פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים איך אפשר לקבל סורס של אתר, אבל אחרי ש JS פועל עליו ?לדוגמאfunction init(){document.getElementById("mytest").innerHTML= "Results after rendering...";} </script><body onload="init();"><div id="mytest">OK<>כשאני אעשה "בקשה רגילה" לדוגמא עם WebClient ב C#, אני אקבל את הסורס הזה.אני רוצה לקבל את הדף "מרונדר", איכשהוא ...למישהו יש רעיון ? לא משנה באיזה שפה או איך יכתב, העיקר שיעשה את העבודה ..
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים די בקלות למעשה: בגוגל כרום, כפתור ימני על הדף ו-Inspect Element. הוא ייתן לך את כל ה-html של הדף אחרי שרצו כל ה-JS (ואם לדוגמה תלחץ על כפתור שמפעיל JS אז הוא יראה לי את השינוי מיד).אני מניח שאפשר לעשות את זה גם בפיירפוקס עם Firebug ובטח גם עם אקספלורר איכשהו.
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מחבר חח תודה רבה על התגובה, אני בפורום תיכנות .. אני מחפש לעשות את זה בקוד זה אמור להיות חלק מתוכנית
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים אה, הבנתי זה קצת יותר מורכב... אתה צריך לשלב מנוע JS בתוכנה שלך. מחיפוש קצר בגוגל מצאתי את זה: http://javascriptdotnet.codeplex.com
פורסם 2012 בדצמבר 2312 שנים מחבר זה נראה נחמד, תודה רבה, אבל זה עדיין לא ירנדר לי דף, הוא יודע רק להריץ קוד של JSאווף, אני כבר שלושה ימים רק מחפש, הפכתי את האינטרנט,לא מצאתי פיתרון נורמלי ..אני אשאל שאלה אחרת, אם אפשריש אפשרות לרנדר דף HTML ללא GUI ?
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים מחבר b-or, לא ניסיתי, מה זה ? תוכל לתת לי דוגמא בבקשה ?לכל מי שזה מעניין אותו, הבעייה פחות או יותר נפתרה עם DLL של איזו חברה http://awesomium.com/ה DLL עושה את העבודהאבל עכשיו מתחילה השאלה האמיתית, איך הם עשו את זה ??? הם טוענים שהם משתמשים בליבה של WEBKIT, יש למישהו כיוון לתת לי .. ? ניסיתי לחפש כל מה שאני יכול על WEBKIT, לא מצאתי ב API שלו איך מריצים JSשמח להכוונה ...עריכה:b-or, קראתי על הפדפן command line, נראה ממש נחמד, השאלה היא אם יש לזה API .. לא מצאתי משהו כזהאתה מכיר אולי משהו עם API ? שאני אוכל לעבוד איתו ..
פורסם 2012 בדצמבר 2512 שנים אני עבדתי בלינוקס עם lynx (שלא אמור להריץ JS).הייתי מפנה אותו לאתר מסויים (מתוך התוכנה), קורא את הפלט לתוכנה ומסנן מה שרציתי לדעת.
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים מחבר נשמע ממש מעניין מה שאתה אומר, זה בדיוק מה שאני מחפש כרגע.לפי מה שקראתי lynx לא תומך ב js אבל ראיתי את זה Links, פחות או יותר אותו דבר, רק שיודע להריץ jsניתן לזה ניסיון, נראה איך יעבודבכל מקרה, אני עדיין לא ירדתי מהרעיון של איך החברה שם עשתה ת' DLLאם למישהו עדיין יש מושג, אשמח לשמוע על רעיון או כיוון ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.