עבור לתוכן

קטע מסריח עם הוט - חיוב על ביקור טכנאי

Featured Replies

פורסם

שידרגתי את האינטרנט שלי למהירות 30 מגה + בזק בין לאומי כספק (ללא חייגן).

מאז השידרוג לא הגעתי למהירות הזאת אף פעם (מגיע לפעמים ל25 מגה).

מאז השידרוג ביקרו אצלי איזה שלושה טכנאים, כשהם באים (בבוקר), האינטרנט בבדיקת מהירות מגיעה ל25, לטענתם "מה זה עוד 5 מגה". מן הסתם בערב זה אף פעם לא עובר את ה10-12 מגה (בבדיקות מהירות כמובן), לפעמים זה נהיה עוד יותר גרוע.

עכשיו הבעיה היא אחרת, היה צריך להגיע אלי טכנאי. חיקיתי לו כל הבוקר איחרתי בגללו לעבודה.

בשלב מסויים התקשרתי להוט לשאול איפו הוא (היה צריך להגיע בין 7-10 בבוקר).

הם אמרו לי "הוא כבר היה אצלך ולא היית בבית, יש מדבקה על הדלת". הייתי בשוק, רצתי לדלת, כמובן שלא הייתה שום מדבקה.

מסתבר שהטלפון שהיה רשום אצלם במערכת לא היה מעודכן, כנראה הוא התקשר שלא ענו לו הוא לא דפק בדלת אלה פשוט סימן שאין איש בבית.

כמובן שחייבו אותי על ביקור טכנאי - 110 ש"ח.

ניסיתי לערער על זה, הם אמרו לי שהם שמעו את ההקלטה של הזמנת הטכנאי ובדקו מולי את מספר הטלפון (למה לעזזל שאני אאשר מספר טלפון שבכלל לא פעיל כבר מעל חצי שנה?).

דיברתי שם עם כולם, אבל כמובן שהם לא מוכנים לזכות אותי.

יש משהו שאפשר לעשות בנידון? חוץ מזה שהחיבור שלהם על הפנים (אחרת למה הייתי צריך טכנאי?), הם עוד משקרים לי ואומרים שהטכנאי השאיר מדבקה בדלת!כמובן שקרא לי כמה פעמים שהיה צריך להגיע טכנאי, אתה מחקה לו ואז מתקשר בשביל לגלות ש"בכלל לא קבעו לך טכנאי לאותו היום", כמובן שעל זה הם לא מזכים אותך ב110 ש"ח.

תודה.

פורסם

תתקשר לחברת האשראי ותבטל את כל החיובים שלהם ותתכונן לבית משפט.

או שתצעק חזק יותר על הדביל בטלפון עד שייתנו מנהל שנמאס לו מהחיים מספיק ויוותר לך על החיוב.

פורסם

תתקשר לחברת האשראי ותכחיש את החיוב (לדעתי באפשרותך להכחיש רק את החלק של ה110 שקלים, אבל זה תשאל את חברת האשראי).

במקביל תכתוב מכתב לפניות הציבור של HOT שבה תפרט בצורה מסודרת ומתורבתת את כל מצב העניינים, תוך ציון שפנית לחברת האשראי ואין בכוונתך לשלם את החיוב הלא מוצדק.

זה לא יגיע לשום משפט. הדבר היחיד שיש לדאוג הוא שהליצנים האלה עוד בטעות יזכו אותך פעמיים, ואחרי חצי שנה ייזכרו בזה וישלחו לך הודעת חיוב נפרדת על 110 שקלים.

פורסם

אתה תתפלא כמה הליצנים האלה חושבים שה"מחלקה המשפטית" שלהם שווה משהו ולא יהססו לפנות לבית משפט(לפחות מהניסיון של המשפחה שלי- פעמיים הגענו לבית משפט ומכיוון שיש עורכי דין במשפחה גם קיבלנו כמה אלפים על הוצאות משפט).

הם עובדים בשיטת מצליח ומצפים שברגע שתקבל מכתב מה"עורך דין" שלהם תברך מייד מתחת לשולחן ותתחנן שיעזבו אותך.

בכל מקרה אל תוותר, ותתעד כל התקשרות שלך איתם מעכשיו בין אם בפקס\דואר\דוא"ל או טלפון.

הם ממש לא בוחלים בשקרים גסים.

פורסם

אני מדבר מנסיון אישי של עצמי. כנראה לכל אחד יש ניסיון שונה. לרוב כשהם רואים שעומד מולם אדם אינטילגנטי והגיוני, שכנראה גם הצדק עימו, הם לא מנסים להתנצח איתו במשפט.

מהסיבה הזו הצעתי כן לשלוח להם מכתב - לא סתם לחסום הוראות קבע ולהיעלם.

פורסם

עדיף להיות הבסדר ולעשות כל מה שאפשר על מנת להסדיר את העניין מהצד שלך.

אם זה כן יגיע לבית משפט אתה צריך להוכיח שאתה מהצד שלך עשית כל מה שיכולת.

גם במשפחה שלי הגיעו למצב שיש שיחות עם המחלקה המשפטית. בסופו של דבר היתה איזה פשרה שהעדפנו על ביזבוז זמן בבית משפט.

חבל שבמקום להוות תחרות לבזק הם מבריחים לקוחות שמעדיפים להיות בבזק רק בגלל דברים כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים