עבור לתוכן

ירידה ל-30 FPS ב COD BO2 עם כרטיס HD7950

Featured Replies

פורסם

שלום

אני כותב פה אחרי כתיבה מוקדמת יותר בפורום של COD פה באתר שלא קיבלתי עליה תשובה.

לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש לגמרי-כל החומרה חדישה ביותר,כרטיס כמו שצוין בכותרת HD7950 ראם 8GB מעבד 3570K וכולי חומרה חדשה הכל.

המסך עליו אני משחק הוא סמסונג (אין דגם מפורט) גודל 26.5 רזולוציה של 1920\1200

גם במשחק עצמו וגם במולטי אני חווה נפילות מ-60 (מגבלת המסך שלי) ל-30,המסך נשאר עם 30 לשניה במשך כדקה שתיים וחוזר ל-60 לאחר כמה דקות או שניות שוב נפילה.

כרגע הכרטיס לא ב OC אלא בתדר הרגיל שהגיע.

הדרייבר גם כן מעודכן לאחרון שיצא.

מה הבעיה בדיוק?למה המשחק לא רץ על 60 רצוף ללא נפילות?אשמח לעזרה בפיתרון.

תודה מראש.

פורסם

גם לי יש בדיוק אותה החומרה וגם אצלי יורד ל30FPS, פשוט תוריד את השדרס מגבוהה לנמוך ואז תיראה שזה נשמר על 60, תבדוק זאת.

פורסם

ועם לא הייתה עם מדידה של FPS הייתה שם לב ?

לא נראה לי... אין הבדל שאתה רואה בעין בין 30 ל60 PFS

פורסם

גם לי זה היה עם מפרט דומה לשלך רק עם GTX670

התקנתי עדכון למשחק והכל הסתדר.

ודרך אגב לא יודע איך אומרים שלא רואים הבדל בין 60 ל 30

אני רואה הבדל ברור בין 30 60 ו 100 (במסך שתומך כמובן)

פורסם
  • מחבר

DJאצלי מוגדר במשחק FPS הגבוה ביותר שאפשרי לבצע על המסך ושוב הגבול פה הוא 60-אולי לא הבנתי מה שאתה אומר..

אני באמת לא רואה הבדל-אני כותב פה רק כדי לוודא שהחומרה שלי פועלת כמו שצריך בכל זאת קניתי כזה כרטיס ואני רוצה שיפעל עד הסוף בזמן שהוא עדכני לשוק.

עידכון למשחק לא בא בחשבון הוא מעודכן בצורה קבועה דרך הסטים כל פעם שיוצא עידכון חדש ככה שזו לא הבעיה.

הורדה של פילטרים?אני אבדוק אבל בכל זאת אני מצפה להריץ COD בלי להוריד הגדרות הוא ידוע כמשחק לא תובעני מידי מבחינה גרפית.

עוד הצעות מסוימות?יש לי מספר חברים עם HD7850 שמריץ בלי נפילות עם כל הפילטרים עד הסוף (יש לציין להם יש מסך 23 זה שמומלץ פה בפורום של דלU21 משהו לא זכור לי הדגם)

פורסם

חשבתם אולי שVSYNC פועל?

אם כן, תכבה אותו

פורסם

DJאצלי מוגדר במשחק FPS הגבוה ביותר שאפשרי לבצע על המסך ושוב הגבול פה הוא 60-אולי לא הבנתי מה שאתה אומר..

אני באמת לא רואה הבדל-אני כותב פה רק כדי לוודא שהחומרה שלי פועלת כמו שצריך בכל זאת קניתי כזה כרטיס ואני רוצה שיפעל עד הסוף בזמן שהוא עדכני לשוק.

עידכון למשחק לא בא בחשבון הוא מעודכן בצורה קבועה דרך הסטים כל פעם שיוצא עידכון חדש ככה שזו לא הבעיה.

הורדה של פילטרים?אני אבדוק אבל בכל זאת אני מצפה להריץ COD בלי להוריד הגדרות הוא ידוע כמשחק לא תובעני מידי מבחינה גרפית.

עוד הצעות מסוימות?יש לי מספר חברים עם HD7850 שמריץ בלי נפילות עם כל הפילטרים עד הסוף (יש לציין להם יש מסך 23 זה שמומלץ פה בפורום של דלU21 משהו לא זכור לי הדגם)

זה לא עניין של תצוגה מקסימאלית, עניין של מנוע שזקוק לFPS יציב. תנעל על 120 ותגיד מה קורה

פורסם
  • מחבר

איפה יש לי אופציות של כיבוי או הדלקה של VSYNC?

האם זו האופציה של סינכרון בין פרייים של המשחק למסך עצמו?

DJ כרגע האופציה היא UNLIMITED לאחר בדיקה כרגע כל פעם שאני נכנס למצב של כוונת הפריימים יורדים לכיוון ה-30 ויש גימגום שלא מאפשר משחק תקין..ממש לאג כבד.

כבר בודק לגבי נעילה על FPS מסוים.

--עידכון,שיניתי את האופציה של סינכרון כל פריים+קבעתי 120 פריימים לשניה.

לא קיבלתי 120 אבל- הירידה הנמוכה ביותר הייתה ל-60 לשניה ולרוב נשאר יציב על 86-90 בממוצע

מה ההסבר?עכשיו גם נעלם הגימגום בפתיחת הכוונת

פורסם

כנראה שהמשחק משתמש ב-double buffer כך בשילוב vsync מספיק שתרד ל-59FPS בכדי שה-FPS ינעל על 30.

פתרון אחד כאמור הוא לכבות vsync. פתרון שני - במידה ואתה רוצה להשתמש ב-vsync - להכריח triple buffer דרך תוכנה צד שלישי d3doverrider.

מידע נוסף כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

פורסם

מסכים עם האנשים פה לגבי VSYNC

אצלי בלי VSYNC ולרוב הFPS נמצא על 100 +.

פורסם
  • מחבר

כן כן אתם לגמרי צודקים

כיביתי אותו+נעלתי על 120 והתוצאות מעולות אין גימגום לא משנה מה קורה.

כן רואים גימגום מסוים ב FAR CRY3 בסביבות פתוחות כשהוא על אולטרה+כל הפילטרים..יעבוד חלק אם יבוצע OC?

ובלי קשר באמת המון תודה על העזרה בפתרון הבעיה (-:

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים