עבור לתוכן

עזרה האם כדאי לעבור להוט מוביל

Featured Replies

פורסם

זקוק לעזרתכם האם למישהוא יש מידע בקשר לחברה הנ"ל אם היא אמינה ואם יש בעיה האם ניתן ליצור איתם קשר במהירות ואיך יכולת הקליטה של הטלםון ואינטרנט אשמח מאד שתעזרו לי (היות והחברה שאני נמצא נמאס מהשקרים שלהם )

פורסם

מצטרף לשאלה. כרגע אני משלם בפלאפון 120 שקל. האם המבצע של 45-49 שקל בהוט מובייל עדיין רלוונטי? ואיך מתבצע המעבר? אני צריך לבטל את החבילה הקודמת שלי או שהוט מובייל כבר עושים הכל בשבילי?

פורסם

אני עשיתי את החבילה של ה-10 אגורות לדקה, ואני מאד מרוצה.

פורסם

עברתי מפאלפון ואני מאוד מרוצה (חבילה ללא הגבלה).

פורסם

מניסיון שהיה לי עם חברות סלולר . ישנם כמה מסקנות

1. לעולם לא לרכוש דרכם מכשיר סלולרי . רק דרך פרטיות

2. אין ברירה במצבים כאלה של תשלום חודשי גבוה להתנייד בלי למצמץ אני מחזיק כמה סימים במקביל ועובר בין אחד לשני בעת הצורך (אתה מקבל זיכויים כשאתה חוזר על הסים)

היה לי את החבילה של פלאפון 130 שקל unlimited ועברתי לסלקום ב 85 שקלים ללא הגבלה , לאחר מכן חזרו אלי בהצעה של 89 עם גלישה ללא הגבלה ומואצת ל 8 ג'יג'ה וגיבוי ספר טלפונים שיר בהמתנה זיכויים על הסים של סלקום וזיכוי נוסף של 20 שקלים התניידות וחודש חינם.

אין רק ככה הם מבינים.

בקשר לתשתית של החברות החדשות הבנתי שהתשתית של פלאפון והוט הכי רצינית כל השאר פחות

מקריאה ברשת גם גולן לאט לאט עומדים על הרגלים בצורה יפה.

לשיקולך אם זה ביצועים פלאפון או הוט.

אם זה לתמוך בתחום החברתי ולעודד את הקטנות ולהרוס את הגדולות , גולן וכו'

בהצלחה

אביחי

פורסם

אני עדיין בהתלבטות למי לעבור.

אני כרגע בחברת פלאפון הזבלים משלם 73 שקל על 400 דקות 400 אסמס וגלישה ללא הגבלה במהירות 7 מגה עד 2 גיגה.

פורסם

אני כבר כמה חודשים בהוט מובייל. אפס תקלות וחשבון חודשי נמוך במיוחד (בערך 10 ש"ח לחודש, מסלול 10 אג')

בכל מקרה לגבי קליטה, להערכתי הטובה ביותר. רוכבים על התשתית של פלאפון ופורשים במרץ תשתית עצמאית. אני כרגע במילואים בשטחים

מאוד בעייתיים. בינתיים, קליטה מעולה בכל מקום בעוד לאורנג' בעיות קשות (לא יודע לגבי אחרים).

פורסם

אני עברתי אליהם ואני מרוצה. מהחשבונית הראשונה 0 תקלות. באורנג' זה היה פשוט סבל.

פורסם

ההתלבטות שלי היא בין הוט לגולן. עדיין לא יודע למי לעבור.

פורסם

תנסה את האחת. לא טוב? תעבור לשנייה. כולה תפסיד 30 ש"ח על כרטיס הסים.

פורסם

אני עם גולן וממליץ על גולן.

אין לי בעיות קליטה איתם ואין לי תלונות עליהם.

הסיבה שאני ממליץ עליהם היא כי הם התחילו את כל השינוי, הם מכתיבים את הטון

והם חברה חדשה ולא מחלקה של חברות.

ובנוסף יש שליטה מלאה על המינויים באינטרנט.

פורסם

אני עם גולן וממליץ על גולן.

אין לי בעיות קליטה איתם ואין לי תלונות עליהם.

הסיבה שאני ממליץ עליהם היא כי הם התחילו את כל השינוי, הם מכתיבים את הטון

והם חברה חדשה ולא מחלקה של חברות.

ובנוסף יש שליטה מלאה על המינויים באינטרנט.

:hizuk:

פורסם

עברתי להוט לפני 6 ימים ואני חווה לפעמים בעיות די קשות שמתבטאות בחוסר יכולת להוציא ולקבל שיחות.

הפעלה מחדש של המכשיר או לחיצה על מצב טיסה וחזרה למצב רגיל מחזירות את המכשיר למוטב.

מידי פעם גם חווה בעיות באינטרנט, הוואטסאפ פתאום מחליט שהוא מגמגם ולא מסוגל לשלוח הודעה.

האינסטגרם נתקע ולא מסוגל לרענן. מתחיל קצת להציק העניין וחבל.

פורסם

תנסה את האחת. לא טוב? תעבור לשנייה. כולה תפסיד 30 ש"ח על כרטיס הסים.

זה החשבון החודשי שלי על שלושה מכשירים...

פורסם

עברתי להוט מובייל לפני כשבועיים עקב זה שאני נמצא במקום עם קליטה בעייתית. אני נמצא עם עוד כמה אנשים ורק אצלי הקליטה סבבה. אחד עם סלקום והשני עם אורנג ורק חווים בעיות. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים