביותר). לכן אני לא יודע האם Kenwood במערכות סטריאו כיום, זה עדיין חברה, או שזה כיום מותג מדבקה.

עריכה: על פי הערך של Kenwood Corporation, החברה קיימת. לא ברור לי למה מערכות הסטריאו לרכב שלה ברכבים ציבוריים, נראים איומים ונוראיים מהתיאורים שציינתי הנ"ל.

פורסם

אולי אלה פשוט דגמים בסיסיים או משהו... ממש פס יצור למוצר הכי פשוט שיש. זכור לי מלפני שנתיים אני חושב שקניתי מערכת של JVC לרכב הציגו לי וואחאד מחירים ל-KENWOOD בטענה שזה שם ומותג בקרב מערכות לרכב. וJVC כבר מזמן נעלמה מאופק מכשירי וידאו וטלוויזיות בארץ לפחות, ובכל זאת גם היא אז לפחות הייתה מותג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים