עבור לתוכן

קניה קבוצתית של GTX670/HD7970 - הת'רד הרשמי! הסתיימה!

אנא ציינו איזה כרטיס רכשתם בסופו של דבר. 1,221 הצבעות

1. 1. אנא ציינו איזה כרטיס רכשתם בסופו של דבר.

• GTX670 - כרטיס בודד
    • GTX670 - שני כרטיסים
      0
    • HD7970 - כרטיס בודד
    • HD7970 - שני כרטיסים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני אישית לא עונה בסקר הזה (בניגוד לקודם) כי מחיר היעד צריך להיות ברור.

אם בהתחלה דיברנו על 1600 ועכשיו קפצנו ל-1800 אני לא בעניין כרגע.

• תגובות 319
  • צפיות 80.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מחיר היעד היה ברור מההתחלה - חבל שאתם לא טורחים לקרוא ומרפרפים.

היעד הוא לקבל משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר.

כמחיר להתייחסות/החלטה הייתי מציב את המחיר המממוצע באמאזון כיעד ראוי, אולי בתוספת מסויימת.

עם ההנחה המקסימלית (25%) על הכרטיס הכי פשוט זה יוצא קצת יותר מ-1600 ש"ח וזה עבור מאסה גדולה של משתתפים.

אל תצפו לקבל את אותו מחיר לדגם מוצלח של של פירמה מובילה עם קירור מתקדם ושקט בקניה של 30-40 איש.

מה כל כך קשה להבין - אנחנו לא יכולים לסגור הצעות ולהציע מחירים ודגמים אם לא תהיה היענות כי פשוט לא נקבל הצעות משתלמות.

אמנם המון כאן נעולים על ה-GTX670 משום מה אבל ה-Sapphire Radeon HD 7970 DUAL-X ב-1800 ש"ח היא לדעתי הצעה שכבר קרובה להיות משהו שאפשר לרוץ איתו קדימה. הוא חזק יותר מה-GTX670, אוברקלוקר מצויין ועם קירור שקט וחזק.

אלה כרטיסים שנמכרים בסביבות ה-2300-2350 ש"ח מינימום אז 1800 ש"ח משקף הנחה של כמעט 25% מהמחיר הכי נמוך וזה עוד בלי שהתחייבנו לכמויות גדולות.

אם תהיה פה מאסה משמעותית של קונים ובהתאם החנויות ילחצו את המחיר מעט יותר אני בטוח שאפשר לסגור עיסקה מצויינת.

פורסם

א. הכותרת בסקר המקורי אומרת 1600, 15% עדיין לא מביא אותך ל-1800 אבל אין מה להתכווח על זה.

ב. הכרטיס באמת טוב יותר למשחקים. אני אישית מחפש להריץ חישובים על ה-GPU, אני צריך CUDA.

פורסם

אם באמת כרטיסי מסך לא כל כך צריכים אחריות אז למה שלא נפנה אל BUY2USA ונבקש מהם הנחה במשלוח+ניקח כרטיס של EVGA עם אחריות בינלאומית?

פורסם

אולי כדאי להוסיף לכותרת טווח מחירים: 1600-1800 ש"ח

או לשלוח הודעות פרטיות לכל אלה שהצביעו בסקר הקודם. יכול להיות שיש כאלה שלא יודעים שנפתח דיון אחר.

פורסם

אם הם לא יודעים סימן שלא מעניין אותם לדעת.

פורסם
  • מחבר

א. הכותרת בסקר המקורי אומרת 1600, 15% עדיין לא מביא אותך ל-1800 אבל אין מה להתכווח על זה.

הכותרת אמרה "בסביבות 1600 ש"ח" וההנחה "משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר" ולא 25% בלי קשר לכלום ובכל תנאי.

גם בדיון הזה הודענו מראש שכנראה לא נלך על המינימום שבמינימום אלא על משהו טוב גם אם קצת יותר יקר.

להבא תקראו בעיון ואל תחפפו. :nono:

פורסם

אני מעוניין לשנות את הבקשה שלי מ-GTX670 ל"בלי תלות בדגם".

השאלה היא האם הספק שלי יחזיק מערכת עם HD7970? (Corsair HX520W

פורסם
  • מחבר

יחזיק בלי בעיה - אתה יכול לגשת לסקר ולשנות את הצבעתך.

פורסם

נו יאללה אנשים, לא תמצאו בחיים 7970 VAPOR X עם אחריות במחיר הזול הזה ספיציפית.

זה גם גירסת UNLOCKED שאתם יכולים לעשות לו OVERVOLTAGE בשביל אוורקלוק נוסף שתקבלו את מהירות השעון של 680 ואז בכלל עם כל ההשוואות בנושא הטכני הכרטיס הזה יותר גבוה.

פורסם
  • מחבר

אני מבקש לא לנהל מו"מ על גבי הפורום - לשם כך יש מנהל למכירה. :nono:

פורסם

מקווה מאוד שיסגרו עסקה טובה כמה שיותר מהר..

הייתי אמור לקנות אתמול HD7970 אבל החלטתי להצטרף למכירה.

בהצלחה לנו, ותודה רבה למנהל המכירה על היוזמה והמאמץ!

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שביום ראשון-שני נוכל להציג לכולם את ההצעות שעל הפרק, חלקן לא רעות בכלל למרות מה שכתוב בהמשך :xyxthumbs:

אני מראש מסייג ואומר שבשל ההיענות הנמוכה פה (ביחוד בהשוואה לת'רד המקורי) יהיה קשה יותר להגיע לרף שרצינו.

כמו שאמרתי - זה מאוד תלוי בכם בסופו של דבר, אחרת אין למושג "קבוצתית" כל משמעות. אל תופתעו...

פורסם

אז רגע, אתה רוצה להגיד לי שאיבדנו 70 אנשים מהקנייה רק בגלל עלייה של 100~ש"ח מהמחיר שאמרו בהתחלה??

טוב, אולי אחרי שיפורסמו המחירים אנשים יחליטו להצטרף.

פורסם

זה עניין של רצינות

כל התקדמות משאירה רק את הרציניים

לדעתי בכרטיסי מסך יקרים גם מכירה של 40 זה הרבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים