עבור לתוכן

התאמת ספק חלופי

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בן למעלה מ 5 שנים עם הספק המקורי שהגיע עם המארז Antec Sonata 2

היום ניסיתי להפעילו אחרי מספר חודשים שלא עבד - הוא העלה עשן ושבק חיים (אני חושש שאולי הכבל לא היה תקין).

מחפש המלצה לספק לא יקר שיתאים כתחליף - אני לא יודע אם ספקים מודרניים תואמים את המארז ולוח האם. אני לא מתכנן להחזיר את המחשב לשימוש שוטף אלא בעיקר להפעילו כדי להגיע לחומר השמור עליו, לכן צריך משהו איכותי במיוחד.

פורסם

"סתם ספק" יכול להיות גם ספק גנרי, הגנריים הטובים יותר (החל מ Zeus ומעלה) יכולים בערך להחזיק מחשב ללא כרטיס מסך

אבל אתה לא צריך ספק פשוט תותיא את הדיסק השיח ותחבר אותו למחשב שלך כדיי להעביר את החומר

את המחשב עצמו תוכל למכור בלוח יד 2 של האתר הזה, ואם תשים לו ספק נורמלי הוא יהיה מוכן לעבודה = תוכל למכור אותו במחיר טוב יותר. כדיי למצוא איזה ספק צריך תחשב באתר http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

הכבל לא אמור לגרום לדבר כזה - יותר סביר שסתם נכנסו אליו רטיבות או חרקים וכו בזמן שהוא היה באחסון. מה שכן יש כבלים שהם סתם לא איכותיים ויכולים להישרף/לגרום לשריפה/לדפוק את הספק, אבל זה לא שהספק יוציא עשן וימות ברגע שתחבר אותו אם כבל כזה - המחשב חייב לעבוד זמן מה אם הכבל הדפוק כדיי שמשהוא אוליי יקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים